Box-Kväll Ikväll

Ja, jag hade ju lånat ut x antal boxar, och när jag fick tillbaka några av dem (saknar fortfarande bland annat Gilmore Girls säsong 6 och Vänner säsong 10) så var de i ett allt annat än i det ursprungsskick de hade när de lämnade mitt hem. Klart som fan jag blir förbannad!! Speciellt när jag inte sa någon när jag fick tillbaka ett par andra Vänner-boxar och det visade sig att säsong 9 var både repig/hackig samt skadat ytterfodral, utan gav bara min åsikt.

Men nu, en GG-säsong är ju inte gratis och det är ju inte så att pengar växer på träd. Dessutom har jag köpt de flesta med julklapps-, födelsedagspengar för att ha köpt något vettigt. När då den säsongen första jag kollar på hackar på flera ställen i de flesta avsnitt (man kan tom se reporna så det är förstårligt) och även de smala platsfodralen ser ut att ha använts som tallrik, och sen nästa säsong har ett upprivet ytterfodral samt saknar en skiva i det första smala fodralet jag öppnar (visade sig sakna inte bara 1, utan 2 (!) skivor när jag öppnat alla) så är det ju inte konstigt att jag blir förbannad.

Kan man inte hålla ordning och vara rädd om sina egna saker, det är något jag skiter fullständigt i, men att inte vara rädd om saker man lånar - det är bara respektlöst. Att sen ha mage att säga att man inte tänker ersätta boxen eftersom det 'bara' fattas 2 skivor... ja, det har jag inte ens ord för. Vad fan ska till lixom?! Det är ju inte utan att man undrar.


Efter många om och men, tror jag nu att dessa 2 säsonger ifråga kommer att ersättas. Kommer inte ge mig. Jag ska ha 7 Gilmore Girls boxar i min bokhyllan som är i lika perfekt nyskick som de var när de lämnade min bokhylla i mars. That's it!

Av den ena tjejen  - som tydligen fortfarande har GG sägong 6 - fick jag ett sms ca 1h efter första sms:et imorse) att hon nu hade kollat igenom boxen med sin mamma (jo, ni läste rätt) och att den var i bra (skiter jag fullständigt i, den ska var i det skick den lämnades ut i, inte 'bra', va fan det nu betyder) skick. Jamen, jaså, på så vis... ja, men då får väl jag oxå ta och kolla igenom den med min mamma. Det är bara det att en säsong är ca 15timmar!!! Ja, ni hör ju logiken själva.

Så, det jag skulle komma till var att jag ikväll var tvungen att ha 'box-kväll'. Måste ju se igenom det jag fick tillbaka, både boxar och 2 lösa filmer (varav den ena är brordotterns, så det är bara att hålla tummarna då broder Tuck blir på ännu värre humör än mig gällande sådant här) för att kontrollera att allt är ok LR om jag måste ta tag i saken ytterligare en gång *hoppas inte*. Vet ju redan vad jag tycker om ytterfodralet till säsong 1, men om alla skivor fungerar som de ska så orkar jag inte strida för det. Jag tror min åsikt är väldigt klar ändå.

Fortsättning följer, jag hoppas på uppföljning och slutfas redan på senast torsdag via budet (och förbundsförvalten *L*) 'broder'.

A Presto!

Ps. Svar 'ett rungande JA', det är nu totalt låneförbud från detta håll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0