Jerry, My Man

Hmm... jag undrar om jag kan få Jerry att göra likadant i mitt lilla kök.... ja, inte han själv då, men han kan väl vara snäll o skicka hit den där hantverkaren........ LR, inte... =)

A Presto!

Kommentarer
Postat av: Ina

Hej=)

Jag kommer ifrån Tidaholm och där vi har våra super-svampställen (sedan jag föddes för -snart- 26år sedan) var det riktigt riktigt snålt med svamp! Men sen så har det inte regnat riktigt lika mycket där som i övriga Sverige förutom när vi skulle åka hem..nu har det regnat där massor i flera dagar i sträck så nu kommer väl svampj-arna bara för att vi åkte hem ;)

2010-08-10 @ 09:56:44
URL: http://www.metrobloggen.se/euforiah
Postat av: Sandra Marinoni

sv; haha, jag vet att det låter skitdumt, men grejen är den att jag redan bokat min biljett, tur och retur med ryan air och kan inte boka om den. jag skulle kunna stanna i sverige, ja, men jag får inte med mig allt mitt bagage eftersom jag flyger med ryan air, och jag tänker inte betala typ 2000 i övervikt, haha! därför blir det billigare om jag några dagar senare åker till rom med alitalia och därefter till stockholm med norwegian samma dag :Pkan inte stanna här ensam i tio dagar eftersom.. jaa, det inte är min familj :P

2010-08-11 @ 01:18:56
URL: http://marinoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0