Isprinsessan

Nej, nu ska jag ta och släcka ner datorn och förflytta mig till sängen... vore ju onekligen bra om jag kunde somna ganska snabbt ikväll så jag vaknar utvilad inför jobbet imorgon (har ju haft långhelg). Började tidigare idag läsa Camilla Läckbergs debutroman 'Isprinsessan' så det blir till att fortsätta på den och hoppas att John Blund kommer och avbryter...



A Presto!

Kommentarer
Postat av: Marielle

Ja jag visste väl att det var något fel ;) Justja så hette det! Tack så mycket ;) haha

2010-07-28 @ 12:30:08
URL: http://mariellep.blogg.se/
Postat av: Marielle

Tävlingen om nagellacket är avslutad! Se vem som vann på min blogg =D kram

2010-07-29 @ 00:00:34
URL: http://mariellep.blogg.se/
Postat av: julia.

re: åh, jag blev alldeles förvånad när jag loggade in och såg att jag hade 40 nya kommentarer på inlägget om origami. och det var ju ganska konstigt också, inte många rätt. jag har ju inte gjort dem själv (klicka på källan så ser du vem som har gjort dem) och dessutom är det ju inga kranar (?). jaja, så går det väl när det går fort på blogg.se antar jag?

2010-07-29 @ 10:03:56
URL: http://julia.blogg.se/
Postat av: Jessica

ja det fick räcka med ett typ för det var inte bara jag som var där, men typ är bättre än inget =)

och det var inte speciellt negativt med godiset. men det fanns väl inget bättre ord när det kommer till att få en smäll rakt i ansiktet. en god smäll hehe



------------

jo det var en grym hårddisk av bra märke. det finns de av dåligare märke till lägre priser men jag lägger heller ut lite extra och får kvalité. plus att denna var nersatt med 200 så jag kallar det ett klipp! så nu ska här organiseras under helgen =)



--------------



jag har ju inte ens börjat se film än men sen så, jag ska se en hysterisk mängd film på min semester!! och där sa du nåt. jag måste beställa lite sf-biljetter!

2010-07-30 @ 10:59:20
URL: http://skyler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0