Are We There Yet

Borde sova för längesen men började se en film 'Are We There Yet', med ingen mindre än Ice Cube i huvudrollen. Ok, det är väl eg ett namn i roll-listan som snarare avskräcker än inbjuder, men eftersom det var en s.k. bakgrundsfilm fick det duga... Och duga gjorde en verkligen, blev riktigt överraskad =) När det verkar som att inget mer kan gå fel, kommer nästa dråpliga bakslag - precis en sådan film jag behövde idag.


Såhär beskrivs filmen:
Amerikansk familjekomedi från 2005. Den spirande romansen mellan playboyen och ungkarlen Nick, och den frånskilda tvåbarnsmamman Suzanne, hotas av en särskilt hemsk nyårsafton. När Suzanne på grund av jobbet måste stanna i Vancouver över helgen, erbjuder sig Nick att köra hennes barn dit från Portland i Oregon. Barnen som aldrig gillat någon av de män som deras mamma dejtat, bestämmer sig för att göra resan till en mardröm för Nick

För det första är ju texten inte direkt något som får en att tänka 'yes, den filmen vill jag se', och för det andra saknas det ju väsentlig information så min åsikt är att den som skrivet den borde se sig om efter en annan karaktär.

Kuriosa:
Lill-killen i filmen såg ut som Michael Jackson i hans early days - tänk Jackson 5.


A Presto!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0