Hjärndöda Mammor?!

Förra veckan bodde jag ju som sagt hemma hos min bror medan han o hans familj var på Rhodos, och under den tiden hade jag tillgång till tv. Ett program som jag då såg ett par gånger var dokumentärserien från Danmark om 'Unga Mödrar'. Förutom att alla medverkande verkligen ser ut som skolexempel på s.k. 'white trash' så var något som störde mig extremt mycket det faktum att alla medverkande röker! Och då menar jag röker HELA TIDEN!


En tjej - som för övrigt i det programmet jag såg inte ens visste om hon skulle få behålla sitt 1-åriga barn - gravid igen och sa rent ut när hon tänt den ena cigaretten efter den andra, i detta fall precis utanför ingången till MVC!!! Dessutom säger puckot: jag röker mer när jag är gravid, jag vet egentligen inte varför. Men det var likadant när jag väntade Sebastian'.

Det är ingen - kan ju omöjligt vara - en nyhet och överraskning att det är farligt, att rökning dödar, samt vad som händer. Om någon vill lära sig mer så rekommenderar jag att ni läser Ninnies blogg för fakta. Fakta man inte kan blunda för!


Bara för att mammorna (och ofta även papporna i vardagslivet när barnet är fött) röker när de är gravida och har barn hemma och visar sin totala hjärndödhet behöver de ju inte förpassa det vidare till sitt ännu ofödda barn. Ett helt oskyldigt barn som blir utdömt redan i fosterstadiet.

A Presto!

Kommentarer
Postat av: Lasse

Och galna föräldrar fyller villakvarteren och grannarnas hem med dödliga rökgaser:Lungspecialister och läkare om den lika dödliga vedröken:

http://www.youtube.com/watch?v=jaxSgglRpLYWhen you can´t breathe nothing else matters - förbjud den skadliga ved- och pelletseldningen i villakvarteren omgående!

Läs fakta på tex www.friskluftnu.se eller www.burningissues.org

2010-11-26 @ 17:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0