No AfterWork

Idag ska vi ha vårt första afterwork - LR ja, iaf det första sedan jag och Andreas började isomras - och efter många om och men så svarade jag iaf 'kanske' när Andreas dubbelkollade med mig i onsdag. Det beror ju på hur jag skulle känna mig idag.... svårt att veta innan. Men sen så ringde min chef på onsdagen och undrade om jag kunde jobba till 20 istället för 18 då de gjort ett fel med schemat och det inte fanns ngt som jobbade kväll. Och eftersom jag varit sjukskriven i nästan 2 veckor så kände jag att jag inte kunde säga nej, utan ställa upp och byta pass när jag fick vara sjukskriven extra dag till följd av min farmors bortgång. Sedan är jag väl ändå inte jätteupplagd för utgång, även om det endast är AW. Det hade dock samtidigt varit kul att träffa alla utanför jobbet, lite mer avslappnat och lära känna dem på ett annat plan....Med min tur lär jag väl jobba på den stora personalfesten i november... Tänkte dubbelkolla det idag, vore kul att ha det att se fram emot =)

Trivs verkligen på mitt jobb!!! Perfekt för mig som person, bra kollegor och ja, helt perfekt helt enkelt =)

A Presto!

A Piece is Missing

Det saknas mig en bit... vilken...Saknar min farmor, det är så svårt att förstå att hon inte finns mer... Inte finns mer än i våra minnen... Vad var det som hände egentligen? Jag förstår det rent faktiska, men det är ändå så... okonkret.

På mindre än en hundradels sekund (om ens det), pangbom, så tar livet en sådan dramatiskt vändning. Så oväntat. Jag var och skulle hälsa på henne i helgen som passerade, men väl framme blev jag istället tvungen att vända på trappan och åka till ett sjukhus där jag sedan vakade i princip 1dygn vid hennes sängkant... Istället för kaffe och korsordslösning tillsammans i hennes kök så satt jag i ett dj*vla sjukrum på intensiven och höll henne i handen medans hennes hjärta slutade slå och andningen sakta upphörde...

Vila i Frid

Sarah Jessica Parker

Ja, jag vet... det är inte lätt att se vem den annars så glamourösa personen på bilderna är... Och eftersom jag är medveten om det så kommer här en bild på hennes 'riktiga' (? - allt är relativt) jag, det som de flesta känner till och förknippar kvinnan med, så slipper ingen ligga sömnlös o fundera över det =)Det är ingen annan än SJP, Sarah Jessica Parker =)

A Presto!

It's So True

Med tanke på mitt tidigare inlägg ikväll, så känner jag att detta lilla citat passar perfekt...
Kunde inte ha sagt det bättre själv... =)

A Presto!

I Want These

Ok, jag vet att jag säger det rätt som det är, men jag har aldrig gömt det faktum att jag gillar skor - av alla de slag - and I really want these =)


Ibland är det bara så, lite vardagslyx... glamour i vardagen, det gör så mkt. En dålig dag, ta på dessa underbra stövletter och dagen blir genast så mycket bättre =) Jaja, det är 12cm klack (vet att det ej ser ut så men tyvärr...) men det är bara att öva... öva innan kylan är här på allvar och isen kommer och leker med oss alla där vi går oskyldigt gatan fram =)

A Presto!

What Comes After 3?

The Question of tonight....Let me know if you have the answer =)

A Presto!

More Work 4 Me

Insåg idag - av en slump - att jag i nuläget drog vinstlotten gällande olika arrangemang när det kommer till anställningsform o kontrakt.

Tummen upp för mig! =)


A Presto!

Farmor Är Död

För mig i nuläget, den i särklass mest konstiga mening... men tyvärr så sann... Min farmor har gått bort, är död, finns inte längre hos oss... Så oväntat, och så hastigt... Förstår ingenting...

Orkar inget just nu, är känslomässigt uttömd. Sovit halva dagen idag, sedan hämtat en sjuk Jack på dagis och varit där ända tills 23 ikväll - kan bli jouren för honom inatt, jag har telefonen beredd brevid sängen.

Vakade hos farmor konstant i ett dygn och var sedan med hela tiden, sköterskerna tog ut alla slangar och kanyler innan jag klev ini rummet igen, men sedan var jag med och var delaktig i allt som skedde. Något jag själv valde och ville göra....


R.I.P. älskade farmor

There Is a Theme =)

What could it be? =)


Hmm... could it be... smoking? Urk o usch o blä... =(


Nix, fräsch och totalt onödigt är årets tema =) Bättre kan det inte bli =)

A Presto!

Springsteen Tid

Ok, hur lång tid tar det att prova kläder, packa väskan inför helgen, rensa ut gamla tidningar, packa in 6 presenter och läsa lite i en tidning...

Jo, en skiva 'Best of' med Springsteen minus ca 4 låtar =) Bra tidsperspektiv LR hur?

A Presto!

Försökte...

... men det var för tidigt. Bara för att jag nu officiellt inte smittar längre betydde inte det att kroppen var återhämtad tillräckligt för att börja jobba.

Var på jobbet 2,5h idag sedan fick jag erkänna mig besegrad. Mådde kalasdåligt, kände mig svimfärdig och febern hittade tillbaka - troligtvis av överansträngningen som kroppen ansåg det vara att börja jobba för tidigt. Bara att åka hem igen. Får se när nästa försök blir.

A Presto!

Jump Up

Har ju som bekant sett en den boxar nu under denna 1,5 vecka jag varit sjuk... Det bästa har helt klart vart How I Meet Your Mother, säsong 3. Otroligt nog har det hittills (sett 2 av 3 skivor) varit några avsnitt som var helt nya för mig =) *jippie*

Efter ett specifikt avsnitt fanns det en viss sång som fastnade i mitt huvud... jag letade på nätet på olika plattformer men utan resultat. Men sedan så hade jag turen på min sida och hittade en helt fantastiskt blogg. En HIMYM-blogg, och min kväll var gjord =) *thankyouinternet*

Lyssna o njut, och känns glädjen & värmen sprida sig i kroppen av denna må-bra musik (oavsett vad man anser om genren generellt)


A Presto!

If You Don't Know

Bland annat så hittade jag detta citat hos B. Det är så klockrent för mitt liv som det är just nu att jag helt enkelt var tvungen att ta till mig det och delge här:

" If you don't know where you are going, any road will get you there. "

- Lewis Carroll, Alice i UnderlandetA Presto!

Underbara BloggVärld

Ibland gillar jag bloggvärlden....

Det är svårt för en blogg att fånga mitt intresse, jag är helt enkelt inte intresserad av fler s.k. 'modeboggar' alt 'fotobloggar', för att inte tala om alla 'fjortisbloggar' och 'helt-meningslösabloggar'

Orka läsa; 'Idag åt jag x (sätt in valfritt ord här) till frukost och nu ska jag iväg till skolan/jobbet. Dagens outfit är;'

Man kan ju få kväljningar för mindre. Många bloggar har jag läst en gång. Många bloggar har jag gett en andra chans. Många bloggar har fått se sig nerspolade.

Men... så ibland hittar man de där man vill läsa =)

Idag hittade jag mig en ny, via förstasidan på Blogg.se för ett tag sedan. En blogg som hade ett roligt tema, och i den bloggen sedan så hade andra bloggar listats för som hängt på temat. Det var en sådan listad blogg som jag nu ikväll börjat läsa igenom. Synd bara att det är när personen i fråga flyttar som jag hittar den, men hey, bättre sent än aldrig... =)

A Presto!

Box-o-Mania

Är ju som bekant sjuk, så jag har sett x antal boxar sedan i onsdags.... bland annat har jag sett säsong 1-6 av Gilmore Girls, säsong 1 & 2 av How I Met Your Mother, säsong 1 av Frasier, en säsong av SATC + filmen Män som hatar kvinnor. Nu i eftermiddag har jag påbörjat säsong 2 av Fraiser, ser just nu på sista avsnittet på första skivan.

Ja, för givetvis ser jag boxarna i deras faktiskta form, inte nedladdat på datorn - det är ett hån mot programmen anser jag! =)


A Presto!


Ease My Pain

Ja, onekligen vore det lite lättare att ha feber om denna mannen satt vid min sida o sjöng...


A Presto!

Trött På Att Vara Sjuk

Nu är jag pissigt trött på att vara sjuk!!! OK?!

Haft feber sedan i tisdags, och inte direkt någon låg sådan. Som högst - som jag kunnat uppmäta, under den hemska febertoppen i onsdagsnatt gick det ej att mäta då jag frös så mycket att jag skakade trots 3 (!!) täcken och hackade tänder så mycket att avläsning var omöjlig - har jag haft 39,7 grader, och som lägst 38,8. Det åkte den ner till lördagnatt efter Ipren-intag kl. 22.30.


Var ju ute och hämta min bror o hans familj vid 22 i lördags kväll, kände mig hyfsat bra när han frågade det på förmiddagen så tänkte att det skulle vara ok, dessutom vill man ju gärna ställa upp när han är en sådan klippa i alla väder! Kvällen som gick i väntans tecken, tillbringade jag dock på deras soffa där jag kollade på 'Titta, hon snackar oxå'/'Superstars' medans jag drack lite cola och frös under en superskön filt. Hittade inga värktabletter hemma hos dem, trots att jag vet vart de har dem och ville inte ringa och störa i middagen så tänkte.... 'Håll ut!' =) Borde nog tagit mig hem o väntat och intagit febernedsättande tidigare, men men...

Har även ont i halsen o är svullen där, inte ännu känts som halsfluss, det är inte den sortens ont. Det är mer väldigt svullet och jobbigt att andas. Men from idag så har den även börjat göra konkret ont. Sjukskrev mig imorgon oxå och ska ställa klockan imorgon bitti för att känna av hälsoläget, är jag likadan så ska jag beställa tid hos farbror doktorn. Det är ju som bekant inte speciellt bra för kroppen att ha feber så här länge, speciellt inte om den är såpass hög.


Som min granne sa; 'Själv känner jag mig döende bara den går över 38grader.'

Ja, lägg till 2 grader till så får du min status...

A Presto!

Mitt Ljus i Mörkret

De senaste veckorna har varit jobbigare än vanligt - och än nödvändigt - då är det skönt att ha nära till mitt ljus i mörkret....

Suddig bild, men han var så söt när han satt i vagnen och åkte uppför rulltrappan. Han satt och höll för öronen, tog bort o lyssnade, höll för öronen, tog bort o lyssnade... så höll han på hela den långa vägen upp i Lisebergstornet. Troligen slog det väl lite lock för öronen och allt lät lustigt... Men mycket är nytt och lustigt när man är 1,5år gammal =)


Han tycker det är ungefär lika roligt att åka spårvagn vilket underlättar när man vill ta med honom någonstans där bilen är mindre lämpligt transportmedel o det är för långt att gå.

Extra söt är han nu när han lärt sig säga sitt namn, fasters lille kärleksklimp! =)

A Presto!

Kvällens Gåta

Ok, vad får man om man blandar Elton John, Jerry Lee Lewis, Elvis och HIMYM?

Jo, detta är det uppenbara svaret;A Presto!

Best Night Ever

Tänkte ursprungligen dela med mig av klippet med Barnets hyllning till The Suit men bestämde mig för att kvällens dos av HIMYM fick bli 'Best Night Ever' =) Enjoy, you all. It's legen... wait for it... dary! =)


A Presto!

RSS 2.0