Killed By Electric Power While Standing On a Train

Läste på Text-Tv nyheterna att en 18-åring från Halden (Norge) omkom under sin klassresa här i Sverige. Tydligen var de i Uddevalla där killen kom på att han ville ha en kort på sig själv när han stod uppe på loket. Han fick då en kraftig stöt och ström for genom hela hans kropp och han föll livlös till marken. Givetvis fördes han direkt till sjukhus (som i detta fallet ligger väldigt nära, max 3minuter) men hans liv gick dessvärre inte att rädda.
    
Är inte livet väldigt sorgligt ibland?

A Presto


Too Tired For The Movie; Freddy vs Jason

Jag har lånat - äntligen - filmen 'Freddy vs Jason' men jag kommer inte se den ikväll som jag egentligen hade tänkt... Är helt enkelt alldels för trött, simple as that =) Men får se, kanske kan jag ta en break från allt som ska ske imorgon och kolla på den. Vill ju kunna lämna tillbaka den på lördag, och onekligen skulle det ju kännas aningen meningslöst att lämna tillbaka en film som jag lånat... 
              

A Presto!

Child: I Need My Bacon =)

Shit, var precis på min lilla runda hos Beatrice och vad hittade jag om inte kvällens roligaste! =) See for yourself =)

A Presto!

Mekonomen Direkt - Utan Carin!

Alltså, om jag skulle vara tvungen att ringa Mekonmen Direkt (fråga mig dock ej varför!*L* har ej haft något behov av det tidigare och hoppas det kommer förbli så!) så skulle jag nog vara tvungen att hoppa ut genom fönstret om personen som svarade sa:

-Mekonomen Direkt, det är Carin! ' *agh*
                     

Är det någon mer än jag som verkligen ogillar alla reklamer för Mekonomen Direkt där den överklämkäcka kvinnan är med?! It can't only be me... or? =)

A Presto!

Våga Fråga Som 4-Åring

Det sägs att en 4-åring ställer lika många frågor som en 40-åring ställer på ett helt år. Det är därför som en 4-åring lär sig så mycket.
                                    

Hmm... något att ta med sig i vardagen och steg i livet... =)

A Presto!

Miss Byxlös? No More =)

Himlen är härligt blå och solen skiner... känns som om det kommer bli en bra dag =)
                                 
Jag tror faktiskt att jag ska ta mig en tur ner på stan, köpa mig ett par sköna byxor att matcha i höstmörkret... troligtvis blir det även en kaffe och stros på gågatan och bara njuta av tillvaron lite...

A Presto!


Lika Snygg Fram Som Bak

Denna inköpte jag på... hmm... antingen Forever21 LR Strawberry... *Remind me please* och det är ett av få klädesplagg som faktiskt är lika snygg - om inte snyggare - fram som bak =) 
                                
                                     

A Presto!

LeMarc & Winnerbäck = Missad Bokmässa =(

Fråga mig inte hur jag lyckades blanda ihop det så men jag var helt övertydad om att bokmässan var i oktober... men igår när jag tillsammas med PP kollade runt lite olika roliga saker på nätet så upptäckte jag att den precis har varit, förra helgen... Hmm... hur 17 gick det till eg?! Jag ville verkligen dit detta året! Jaja, bättre lycka nästa år! =)

Hade gärna velat lyssna på lite olika seminarie oxå, tex Mia Skäringer =) Vet att hon promotar en allvarlig bok, men tror att det hade varit intressant, men med en klackspark. Hade även velat lyssna på både Lars Winnerbäck och Peter LeMarc... 
                  

A Presto!

A Precious Gift For Me =)

Helt apropå så fick jag en fint inslagen present... ett blått paket med silversnören, till lilla mig =) Gissa om jag blev glad... Ännu mer - rent av löjligt - glad blev jag när jag öppnat paketet och sett vad som fanns under silkespapper... Nämligen denna: 
                    

Ett fat med Elvis i en speciell serie som jag precis själv fått upp ögonen för och verkligen älskar =) Visst går den snyggt ihop med den matchande flaskan med Marilyn Monroe som jag köpte mig i augusti?
                   
                   

Jag vill även ha den meterhöga flaskan som man ska ha stående på golvet, men det får bli en senare investering... Egentligen vill jag även ha ljuslyktorna, paret som består av en liten och en stor. Men de går endast att köpa parvis i samma desing, och jag vill ha den ena med Marilyn och den andra med Elvis...

A Presto!

Our Hotel = Sex And The City

Såhär på morgonkvisten tänkte jag sätta extra guldkant på mitt morgonkaffe med lite Sex And The City... och vad får jag se? Jo, i andra avsnittet säsong 4 så utspelar sig hela scenen i princip utanför det hotell jag bodde på tillsammans med vänner när vi var i New York =) Ok, jag vet att hela serien utspelar sig i staden, men detta var så specifikt... inte bara TimesSquare eller andra superkända alias även turiststråk =)

                

A Presto!

A Different GoodNight

När Seinfeld är slut - om ca 10minuter - så har jag bestämt mig för att officiellt gå till sängs... Men innan det, här kommer ett litet annorlunda 'GOD NATT' =)*Buona Notte*

First, Before Bedtime: Seinfeld =)

Jag kom precis på nu när jag tänkte stänga av datorn att klockan lämpligt nog var lagom till nattens repris av kvällens tidigare avsnitt av Seinfeld =) Hurra för mig! Jaja, men det är tur att man är lättroad så här på sena natt-timmarna =)

                                 

A Presto!

Time To Go To Bed?

I wonder if it's time to try to find my way to my waiting cozy bed? I think so... It's long (?) pass midnight, and even thou that I have a sleep-in tomorrow it's still a workday. Don't really know if I'm tired yet but...

*Buona Notte?*

Som Jag Hade Dig Förut

Åh, vad jag verkligen gillar denna låten... Synd bara att det är ett så dåligt youtube-klipp, men vad gör man inte. Jo, man tager vad man haver =) Hade gärna sett en live-version LR en riktig video, som det fanns rättigheter att lägga ut, men tyvärr inte (men sök på youtube) Detta är verkligen en låt som förtjänar det =) *Mer LW & Melissa Åt Folket*

Free Pink Laptop =)

Seriöst, det verkar som alla de bloggar jag slökollat runt ikväll har en sak gemensamt (förutom de självklara - och väldigt undvarbara! - outfit bilderna. Nej, det står INTE 'underbara', det står 'undvarbara'!) och det är att de alla är med i någon tävling - givetvis på en annan blogg - där man kan vinna en rosa mini-laptop från Acer. Dessutom har de givetvis länkat till den aktuella bloggen ifråga... säkert ett kriterie för att ens komma på tal att vinna datorn...

Aldrig förr har bloggvärlden känts så väldigt, väldigt liten...


Och svar nej, jag kommer inte länka vidare till detta... har inte ens tävlat, och vill inte heller ha någon info om det hela... att ha insett 'fenomenet' räcker gott och väl för min del.

A Presto!

Half Of It Won't Happen, Don't Worry!

                                 Så sant som det är sagt:

                                    
Fråga är bara hur jag nu ska kunna omförvandla detta till något användbart i liv..? *funderar*

A Presto!


My Naked Feet In The Sand

Jag saknar känslan av att gå barfota på stranden, känna sanden mellan tårna. Kanske vada lite i vattenbrynet och plocka med mig några vackra eller udda snäckor hem... - Manco caminare a piedi nudi sulla spiaggia, sentire la sabbia sotto la dita. Forse caminare dove la spiaggia e il mare si incontra, ed anche portare qualche conchigle a casa...
        

När blir nästa gång? Och framför allt, vilken strand blir det? =) - Quando é la prossima volta? Ed a quale spiaggia?

A Presto!

What Is This?

Ok, vad ser du på denna bilden? Vad föreställer den egentligen..? =)

                               

A Presto!

A Bed For A Princess? =)

Tänk när den här sängen var redo att tas från prototypstadiet och in i förverkligandet... Allvarligt, hur gick marknadsföringen till här? 'En säng för en prinsessa'? Vore kul att höra tankegången =)

                                     

A Presto!


Vänner Till Vita Duken?

Hmm... nu har jag funderat igen =) Jag undrar hur det skulle bli om 'Vänner / Friends' skulle göra som SATC och göras i större format för att visas på vita duken? 
                             vs  

Skulle det bli bra, skulle komiken klara av 1,5h (gärna längra *L*) i sträck? Skulle de klara hålla en röd tråd så länge, en tråd som dessutom då - förhoppningsvis - skulle spänna över en viss räckvidd? 
                                          

A Presto!

Allt Som Är Ditt

Har ni sett musikvideon till denna låt? Vet att den för längesen, när låten kom, fanns tillgänglig på Aftonbladet webb-tv, men i brist på annat så får det hållas till goda med denna versionen, live =) Riktigt bra låt, men. viktig text som säkert inte fått så mycket cred som den förtjänar...
 

A Presto!


Gamla Ostbågar?

Hmm... jag undrar om det finns någon mer som precis som mig föredrar 'gamla' ostbågar?! Jag skulle lugnt kunna köpa en påse (men jag gillar egentligen inte ens ostbågar generellt) bara för att öppna och ha en annan dag... Det är bara det att jag inte har den framförhållningen när det kommer till sådana oväsentliga saker. Jag menar, hur ska jag kunna veta idag att jag kommer var sugen på gamla ostbågar imorgon? Helt enkelt omöjligt... =)

                

A Presto!

Hösten Är Verkligen Här

Ja, nu kan inte ens optimistiska jag förneka det längre... hösten är verkligen här... Känns som om det har blåst halv storm (vilket det givetvis inte gjort *L*) idag, och varje gång jag varit tvungen att gå ut med Tess har jag verkligen frusit...

Men som alltid gäller det ju att se saker & ting från den ljusa sidan... så; Nu får jag äntligen extra anledning att börja använda min 'nya' sjal =) Iofs inköpt i New York redan i april, men eftersom jag faktiskt inte har använt den ännu måste den väl räknas som just ny.... LR? =)
                 

A Presto!

Mirakelkräm? =)

Seriöst, hur många tror att detta fungerar? =)

Dock är det en helt klockren bild.... mirakelkräm för att motverka s.k. apelsinhud.... där kvinnan i reklamen är gjort av just apelsinskal? =) Ren komik om någon frågar mig!A Presto!

Grattis På Namnsdagen

Idag går dagens Congratulation till Micke på hans namnsdag =)

         

A Presto!

Ännu Mera Löneförhöjning?

Hmm.... idag har jag fått ytterligare förslag från chef.... både lägenhet i en speciell stad och mer löneförhöjning = ) Jag undrar hur långt hon är beredd att gå vs hur långt jag kan ta det hela? Onekligen en lite intressant tanke...
                                       
Missförstå mig inte. Jag har inte sagt upp mig för att få varken någon sorts bekräftelse LR löneförhöjning utan det var ett beslut jag tog efter många 'om' och 'men' och stort övervägande, men i grund och botten måste jag ju se till vad som är bäst för mig själv rent personligen. Och i detta stadiet i mitt liv var det att säga upp mig, sälja min lägenhet och sedan byta stad och göra något annat... Även om det kanske låter rent vansinnigt.

A Presto!

Money, For Me?

Efter lördagens gemensamma bingospel - allt för lite kvalitetstid med 'mormor' - och Mr vann 200kr så uppkom en fråga som jag diskuterat en hel del... både med andra och med mig själv...

Vad skulle jag göra om jag vann mycket (allt är relativt) pengar, x kronor?

Jag vet iaf några saker jag skulle kunna tänka mig... helt klart... 
   
                                      
Realisten PP kommenterade dock den %uella chansen att faktiskt vinna något. Men jag säger som Rachel; Någon ska ju vinna, och det kan ju faktiskt lika gärna bli jag/vi. Så det så... Frågan är bara om jag är antingen tillräckligt övertygad LR sugen på det för att tex spela ett par rader på Lotto LR köpe en liten trisslott? Tveksamt.... men man ska aldrig säga aldrig... tydligen =) 

                                   

A Presto!

Time To Sleep

Jippie, I just talked to Filip and he said that he had made everything with the computer-transfer which means... I can take a break from my work and go to sleep =)

                                

*More PowerNaps To the People*

When Girls Drinks To Much...

Hittade detta undera bara i Emilias blogg, kände att jag bara var tvungen att delge mina medmänniskor ett brutalt uppvaknande... med ett uns av sanning =) 

Så, here it comes! När Tjejer Dricker För Mycket...


 • ...har vi absolut ingen aning om var vi gjorde av handväskan.
 •                                    

 • ...är vi övertygade om den sexigaste dansen som finns på vår jord är när vi dansar med uppsträckta armar tjoandes "oa-oa". 
 • ...bestämmer vi oss plötsligt för att vi ska mucka gräl med någon — och dessutom vara övertygad om att vi vinner!  
 • ...upptäcker vi på senaste toalettbesöket att vi numera ser ut som stadens enda hora i stället för den sex-gudinna vi liknade för fyra timmar sedan.  
 •                                    

 • ...börjar vi gråta ofta och berättar hulkande att vi älskar alla vänner så mycket!  
 • ...börjar vi hoppa upp och ner skrikandes "Fan vad jag älskar den här låten!" varje gång diskjockeyn sätter på en ny singel.  
 • ...börjar vi känna oss attraherade av nörden som sitter vid bordet intill.  
 • ...börjar vi röka, och är bevisligen väldigt bra på det också!  
 • ...anklagar vi bartendern för att endast servera oss cola, men det är helt enkelt för att vi inte längre kan känna smaken av rom.  
 • ...tror vi att vi har lagt oss i sängen, men egentligen är det köksgolvets matta som får rycka in som kudde.  
 • ...missar vi att toalettlocket faktiskt är nerfällt när vi sätter oss på toaletten.  
 • ...tar vi av oss skorna, eftersom vi är övertygade om att det är deras fel att vi inte kan gå rakt.
 •                                   

  Ok, helt ärligt... som är tjej och läser detta; hur många stämde in på dig?! Alltför många, erkänn =)

  A Presto!


  Miss Sleepy, It's My Name Today

                        Det borde vara mitt smeknamn idag... 
                                            
  var hemma hos min chef till klockan 2 inatt... det var inte riktigt meningen men det blev så... Efter vår roliga ost & vinkväll med problemlösning (facit; 3 isär, men endast 1 ihop *L* Bättre lycka nästa gång) så skulle jag eg endast låna en film, men eftersom den tydligen ville bli sedd tillsammans samt samtidigt ha sällskap och någon att prata med, byta åsikter... samt enbart få ventilera lite... så blev klockan lite sent kan man säga... 
                             
                                           
  Sedan har jag sovit kalasdåligt, tror det var sämsta natten på riktigt länge... ingen sömn-, enerigdepå som fylldes på där inte. Vaknande med jämna mellanrum, snurrade runt runt och vaknade igen... Kollade på klockan, för troligtvis ville jag inte försova mig eftersom vi skulle flytta kontoret idag.

                                            

  Hoppas att det styr upp sig under dagen...

  A Presto!

  Fabulous Finds =)

  Visst är det ändå en härligt - om svar ja, en något ytlig - känsla när man cirkulera internet och plötsligt hittar något extra kalasbra?! =)

  Var inne på Forever 21 hemsida och cruisade runt lite, mest för skojs skull men ändå... då hittade jag denna klänningen, märkt ' Fabulous Finds' och samtidigt veta att just denna klänningen faktiskt redan hänger i min garderob =) Inköpt när jag var i New York med 'my gang' nu i våras... Mera shopping åt folket =) 

                                    

  A Presto!

  Striptease = Bad Idea!

  Alltså.. här kommer nu min officiella åsikt i detta ämne, en gång för alla...

  Striptease är ingenting bra!
  Ok, om man har det som yrke (ja, ni förstår vad jag menar*L*) LR om det är något som gjordes för skojs skull vid 15-16 (ja, tidigt och jag hoppas att ingen gör/gjort det men för att ni ska förstå min syn på saken) då kanske jag kan köpa att man tycker det är just roligt...

                                            

  Men om man passerat 18 och är officiellt vuxen, då är det ingen bra idé alls. Utan istället den raka motsatsen, en väldigt dålig idé!!! I dagens samhälle är man aldrig säker och det är alltid någon som har en mobilkamera i fickan nära till hands. För att inte ens tala om i hur många kanaler i media som det finns för en sådan film att - för evigt - cirkulera i. För det är ju just det... även om det är kul för stunden så är det troligtvis inte roligt nästa år, när man förhoppningsvis blivit klokare. Kanske är det inte ens roligt veckan efter!

  Man måste själv ta ansvar för sina handlingar, och på samma sätt måste man själv så för sina - och förhoppningvis lära sig av - misstag.

  Ok, nu tänker vi ett steg längre... bortom det roliga för stunden. Till och med både arbetsgivarsajter på nätet som Nyheterna och karriärcoacher har ju varnat för just detta. Allt som finns på nätet är väldigt lätt-tillgängligt, och med väldigt lätta medel kan en eventuellt blivande arbetsgivare ta reda på allt som finns där ute på nätet om en som person... Och detta enbart med ett fåtal knapptryckningar... i värsta fall krävs enbart 1 enda!

  Missförstå mig inte, jag menar givetvis inte att man inte ska ha kul och göra crazy saker... saker som kanske stundtals är det som förgyller livet.

  MEN:

  Snälla unga människor där ute, tänk efter en gång till... och framför allt; TÄNK EFTER FÖRE!


                                             

  A Presto!

  Jag, Svåråtkomlig?

  Hmm... ja, det är ju något som jag aldrig har hört förut.. LR... hur var det nu?
                                  
  Anyway....

  Tess:
  Jag är ledig - förhoppningsvis - torsdag & fredag denna veckan. Kommer även att finnas tillgänglig imorgon kväll då jag ska åka hem... (call me when you fell like it and not are on a date*L*)

  A Presto!

  Lars Winnerbäck, November?

  Hmm... jag vill gå på Winnerbäcks höstturné men stadens två konserter var redan slutsålda när jag kom på min briljanta idé =) Men nu har jag hittat en alternativ stad... om nu bara lillasyster Yster kan lyssna av sitt mobilsvar oxå så jag vet om jag ska beställa biljetter LR inte... kan ju vara bra att göra det innan de tar slut även i den alternativa stade. Egentligen infaller den på en så kallad 'dum' dag, men vad gör man inte... försöker anpassa sin vardag och sitt schema =)

  Om ej lillasyster kan/vill, någon annan som är sugen på att göra mig sällskap?

  En av mina favoritlåter all categories:


  A Presto!

  Nya Zeeland, Längtar Tillbaka

  Nuova Zelanda; Vorrei Ritornare.  Det är ju inte direkt konstigt egentligen att jag längtar tillbaka... stundtals mer än annars. Jag menar, hur härligt var det inte att kunna gå barfota ut på min gräsmatta varje kväll och mötas av detta: 

              
  A Presto!


  My New Favorite

  Nu har jag helt från det blå hittat min nya favoritblogg... hur mycket inspriation som helst för detta nya steg i mitt liv. Dessutom är det härlig läsning som lär förgylla många mörka höstkvällar...

  En liten eloge till er:


  A Presto!

  Cosa Fanno Di Bello?

  Hmm... sto pensando... cosa fanno di bello i miei bimbi? =) Siete sempre nell mio cuore! 
                                       

                

  A Presto!


  Wo Ist X?

  Står här i rec med några polska gäster och eftersom det är dags för båtcheckning behöver jag MrX... men.... givetvis är det upptaget i hans mobil och ingen vet heller vart han är... *jippie* Extra jobbigt när detta inte går att förmedla till de väntande gästerna... Engelska? Vad är det? =)

  A Presto!


  Privat Laptop På Arbetsplats?

  Hmm... jag undrar om man verkligen får ha igång sin privata laptop på sin arbetsplats - under arbetstid - och dessutom koppla upp den på företagets trådlösa internet? =)

  Svar: Ja

  LR? =)

  Jag ska iaf tömma min USB-penna för att göra plats till något viktigt och arbetsrelaterat, så medans jag väntar på det hela så passar jag på att säga 'hej' här på bloggen. Har man abstinens så har man =)

  A Presto!

  Good Morning With Coffee =)

  Klockan är strax 7.45 och jag måste bege mig till jobbet... igår när jag åkte hem så kollade jag givetvis läget först, och eftersom några gäster vill åka strax efter kl.9 idag så är det nog (?) bra om jag är där vid kvart i nio och förbereder det sista...

  Denna morgonen har dock börjat bra... sitter här med en härligt kopp kaffe (take it like a shot *L*) så jag hoppas att resterande dagen blir lika bra =)

                                               
  A Presto!


  I Love Penguins

  Ja, ok jag vet att det kanske inte är någon direkt överaskning för de som känner mig men iaf...

  I Really Love Penguins! =)

                                      

  A Presto!

  Viktig Läsning? Bullfi**a?

  Ursäkta, men vad är det frågan om egentligen? Och svar 'nej', jag tror inte att det är jag som pryd... men allvarligt, är detta verkligen så långt (läs: lågt) vi har kommit i samhället?! Har vi inget viktigare att fundera över? Och samtidigt har samma media mage att vara riktigt klyschiga och prata om att 'skönheten kommer inifrån'... Jaså, varför spelar då detta någon roll?! Rätta mig gärna om jag har fel, men jag betvivlar starkt att detta är något som vuxna människor av det kvinnliga släktet funderar över och låter ta upp överdrivet mycket av deras värdefulla tid.. Om inte annat så hoppas jag verkligen att det är så... Om inte: tjejer; fundera inte så mycket över allt hela tiden... unikitet är något att vara stolt över! =) 

                     

  Öh... behöver jag tillägga att jag inte ens har tagit mig tiden - slösat den alltså - på att läsa igenom hela artikeln?

  A Presto!

  Someone Special For Me

  Hmm.... I honestly want someone special in my live... maybe someone to buy me flowers... suprise... for no speciel reason, but just because the person in question felt like it... That would be very nice... =) 
                                       

  A Presto!


  Loving My Pink Hat

  Alltså, det är nästan galet vad jag gillar min nya (ja, i min värld klassificeras den fortfarande som just 'ny' *L*) chockrosa hatt... synd att det inte finns fler tillfällen att använda den bara... Köpte den i New Work i april och har endast använt den stackars härligheten  2 ynka gånger... en gång i NY och en gång isomras på festivalen här i staden...

                                                 How great isn't this? =)
                  

  A Presto!

  Restored Order In My World =)

  Tack vare min underbara pärla, Flingsalt
                                                        är det nu ordning min värld igen... åtminstone på vissa utvalda plan. There is coffee in my life again! *me happy*

                      
  A Presto!


  Oroväckande Brev

  Ikväll blev det en repris.... taco & Sex and The City =) Var tvungen att åka hem efter jobbet eftersom jag fick ett mycket oroväckande brev på posten, och med tanke på mina planer för min framtid är det väldigt viktigt att jag tar tag i det genast... vilket innebär nu ikväll.

                                           

  A Presto!

  Mr Blund; With a License To Kill

  Nej, inte riktigt men jag tycker min slogan för Mr är riktigt slagkraftig faktiskt =) Look at the end...

  Hmm... jag tror att Mr Blund - John Blund - är på intågande (hoppas det iaf) och frågan är om jag inte ska ta och borsta tänderna och befinna mig i min säng under täcket när han väl kommer... känns säkrast så.

  Kommer ni ihåg Mr? 
                             

  *John Blund - Med Rätt Att Söva*


  Nicht Gut Mit RedBull

  Hade ju som bekant inget kaffe hemma idag, så det fick bli något slags substitut... och det blev - höj nu förvånat på lämpligt ögonbryn efter eget önskemål - RedBull.... men pga allt det som cirkulerat det senaste så blev det inte 1 utan 2!
                            

  Så - om någon undrade - nu mår jag inte direkt bra... men eftersom en viss Mr troligtvis är på intågande så ska jag nog klara ut det hela =)

  A Presto!


  Midnight Express

  Ja, så känns det iaf... att midnatt kom med något jäkla expresståg... för nu är den iaf här... och helt ärligt, jag gick upp klockan 7 imorse, men var inte det precis nyss??!

  Vart tog dagen vägen? Tiden bara försvann...


  A Presto!

   


  I'm Missing SomeOne

  Den senaste tiden - efter några tillbakablickar i somras - har jag saknat en viss person mer o mer. Saknar helt enkelt X i mitt liv...

  Nu har vi börjat maila lite... behöver de kloka orden, behöver få avreagera mig lite... veta att X läser... svarar vid möjlighet... som han själv uttryckte det, vi har funnits i varandras liv länge, och förhoppningsvis kommer vi alltid att finnas där... Kanske kan ses när jag nu snart byter stad... Vore skönt... Skulle ljuga om jag sa något annat.

  En av de låtar som alltid får mig att tänka på X:


  *Always A Favorite For My Heart*


  Another Day Tomorrow

  Imorgon är en annan dag... Så sant som det är sagt =) Som alltid är det dock givetvis på både gott & ont.

  A Presto!

   


  Sex And The City & Chocolate

  Eftersom klockan bara tickar på utan någon som helst hejd så är klockan nu redan över halv tio denna onsdagskväll...

  Och för att fira (jaja, inte vet jag men någon anledning kan ju vara bra att ha *L*) detta så tänker jag nu se på några avsnitt av Sex And The City samt smaka en bit av min nyinköpta kladdkaka som bara ligger där i köket och väntar retligt på mig... 
                                       

  *Buona Serata*

  Flingsalt =)

  Sedär ja, nu har bloggvärlden blivit en pärla rikare...

                                                        

                                   Men Flingsalt, en adress vore ju bra... =)

  A Presto!

  My Darling Is The Best =)

  Today my litte darling sister passed her 2 test and now she got one of her own... her very own drivinglicense =)

                                            No more of this:
                                        

                                    Go girl, you are the best!
                       
                                      
                                   

  *Love U Baby*

  I Forgot All About Jerry S.

  I was so occupied with all the food issue that I forgot all about Jerry in my last posted item... =) Of course I was talking about Jerry Seinfeld... hello, is't 19.00 on a weekday =) In my world that means Seinfeld if possible =)

                                         
  A Presto!

  TacoEvening With Jerry S.

  När jag väl hittade min portmonnä förut - jag hade någorlunda koll på vart jag sett den innan allt flyttande av kartonger tidigare idag - och gick ner på stan... så insåg jag nästa i-lands problem =) Vart jag än gick så var jag inte sugen på någonting speciellt...

  *Sushi
  *Thai
  *Kina
  *Kebab
  *Á la carte
  *Pizza

  Förstår ni, inte ens pizza som jag inte ätit sedan juldagen förra året (right, Jess?) var jag sugen på... och varken sushi eller thai brukar jag vanligtvis aldrig tacka nej till... 
                                                

  Så det hela slutade med att jag åkte och handlade istället, och väl i affären kände jag mig åtminstone lite halvsugen på taco =) Köpte mig även efterrätt; kladdkaka =) Frödinge har helt sjukt galet kalasgod kladdkaka =) Har dock inte öppnat den än, men kvällen är ju ung...

                                                       
                                               
  Buona Serata!


  Dove Sono I Miei Soldi?

  Nu när mäklaren var här och fotograferade så flyttade vi ju omkring på lådor och kassar och annat dyligt så att det skulle bli så snyggt som möjligt på fotona..... innan mäklaren kom så hade jag stenkoll på vart min lilla portmonä var - där mitt smartcase ligger och myser för sig själv - men nu när jag hade bestämt mig för att gå en sväng ner på stan, äta lite lunch så att kroppen blir glad och sedan ta med mig en kaffe på vägen hem så att själen blir glad... ja, då hittar jag inte denna lilla lila sak... Ge mig en uppenbarelse, tack! 

                                             

  A Presto!

  Mäklare Avklarad

  Nu har mäklaren varit här - det måste för övrigt vara Sveriges gladaste o trevligaste mäklare...! Nu håller jag bara tummarna för att X ska infalla under kategorin 'bästa mäklare' oxå, det vore helt kalasbra det =) Man jag tror att jag har rätt, man ska lita på magkänslan... 
                                                
  Alla rummen är fotograferade, så även balkongen... håll tummarna för att det ska finnas intresse nu bara, och gärna flera intressenter så att det blir budgivning så att jag har råd att leva efter jag har sålt den och då som pricket över i:et går arbetslös ett tag...
                                            
  A Presto!  CountDown: 1 Hour

  Om ca 1 timma kommer mäklare för att fotografera min lägenhet och jag ska skriva på åtagandekontraket...

  Lägenheten är inte ens nära klar... och dessutom så är jag inte helt 110% säker på att jag vill skriva på... LR jo, det vet jag ju egentligen, men samtidigt inte... AAHH, blir nog galen snart! 

                                               

  A Presto!

  More Time To Think

  Jag skulle vilja ha mer tid till att tänka över och saker ting... Just nu är jag mest kluven att det känns som om jag inte har gjort något annat än gråtit de senaste två dagarna! Jag vill inte mer nu... vill känna att jag gör rätt...

                                                 

  Men hur kan jag göra det?! Säger upp mig från ett fast arbete i eftersvallningarna av en stor världsomfattande finanskris, har inget nytt jobb... inte ens något nära, eftersom jag inte aktivt har sökt något nytt pga min verklighetsflykt... Jag menar, hur ska jag kunna betala hyra utan något jobb? Alternativet är ju att flytta närmare hemhemma och bo i gäststugan i X, där finns det tydligen jobb inom pendelavstånd oxå... men jag vill inte. Om jag ända sagt upp mig och säljer min lägenhet så vill jag ju att det ska vara ett steg i rätt riktning.. ett steg i att styra upp mitt liv, få ordning på saker o ting..

                                             

  A Presto!

  I'm Bad... So Bad

  Det går ju inte direkt framåt i verksamheten kan jag meddela... har svårt att inte fly verkligheten hit till bloggen... I'm so bad.... so so bad! But atleast I know and are aware of the fact..!  *Håll Tummara För Mig*

  To My Little Darling Sister

  To My Little Darling Sister, who just passed the theory for her drivinglicense =)

                          

  *I Love You Baby*

  Jump Out Of A Plane

  Så, ett kort på de där molnen jag pratade om i förra inlägget... kanske inte det bästa kortet för ändamålet i fråga, but you get the picture =) Moln man vill hoppa omkring i =)

                    

  Detta på väg emot New York! And YES, I want to go back!!! =) More shopping, more coffee, more laughs, more bounding and more comedy =)

  A Presto!

  I Want To Fly Away

  Istället för att ta tag i saker och ting så känner jag bara för att sätta mig på första bästa flyg och ta mig härifrån... vet att det inte förändrar något, att man endast skjuter problemen framför sig... Men eftersom jag rent officellt har tagit mitt beslut - och om bara några timmar skriver kontrakt på det - så skulle det innebära att det värsta var avklarat och ett konkret faktum när jag kom hem från min flygtur igen...

  Hur härligt är det inte? Älskar att vara bland molnen... gillar speciellt de som ser ut som om man ska hoppa i dem. Något som dock inte brukar uppskattas som kommentar av mina medresenärer =) 

                      

  A Presto!

   


  Mina Nya Kuddar

  Hmm... insåg precis att jag inte har invigt mina nya kuddar som jag köpte för ett par veckor sedan... 

                    

  Köpte mig ju 2 av dessa härliga & supersköna kuddar... kanske om jag använder dem så sover jag åtminstone lite bättre? Skadar ju inte att prova =) Det kan ju inte mycket gärna bli värre än vad det är!

  A Presto!

  Incoming: 9am

  Nu är klockan snart 9, och då har jag lovat mig själv att stänga ner datorn - iaf ha den vilande *L* - och istället sätta på lite musik och dra igång med fixandet i lägenheten... It has to be good!

                                         
  Men som sagt, det är mixade känslor, och mitt samtal med pappa igår underlättade ju inte precis... 'det är ju ingen som tvingar dig att sälja, vill du stanna kvar så gör du givetvis det' Jaja, jag klagar inte... jag vet att han menar väl, och att alla stöttar mig i mina beslut... men... blir ju så kluven... Tidpunkten är så väldigt illa val, det är det jag känner mest tror jag... om jag skulle försöka bena ut mina känslor.

  A Presto!  Nothing For Breakfast?

  I really should eat some breakfast.... gain some strenght for everything that has to happen today... Byt since I didn't feel like go shopping for food yesterday, there is absolutely nothing to eat... I'm hungry!

                                       

  *Frozen Chichen For Breakfast? Don't Think So!*

  'Jag Är Din Ångest'

  Ja, ångest ja.... det är bara förnamnet för hur det känns just nu.... Varför? Jag vet vad jag vill, och egentligen hur jag känner men ändå blir jag förvirrad.

                                            
  A Presto!

  I Can't Sleep

  There is so much going on in my head... and in my whole body, that I can't sleep. Been up since 6am.

  And that means that there is a vicious circle, 'cause now I'm veery tired and I have so much to do...

                                               

  *Buona Giornata*

  I Have Resigned

  Igår så kom då - äntligen - dagen jag väntat på... på sätt o vis. Dagen jag skulle få lätta mitt hjärta och säga det som jag funderat på mycket på... Givetvis, många blandade känslor var - och är - det, det ska jag verkligen inte förneka... 
                                               

  Igår var jag inne på kontoret och lite spontant lade fram att jag tänkte sluta, jag sade helt enkelt upp mig! Spontant i den bemärkelsen att det inte blev som jag hade tänkt mig, vilket jag iofs nästan samtidigt förväntat mig att det inte skulle bli. Klarade inte säga allt det som jag hade tänkt... men ska försöka få det ur mig innan jag gör min sista arbetsdag - vilket jag inte vet när det blir officiellt.

  Reaktionen var inte riktigt vad jag väntat mig... ärligt talat. Tydligen måste jag iaf ha tillfört något till företaget... Vilket ju känns bra.... men...

  Uppdatering och mer utförligt kommer imorgon, jag måste verkligen ta tag i föreberedandet av fotograferingen imorgon....

  Dessutom blir jag faktiskt - tro't LR ej - väldigt ledsen när jag tänker på att jag måste sluta (även om det helt o hållet är självvalt) på min nuvarande arbetsplats... som sagt, mycket känslor i omlopp hela tiden
                                       

  *A Domani*


  No More, Solution?

  No more coffee for me! De där sista 2 stackars podsen som jag hade hemma är öppna, förbrukade och nu även officiellt slut.... =(

               

  *More Coffee For Me*

  Time Is Running Out

  Ja, nu kan jag bara konstatera att klockan strax är efter 23.00 och samtidigt sucka väldigt uppgivet... men samtidigt är jag givetvis brutalt medveten om att det hela är extremt självförvållat...

                                    Blir så trött på mig själv *suck*

                                   

  Jag måste verkligen ta tag i saker och ting innan det är 'imorgon' redan och personen som ska fotografera ringer på dörren...

  A Presto!

  Att Fånga En Fjäril

  Ok, fruktansvärt framställning men skit i det... lyssna på texten och den helt underbara rösten... 
                 
                            

  Att Fånga En Fjäril  *Winnerbäck i Höst?*


  Lars Winnerbäck Favoriter

  FAKTUM:

  * Jag gillar Lars Winnerbäck
                                         

  Har alla hans skivor, utan dem nyaste... men den kommer nog snart till min samling den oxå. Gillar när saker o ting är kompletta =)

  FAKTUM:
  * Jag gillar Lasses tidiga musikstil... den har inte så ändrats så jättemycket genom åren, även om man ändå kan höra tydliga skillnader. Det jag gillar mest i de tidigare låtarna är enkelheten i musiken och hans mycket speciella röst =)

  Några favoriter genom åren:
  Kolla vem som är med i denna musikvideo... Nice är bara förnamnet ;-)

  *Mer Winnerbäck Åt Folket*

  RedBull & Jägermeister - TrippTrappTrull

  Numera finns det tre härliga storlekar av allas vår RedBull =)

  * 1 (250ml) för lagom energikick och törstsläckare
  * 1 (355ml) för extra mycket och helt enkelt störra dos av föregående modell
  * 1 (473ml) extra large. Har testat denna... den varade över 40 mil i bilen kan jag nöjt konstatera.

  Hmm... den måste ju vara för att blanda drinkar med (även om jag, jaja, vet att det eg inte är ok i krogsvängen sedan många år pga många olycksfall)

                 

  Tänk er, en iskall Jägermeister, direkt från frysen och sedan blanda med kalasgod RedBull *Ahh*

  Åh, vet ni... givetvis kan man blanda riktigt ordentligt då även Jägermeister finns i version TrippTrappTrull
                                           

  *Ska Det Vá Så Ska Det Vá*
  Fredslösning á la Andersson

  Fredslösning á la Kennet Andersson, fd fotbollsproffs:

  Situation; Tjabb, tjabb, tjabb o mera tjabb

  Lösning: Nu är vi glada & går och lägger oss, god natt!

  ---
  Funkar det på flera ställen och i andra situationer måntro? Det vore ju riktigt kalasbra! =) 
                                     

  Too Little Too Late

  This song reminds me of my life at this very moment... And no, it's not about a boy or anything else love-related... just my life in generall. 'Too Little Too Late'

  This is a bad video if you ask me, but I really like the chorus. The best version I've heard of this song thou was made by a Swedish finalist for Idol some years ago, Eweline I think her name was... But I'n not sure. So you get this original version instead. Skip the song, listen to the chorus =)


  A Presto!


  Daddy On the Phone

  Nu har jag precis pratat med pappa på telefon... delgav de senaste händelserna i mitt mitt liv, och utbytte åsikter... dock blev jag inte ett endast dugg klokare...
                                          

  Vet ju egentligen vad jag vill... men det är så svårt... hade inte räknat med denna reaktionen riktigt. Sedan finns det två 'gamla' men nytillkomna som troligtvis kommer underlätta min vardag här...

  Har ni hört talats om talesättet; Too Little Too Late? Precis så känns allt i mitt liv just nu =( Det värmer men ändå är det något som gnager...
                                        

  *Update Will Follow*
  Ane Brun - The Puzzle

  A song that I really like to listen to.... often.... the chorus is amazing! =)

  Enjoy:


  *More Music 4 The People*


  KaffeLeverans?!

  Hmm... läste i en kommentar att Flingsalt

                                    
  erbjöd sig att komma med kaffeleverans....

                    

  Hmm... låter väldigt frestande det =) Även om jag givetvis inser att det var just en kommentar... inget faktum. Men tja, du vet...

  Har du vägarna förbi X så vet du vart jag bor =)

  *KRAMIZ*


  Bröstcancer & Rosa Bandet

  Nu när oktober återigen är precis bakom knuten så drar även alla dessa olika insamlingar igång... men ibland tycker jag att den ena är värre än den andra och även att det vissa gånger faktiskt går för långt. Det känns som om det är motsatt verkan... istället för att gynna forskningen - i detta fall för bröstcancer - så försöker folk/företag tjänta pengar på välgörenhet. Vilket i sin tur gör mig lite förbannad och jag vill verkligen inte gynna respektive!
                                               

  Nu sist var det HomeEnter som var i farten. I senaste numret av medlemsmagasinet 'FilmClub' fanns det en kampanj. I början av tidningen lät det så bra, köp en film samtidigt som man bidrar till cancerforskningen. Och jag menar, om man ändå tänkt köpa en viss film kan man ju lika gärna göra det så att någon gynnas av det. Men när man kommer till den aktuella sidan så är det ett riktigt dråpslag som man möts av... 

  'Köp 2 filmer för 199:- . 3kr/film går oavkortat (what the f**k betyder det i detta sammanhang eg?!) till Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj'
                                               
  Hallå!!! 3kr?!?! Det är inte ens 5%! Om det ska vara något välgörande som verkligen bidrar tycker jag personligen att det ska vara en minumun, gärna minst 10% hade varit kalasbra!

  Om ni inte tror mig så kommer bildbevis här:  
                   

  *Me Not Impressed*

  (missförstå mig inte; Jag vet att lite är bättre än inget, och att gesten säkert är välmenande)

  I Antågande; STOR KK!!!

  Alltså, allvarligt... igår när jag kom hem så upptäckte jag det som jag borde noterat innan jag åkte hemifrån sist... stor KK var ju i antågande utan att jag noterat det! Hur 17 gick det till egentligen?! Don't Ask Me.

  MAJOR KaffeKris! 
                            

  När jag kom hem igår kväll och insåg att jag verkligen behövde mig en stärkande kopp så kom nästa insiktsfulla upptäckt; det fanns endast kvar 2 pods till min kaffemaskin! *nicht gut*

  En har jag tagit nu i eftermiddag och den sista lär ju gå åt ikväll när jag måste börja ta tag i allt arbete som jag skulle ha gjort under dag, men verkligen inte gjort. Har skjutit upp det hela dagen, och istället gjort absolut ingenting vettigt alls! Ren katastrof när jag nu börjat tänka efter! Imorgon är det möte 12.30 för fotografering, och det skulle ju onekligen underlätta om jag var färdig då... *good thinking*

                          

  A Presto!


  Go Mikkey Dee =)

  Ett enligt mig klassiskt citat ur det enligt mig dåliga programmet 'Kändisdjungeln'

  Mikkey Dee, trummis i hårdrocksbandet MotörHead:
  *Diskuterar LasVegas och gratis hotellsviter som kostar 25 000:- / natten
   
                              

  Thorleif, sångare i dansbandet Thorleifs:
  *Tycker att det är bra att ta Ålandsfärjan från Kalmar då ingår mat, och allt till ett pris som är billigare än en reguljärbussbiljett till Stockholm (han sa inte varifrån, men kanske var det Kalmar? *L*)
                           

  Härlig jämnförelse =)

  Jag har iofs endast sett ett enda avsnitt, idag, men jag hoppas ändå att någon av följande vinner (för precis som alla andra sådana här poäng så ska väl någon stå som segrare i slutändan?)

  *Mikkey Dee ; för den härliga inställningen och sköna rösten
  *Kennet Andersson ; vad har han gjort sedan sommaren -94? Saknad är han uppenbarligen =)
                          
  *Karl-Petter ; för att han är Karl-Petter och totalt ovetande om någonting annat än verkligheten, störtskön.
                         

  Om någon följer detta program så kan ni ju meddela er omgivning.

  A Presto!


  Hello Kitty Mode

  LR ja, mode och mode... men är inte allt som är så kallat 'inne' något form av mode?

  Jaja, iaf så kan jag tänka mig dessa till min kära lillasyster:

                                   

  Finns även en annan variant som var lite fina, men jag hittar inget fristående kort på dem, men de finns att titta på om man orkar kolla in denna bloggen; FOKI under dagens inlägg =)

  Personligen kan jag verkligen tänka mig stekspaden hon hade bild på i ett annat inlägg ifrån idag. (när går tjejen, och koncentrerar sig, i skolan egentligen???)

  A Presto!

  Dagens Dilemma

  Hmm... LR snarare dagens I-landsproblem.

  *Jag är hungrig
  *Det finns ingen mat hemma - eftersom jag inte varit hemma på ett tag
  *Det regnar
  *Jag vill inte gå och handla


  Vad ska man göra då??? Det är dagens dilemma, LR den stora frågan för stunden

                                          

  Som sagt, ett riktigt I-lands problem, I know!

  A Presto!


  Normal Sex Rate

  Hmm... insåg precis att rubriken kanske blev vad kostnaden är, om ni förstår vad jag menar? =) Men det gäller vad som är 'normalt' med antal gånger sex i veckan alternativt att enbart sova bredvid någon.

  Ur Sex And The City:

  'Normalt är snittet av vad du vill och vad du får'

                                      

  Klockrent! =) Givetvis sagt av Samantha, vem annars?

  A Presto!


  Greener Grass

  The Grass is green right where you are... if you just give it water.  Gräset är grönt där man är - om man bara vattnat det.

  Är det verkligen så enkelt?! Funderar och undrar.... inga klara svar i nuläget känner jag.

  A Presto!

  Konkurs = Inget misslyckande

                          Att gå i konkurs är inte att ha misslyckats.

  Sagt av chefredaktören av tidningen 'Entreprenör'

                                        

  Tydligen var det ett sätt för företagare att lära sig något. Det kan vara en del på vägen...

  Det gäller bara att inte ge upp utan att ha tydliga mål och en stor vision! 

                                         

  Lite lagom positivt så här på förmiddagen en helt vanlig tisdag =)

  A Presto!


  Yesterday, Today, Tomorrow

  Jag skulle lugnt kunna tänka mig att ha denna på väggen någonstans här hemma:

                                  

  Hittade den i en nyfunnen blogg, hur inspirerande som helst. Mycket snygga inredningsdetaljer och ideér, man kanske framför allt motivation att våga.

  *Buona Giornata*

  When One Door Closes

  Once again, a picture says more than a thousand words:


  Våga Leva

  Jag vill ha denna....

                                    

  Någon som vet vart jag kan införskaffa en sådan?

  *Let Me Know*


  När Klimat Tänkandet Gått För Långt

  Jag vet att man ska tänka energismart och tänka på klimatet, allt för universums bästa... och vår allas - och kommande generationers - bästa, och missförstå mig inte, jag är verkligen för det....

  Men frågan är om det inte i detta fall har tagit 1 steg aaaningen för långt: 

                                           

  A Presto!  Good Morning Universe =)

  Hmm... ärligt talat så trodde jag att jag efter gårdagens 'lättnad av börda' skulle börja sova lite bättre....men det gick ju uppenbarligen inte så bra....

  Att lägga sig tidigt är ju inte direkt mitt gebit, och igår somnade jag senare än brukligt.... för att vakna redan innan klockan 7 imorse.... nicht gut.

                                                 

  A Presto!

  Time 2 Sleep

  Nu är jag väldigt, väldigt, väldigt trött... därför ska jag nu stänga ner allt för idag, men räkna med många inlägg de kommande dagarna. Jag har nämligen ledigt från arbetet två hela dagar *tummen upp*

                                        

  *Buona Notte*

  Congratulation 2 Me

  Jag säger bara en sak:  Ja, till mig själv alltså... =)

  A Presto!


  Something Is Smelling

  Som replik på EvaO's kommentar till mitt tidigare inlägg 'Ibland Hatar Jag'

  I fredags jobbade jag 8.00-00.00, alltså 16 timmar utan rast..! Hur mycket osar inte det?! =) För att sedan på lördagen gå upp väldigt tidigt eftersom jag skulle jobba på frukosten då jag sedan gjorde ytterligare 10 (djävla) timmar!

  A Presto!


  För Kloning

  Idag går jag emot mina principer och säger:

  Ja, jag är för kloning...

  Men å andra sidan skulle jag vara för det mesta som innebär att jag kan få vara ledig... om så bara för några timmar! =)

  A Presto!


  Vill Inte Lämna Min Säng

  Jag är kalastrött efter att ha kört ca 100 MIL på 2 dagar... dessutom med äckligt släp som gör att man endast får köra 80km/h!!! It's a neverendingstory!

  I tillägg har jag endast sovit ca 4timmar varje natt... första sena kvällen/natten så packade jag, och den andra var jag social med familj.

  Dessutom så vet jag vad som väntar mig idag på jobbet....

  Slutsats:

  JAG VILL INTE lämna min lägenhet (egentligen inte ens min säng!) idag!

  A Presto!


  What I Need: A Pink Drink?

  This is what I need right now - just order, to me it doesn't really matter =)

                                              

                                              

  A Presto!

  ½ Elva

  Nu är klockan officiellt halv elva på tisdag förmiddag och jag befinner mig fortfarande i min nuvarande hemstad. Har inte ens packat klart!!!

  Ett tips:

  Om du ska flytta från en 3:a, och dessutom från 7:e våningen... gör det inte själv!!! Om du inte har någon tillgänglig just den aktuella dagen;
  *Byt dag
  *Fjäska för en granne
  *Betala en främling

  Sammanfattning:

  Gör det inte själv! Det är helt enkelt inte värt det, varken i tid, pengar LR fysisk hälsa!

  A Presto!


  Flörtande Sol & Krossad Tid

  Man skulle kunna tro att jag ville göra såhär imorse
                                                 
  men inte då =) Skulle jag?! Jag som ska få komma och hälsa på nära & kära, även om det råkar vara på extrem blixtvist (är glad om jag kan vara 1h på varje ställe!) Dessutom känner jag att solen ligger där bakom de tidiga morgonmolnen och flörtar med mig...
                                            

  men jag ska nog locka fram den. Om inte att iaf hålla ev regn borta tills jag har packat mitt släp fullt - LR så fullt det nu blir - med kartonger och lite annat blandat =)

  A Presto!  Olaglig Uppstigning

  Alltså, jag har talats om att många saker anses 'okristliga' när de ska beskrivas ur ett visst perspektiv... men jag skulle hellre vilja säga 'olagligt'

  Ta bara idag t.ex. Det borde vara rent olagligt att stiga upp innan ens solen har orkat göra det!

  Är solen kvar bortom horisonten så är ju min motivation det oxå, glasklart. Ja, så länge vi inte pratar frostat glas då =)

  Snälla regeringen, vilken det än må vara: införskaffa en ny lag som säger att vi i Sverige inte behöver gå upp innan solen - men det ett tillägg enligt tysk grammatik, dvs inte om inte vill det då vill säga. Frivilligt val.

  Jaja, jag vet. Eftersom vi bor i Sverige kan det bli konstigt på vintern, men hallå... allting annat kompenseras ju. Så under 1 arbetsår så är jag övertygad om att detta oxå har jämnat ut sig. Man kommer lite senare på vinterhalvåret, och tidigare på sommarhalvåret. Men risk för att verka tjatig; det är glasklart =)

                    

  *Buona Giornata*

  Application 4 More Time

  Ok, härmed ansöker jag officiellt om fler timmar på detta dygn!!!  Please, just give it to me!

  Jag måste i princip gå och lägga mig - iaf innan 01 - eftersom jag måste upp igen vid 7 och sedan köööra bil... och sedan köra bil... och köra bil. Hmm... nämde jag att jag ska köra bil imorgon?! Men saken är den att jag inte kan gå och lägga mig, vill fortsätta att packa! Fått upp tempo och motivation nu... jaja, jag vet. Men hallå; hört talats om 'bättre sent än aldrig'?!

  I will keep you posted!

  A Presto!

  Sikta Uppåt

  'Sikta uppåt och bli motiverad istället för att titta nedåt - för då blir du bara yr i huvudet'

  -Lilla Motivationsboken-


                                 

  A Presto!  Cash While Waiting

  Hmm... 'waiting'? For what? I don't really know... the 'packing-box-fairy' maybe... that would have been nice if she - or he for that matter - could drop by... any time now...

  Meanwhile I'm listening to my new Johnny Cash cd:  A Presto!

  Allvarligt; Pucko? Jag? Igen?

  Hmm... eftersom jag vill ha full släpvagn med mig imorgon - har ju ändå hyrt det jäkla släpet för 500 lika jäkla kronor! - och jag orkar inte packa mera, så undrar jag hur detta kommer sluta. Det gör ont i ryggen! Dessutom borde jag försöka komma i säng i hyfsad tid... ska ju som sagt hämta det aktuella släpet i fråga kl 8, och innan det ska jag tanka. Sedan ska jag packa den full - på egen hand (självständig tjej jag*L*) - och sedan har jag som sagt 6timmars lång körning. Egentligen 8h, men jag kan stoppa för en kaffe o socialt umgänge med mamma & lillasyster efter 6h =)

  Hmm... ibland undrar jag; är jag ett pucko? Allvarligt alltså =)

                                               

  A Presto!
  Time Is Money

  Right at this very moment I can really feel the old expression:

  'Time Is Money'

  It's not just an old kliché, it's true.. it's a fact... Maybe you don't believe it, but take my word for it... I feel it. I feel it so much that a very disturbing feeling is starting to grow in my stomache!

                                     

  A Presto!


  More, Give Me More

  Ok, här kommer två till av Björn Rosenström... en något bortglömd artist? Det roliga är dock att de filmsekvenser som finns att tillgå på youtube så är de inte så väldigt gamla... Nästa sommarkonsert =) *mohahaha*

  'Du & Jag Jerker'


  'Glenn'


  *Mer Ironi o Musik Åt Folket*


  Johnny Cash vs.Frank Zappa

  Kommer ihåg när den här låten förbjöds på grund av textinnehållet... kalaskul när man tänker på det egentligen! Det är ju inte direkt så att han står för allt som är i texten... tänk er på tex om Björn Rosenström skulle stå för alla sina texter rent bokstavligt?!

  LR för att ta någon mer sofistikerad; Johnny Cash. Där handlar det ju både om mord, fängelsevistelser och annat liknande smått & gott =)  Frågan är ju egentligen bara vilken man föredrar personligen =)
  Om inte annat så är ju melodierna sköna, och han gör väl inte direkt ont att titta på =) Även om texterna räknas som 'något' kontroversiella, så älskar jag verkligen den rösten =)    A Presto!

  Seinfeld-Break

  Nu håller jag egentligen som bäst på att packa ner kökssaker, men eftersom klockan är sju (19) - hur gick till det förresten? *L* - så har jag nu tagit mig en liten Seinfeld-break med en rykande varm, och härligt aromiskt doftande espresso =)

    +    =

  Härligt underbar måndagskombo; Seinfeld + espresso = himmelriket *pure love*

  A Presto!

  JobbIntervju

  Nu ska jag ringa och kolla om en specifik arbetsintervju, jag håller tummarna att den går att planera in så att chefen har möjlighet att ta emot mig onsdag fm. Tisdag kommer jag vara ett vrak, och eftersom 8h går åt ren körning så kan jag ju inte heller garantera en tid då jag är framme...

                                            

  Det är endast timjobb, men enlig nära källa kan det troligtvis bli många sådana så att man kommer upp i en ok procenttjänst iaf. Jag måste verkligen ta tag i jobbsökandet nu, men det är så mycket med flytten och mitt nuvarande arbete känns det som.

  *Håll Tummarna*


  Äcklig Humor =)

  Hmm.... är detta humor, sofistikerad sådan... LR enbart äckligt? =) Det är helt upp till betraktaren att bedömma

                                               

  A Presto!


  Unreachable

  Today I'm unreachable... just as an information...

  Tess:
  See previous post. I got home veeery late last night, and I felt like I couldn't call you... and I really wanted my bed.... I could hear it, not calling, but shouting my name from miles away... =)

  ---

  I have to at least to try to focus on my packing today, I'm driving a load of boxes tomorrow...

                                              

  Keep your hope up for me =)

  ---

  Tess:
  Can we talk this afternoon - preferably - or tonight? I need to know more exact what to, and not to bring...

  A Presto!
  The Day When All The Logic Disappeared

  Ok, so let me tell you a little something about my yesterday - Sunday Bloody Sunday - also known as the day when all the logic disappeared... 

                                                 

                                       

  Here's the deal:

  I got of work at 7pm, and I got home at 1.40 am!!!

  Hmm... and mayby I should mention that I have about 45min-1hour drive home from work. What the f**k happend?!?! As I said, the day when all the logic disappeared...

  A Presto!

  Sunday, Bloody Sunday

  Since a picture says more then a 1000 words, I consider no words necessary ...

                                              

  A Presto!


  SuperSmal Tjej i Milano Älskar Leggings

  Alltså, av en slump halkade jag in på denna bloggen, och det är ju helt galet vad smal människan är...ärligt talat så förstår jag faktiskt att folk skriver i sina kommentarer där de ifrågasätter ätstörningar!

  Dessutom är tjejen bakom bloggen verkligen en tjej som gillar leggings... hon verkar ha hur många som helst och har dem när som helst, hur som helst och till vad som helst... Fult?! Ja, det är bara förnamnet det =)  Och svar ja, till alla er som undrade... det är - otroligt nog - samma tjej på alla tre bilderna... även om mitten kortet ser ut att vara en bild på typ hennes mamma LR något liknande =)

  Bara för att klargöra faktum: jag är inte anti denna tjej på något vis, vet inte ens vem det är... det är mest bilderna, det sjukt smala idealet samt alla leggings jag var intresserad av att uttrycka min åsikt om =)


  A Presto!

  Tess = Nya Arbetsförmedlingens Hjälpreda

  Ja, visst är det bra att ha bra vänner... =)

  Just nu sitter Tess i andra sidan luren och letar jobb till mig... snällt värre! =)

  A Presto!


  I'm Back... again =)

  Nu sitter jag här på jobbet o väntar på 6st polacker... hmm.... LR hur var det nu - är det ett så kallat skällsord?Kanske borde jag skriva 'människor från Polen'... tänk att det ska vara så svårt att skriva något utan riskera bli kallad både det ena LR andra....

  Känns som om det var jättelängesen jag var här inne och uppdaterade min blogg.... men när jag kollade i översikten så stod det att det 'endast' var 3 dagar sedan... endast och endast förresten, allt är ju som bekant relativt...

  A Presto!


  I Wonder

  Jag hörde av en slump denna låten på radion sent i söndagskväll... nu har jag letat upp en tidig version av originalet på älskade youtube:  Hittar dock inte varken låten LR artisten på varken Ginza LR cdon... om någon vet vart jag kan få tag på hel skiva, LR åtminstone denna låten så meddela mig gärna =) *uppskattas*

  A Presto!


  Gaypirate vs Sex With Parrot

  'I'm not a gaypirate, I have sex with my parrot all the time' *nice*

  - How I Met Your Mother-
                                          

                          

  *BTW; Jack Sparrow is The King of The World*

  A Presto!  Congratulation!!!

  Jag ville säga 'Grattis på födelsedagen' till någon jag förvisso egentligen inte känner.. för kan man verkligen få för många gratulationer på sin födelsedag?!

  Emilia; det funkade tydligen dåligt med kommentarna jag skrev... så här, en liten hälsning till din Daniel:

                       

                            
                Man kan aldrig få för många ballonger på sin födelsedag! =) 

                 
  En tårta, väl utvald är ju aldrig fel... varför inte en som antingen är en gitarr, LR har en liten gitarr som dekoration? Personligen gillar jag även den rosa korsetten, tycker man att den är för vågad kan man ju 'dressera' upp den lite annorlunda =) 

                              
  Om man inte gillar tårta så finns det ju alltid jordgubbar och choklad... när jordgubbarna tar slut så kan man ju alltid fortsätta använda chokladen på annat sätt... för choklad kan man väl inte heller få för mycket av? =) 

  Ha en riktigt kalasbra dag!!! =) 

  A Presto!


            

   


  Seinfeld With His Seinology

  Var på biblioteket i ett ärende för att leta upp en specifik bok - som bibliotikarien inte hittade - och kom ut med 7stycken andra... Hur lyckats man med det lixom? =)
                                          

  I vilket fall som helst.. en av böcker jag lyckades få med mig var denna underbara:
                                             

  Och för att fullborda denna röda tråd, gällande böcker, så kommer här ett litet smakprov ur boken:

  (---)
  'Detta är på många sätt precis vad en bokhandel är. En smartare-än-du-butik. Och därför känner folk sig hotade - vill man gå in i en bokhandel, måste man erkänna att det finns något man inte vet.
     Och det värsta är att man inte ens vet var det står. När man går in i bokhandeln måste man fråga: "var hittar jag det? Och det? Inte nog med att jag saknar kunskap, jag vet inte ens var den finns." Så bara genom att gå in i en bokhandel så erkänner man för omvärlden att "jag är inte särskilt klipsk".
     Det är rätt imponerande, faktiskt. '

  Ok, jag vet att det är tagit lite ur sitt sammanhang, men jag tycker ändå det är ganska bra sagt... det blir rent klockrent när man är Seinfeld-fan och kan höra hans röst i huvudet (lät ju väldigt bra det..*L*) när man läser det som han har skrivit... =)

  A Presto!


  George W Bush

  Quote:

  'I hate President George W Bush, his face is to small for his face.'

  -Lorelai Gilmore, säsong 1.

                                       

  Det är sådana kommentarer som gör denna serie så otroligt oslagbar, härlig, underbar och totalt ohotad till 1:a platsen vad gäller serie med mest fyndiga kommentarer =)

  A Presto!


  Idol 2009

  Jag kan väl inte direkt säga att jag har följt detta program tidigare heller, och inte kommer göra det iår heller... men so far so good kan jag ju lugnt säga =)

                                     

  Första programmet avklarat, shit vad kalaskul... !!!

  Det är ju helt klart alla auditions som gör hela showen... det som händer sen spelar det ju mindre roll, och det blir även tråkigare ju längre hösten rullar.... men alla dessa helt underbara auditions... jag tackar för att det finns så många folk därute i Sverige som uppenbarligen varken har vänner LR ärliga familjemedlemmar =)

  Peter Jihde ser även bättre ut detta året... som om han bokstavligt talat har klippt sig och skaffat sig ett jobb =) 
                                        
                                         *gammal bild*

  A Presto!


  Livet i Färg

  Klokt sagt:

  (---) Jag vet inte varför jag målar (---)

  Men om man försöker se livet i färger så blir ju inte vardagen så grå.

  //
  Det bästa hittills ur Idol 2009

  I'm Back

  I'm Back... Again =)

  Efter några dagars icke-bloggande pga mitt arbete så har jag nu möjlighet att sitta framför min dator en liten stund och uppdatera min älskade blogg...

  A Presto!


  More Worth

  Minsta lilla nytta man uträttar är mer värd än alla storslagna avsikter.

  //

                                 

  *Buona Giornata*

  Can't Live Without You

  Alltså, denna tycker jag alltid är lika kalaskul... =)  Gillar när domarna måste fråga både vilken låt hon egentligen menar, och vilket språk hon sjöng på? Tummen upp till denna bruden! Men om inte annat så vågade hon ju... och söker man på youtube, så får man faktiskt se i ett klipp att hon fick framföra denna låten på stora scenen i Idol-finalen.

  *Girl Power*  Male vs Female

  Stackars Lilla Super-Söta:

  Jag säger; 'Bengan' LR 'hon'

  Tess säger; 'Evelina' LR 'han'

  Det är alltid lika kalaskul - och förvirrade  =) Ska bli intressant om stackars Bengan/Evelina kommer bli lidande nu när jag ska bo där på heltid...  *En kameraskygg och längtansfull Bengan*

  A Giraff For My Nephew

  Hittade denna, och eftersom den både var kulig och nästan - men bara väldigt nästan - lika söt som min lille brorson så var jag ju tvungen att köpa den till honom =)

  Hmm... nu är bara frågan, eftersom min planerade resa till den staden i början av nästa vecka troligtvis blir uppskjuten en vecka pga olika omständigheter - om jag ska vänta, LR om jag ska skicka den på posten? =) 

                

  A Picture Says So Much

  Ah, glömde lägga till en bild i förra inlägget... och eftersom jag inte hittade något bra tillgängligt kort på den Magnus Uggla som inlägget gällde, så här kommer 1 bild på hans namne istället... alltså mannen som det inte gäller! =)

                                             

  A Presto!


  Magnus Uggla, Bankchef?

  Visste ni att Magnus Uggla nu har ett 'riktigt' jobb oxå? Och ett väldigt viktigt - tydligen - sådant oxå =)

  Han är högsta chef för Handelsbanken i Storbritannien *wow*

  *Go Magnus Uggla*

  Strange Beds

  Apropå det faktum att jag är trött... hittade bland annat lite udda, LR iaf annorlunda, sängar....

  Vilken är din nya favorit? =)

         

  Personligen så föredrar jag för seriöst bruk den med fyra träd, den ser nästan sagolikt vacker ut, men eftersom jag även gillar skojiga saker så gillar jag även den med den specifika sidoställningen =) Ser jobbigt ut, men jag skulle lugnt klara det =)

  A Presto!


  In Bed Before 10pm

  I'm so tired, so so tired. So, so, so tired. Tired, exhausted... you name it.

  Oh, did I mention that I'm tired? =)

  I'm pretty sure, if this feeling doesn't go away, that I will be in bed before 10 pm... and that is soo not me... =)

                                             

  A Presto!

  I'm Back vs Fuck Work Lojalty

  Tillbaka i verkligheten... iaf hemma i min trygghet, min lägenhet...

  Hmm... varit... intressanta 2 dagar på jobbet... Det är ju ett rent under att man lyckats undvika att få en hjärnblödning!
                                      

  Fuck arbetsmoral... det hade räckt men en tiondel av den arbetsmoral jag har för att jag ändå skulle göra ett kalasbra jobb, men kanske skulle jag då slippa göra om andra djävla jobb bara för att de har noll koll... för när något är kalasfelfelfel så kan jag ju inte bara låta det vara - hur mkt jag än ogillar personen som gjort alla fel - eftersom det då drabbar ankommande gäst, och mitt mål är alltid att ha 'mina' gäster mer än nöjda... då är jag nöjd =)

  A Presto!

  Ibland Hatar Jag

  Ibland så hatar jag verkligen min arbetsplats... mer än annars...

                                              

  Uppdatering följer... men imorgon, eftersom jag kommer få jobba ca 16 timmar idag kommer jag garanterat inte att orka göra en uppdatering ikväll...

  *Buona Giornata*

  Moving From Iceland To Finland

  Elaine: jag förstår inte hur du kan bo här!

  Seinfeld: Vad är det för fel? Du sa ju precis att du ville bo här?

  Elaine: För mig är det ett lyft, det är som att flytta från Island till Finland

  Humor mina vänner, humor =) 

                           

  What The F*CK??!

  Dagens Utbrott:

  Något jävla shit hände med internet... allt slutade bara att fungera och det blev tvunget att stänga ner...

  När jag sedan startar upp skiten igen ser min blogg ut såhär!!!

  Det ser ju inte riktigt klokt ut, och verkligen inte så som den var från början och så som jag vill ha den!!!

  Hjälp mig någon?!?! !

  *Alla svordomar, Alla språk*

  A Strange Feeling

  Hmm... det har varit en väldigt konstig känsla i kroppen sedan igår kväll... så konstigt att jag nog ska ta och använda mig av det lilagröna monstret igen

                                    

  Troligtvis är det mycket känslor, oro blandat med lättnad och nervositet inför den stundande framtiden. Nästa vecka går nog min lägenhet ut till försäljning, jag ska säga upp mig, flytta 50 mil och jag har inte ens något nytt jobb... *tummen upp till mig*
                                     
  Men det är väl det som kallas att 'verkligen leva livet' och vad vore egentligen livet värt om man inte vågade ta några risker med jämna mellanrum? Ok, jag vet att jag kanske har tagit mer än min dos redan men jag får väl helt enkelt aldrig nog... man måste ju iaf testa på olika saker innan man kan avfärda dem som omöjliga =)

  A Presto!

  Kirk; The Jerk

  Sett avsnittet av 'Gilmore Girls' ofantligt många gånger...

                                            


  men aldrig tidigare lagt märke till den snärtiga repliken som Miss Patty ger Kirk på vakan för Babbettes döda katt, Cinnamon =) 

                        

  *Oh, isn't it Kirk, the jerk*

  Come Home

  To Tess;

  Could you please come home now from downtown so that I can call you as planned and discuss everything important that is going on in our lives?! Thank you, that would be great... and highly appreciated =) 

                 

  A Presto!


  Mäklare nr 2

  För det första;

  Svar Ja, jag vet att jag inte har skrivit något inlägg på hela dagen, men jag har haft mina goda skäl till det. Men som alltid; Bättre sent än aldrig... ok, gäller väl kanske inte för alla sammanhang, men för det mesta är det ett ok talesätt =)

  //

  Så, idag hade jag då mäklare nr 2 här på besök för att göra en värdering. Denna gången från samma bolag som jag en gång köpte lägenheten av

                                         

  A Presto!


  Don't Have Time 4 Hospital

  Shit, jag känner att den där känslan i magen sakta har kommit smygande... IGEN... 
                                           

  och jag har verkligen inte tid att åka iväg till sjukhuset inatt.. måste sova, och framför allt så måste jag ju vara hemma imorgon kl 8.30 - och av erfarenhet så vet jag ju att så blir inte alltid fallet när jag åker in till det stället... 

                                     

  *Vorrei Dormire*


  Snygg Rosa Bardisk

  Kan man hitta en snyggare bardisk än denna?

                   

  Jag kan nog säga ganska så säkert att jag hade blivit mer än 'salongsberusad' vid denna bardisk =)
   

  *Qualcosa da bere x me*


  Skillnad: 20 vs 30 vs 40 = Rosa Drinkar

  'All right, enjoy yourself. That is what 20'ies are for. The 3o'ies, I should learn the lessons. The 40'ies, I should pay for the drinks.
                                                  

  //

  'Ha riktigt roligt - det är det 20årsåldern är till för. Vid 30 lär man av sina misstag. I 40-årslåldern betalar man drinkarna.'
                                                   

  //

  Correct answer to that one?

  -Well, in that case, I will take an other one' =) *girlpower*

                                                 

  Sex And The City

  Kvällens filmval föll på 'Sex And The City'

             

  Köpte den när den kom ut, men det har inte varit tillfälle att se den förrän nu... men hey, jag ser den iaf innan tvåan kommer ut =) Alltid något...

  Jag är nästan lite glad att jag inte såg den på bio som erbjöds vid premiär, innan det ens gått en timma in på filmen så grät jag... Men det var även ungefär där ngnstans som jag insåg att denna filmen är nästan 2 ½ timmar! Det kommer jag nog inte orka, men skam den som ger sig... =)

  A Presto!

  Helt Galet Trött

  Jag är helt galet trött ikväll efter allt idag att jag nog troligtvis kommer att bringa resten av kvällen under en filt i soffan... det är ungefär det jag har ork till. Sedan när klockan hunnit bli lite mer så ska jag förflytta mig in till min säng =) 
            
  Till er som jag skulle ringa ikväll, vet att iaf 3 av er läser bloggen så här kommer ett sådant där fruktansvärt massmeddelande: Jag ringer imorgon istället när jag laddat batterierna och kanske även sovit middag. Har ju även morgonmöte imorgon med nästa mäklare i ordningen, så då blir det till att gå upp och göra frukost trots att jag i vanliga fall inte ens äter det =)

  Återkommer imorgon till alla intresserade gällande hur det går i värdering/försäljning/packning 
                                  
  A Presto!


  Ut På Stan

  Nu ska jag ge mig ut på stan för att införskaffa de där 2 sakerna som jag skrev om igår... håll tummarna för att jag hittar dem nu bara, det är något som inte alls är säkert nämligen. Jag ska även passa på att handla på vägen hem, vet dock inte vad jag är sugen på. Det mest lämpliga vore nog om jag kollade i min frys och börjar göra slut på det som är däri... =)
                               
  Jag ska givetvis även ta mig min latte på stan, speciellt med tanke på att jag lyckades med bedriften att välta ut min nygjorda espresso som jag hade brevid mig på bordet när jag skulle skriva ett kort... tur i oturen lyckades jag iaf att inte spilla på det speciella kortet som jag ska ta med mig ner på stan och posta... =)

  A Presto!


  Kalasbra Mäklare

  Jag måste säga att den mäklaren som var här var utomordentligt kalasbra o helt suverän! Jag kommer givetvis ge mäklare nr2, som kommer imorgon bitti på frukost, en ärlig chans men det lutar väldigt mycket att jag ger uppdraget till den tjej som precis varit här 1 timma och gått igenom det mesta =)

  A Presto!

  Viktigt Besök

  Ok, nu är det ca 45minuter kvar tills mitt viktiga besök kommer... min (eventuellt) mäklare kommer vid halv fyra, 15.30. Ska bli spännande =)

  Nu ska jag bara ge mig ut för att köpa mjölk till kaffet samt något fika till...

                              

  *Håll Tummarna För Mig / A Bocca A Lupo*

  Erkännande: Mycket Kläder & Skor =)

  Ok, härmed erkänner jag att jag har kläder... galet mycket kläder! =) Det är något som har kommit fram nu under tiden jag har försökt packa ner min walk-in closet och mina byråer samt garderober, och nu onekligen måste (tyvärr) måste räknas som ett faktum =) 
                        

  Vad kan jag göra? Jag är av det kvinnliga könet och tydligen (?) är det genetiskt betingat att äga mycket kläder... =) Hmm... jag undrar om det även gäller x antal väskor samt oändliga par skor? =)
                           

  A Presto!

  Ta Mig Till Kärleken

  Jag såg denna bilden och tänkte: 'Jag vill ha'  *Vorrei, anch' io*


  Tidspress =)

  Alltså, det är nästan galet vad kalasbra jag jobbar under tidspress... =) Får hur mkt gjort som helst!

                         

  *Buona Giornata*

  Barack Obama, USA's President

  Både under hela kampanjperioden, under själva valet samt precis efteråt så var det stora ord och väldigt höra förväntningar på mannen som blev den förste mörkhyade presidenten i USA's historia. Nästan så att man såg honom som någon sorts hjälte / superhero.

    Frågan är väl vad människorna skulle säga nu, om man gjorde en undersökning? Bättre, sämre LR på samma nivå som tidigare, när det kommer till att leva upp till förväntningarna?

  Bara man inte glömmer att trots att Barack Obama visserligen är USA's (världens?) mäktigaste man även är en vanlig människa och familjefar.
                                              


  Engelskans Fulaste Ord?

  Allvarligt, vad är engelskans fulaste ord? Och menar jag engelska i form av det engelska språket från just England, inte på det generella planet.

  Mitt val faller på 'picture' när man använder det för att säga 'bio' i något sammanhang.

  - What did you do last night? I was at the picture.

  Hallå, vad är det för fel med att säga 'movie' LR 'filmtheatre' oxå för den delen. Att använda 'picture' tycker iaf jag inte låter riktigt klokt. Men vi har säkert något liknande i det svenska språket som andra tycker är konstigt...

  A Presto!


  Man Tager Vad Man Har

  Ja, jag blev akut hungrig när jag stod och diskade så det blev till att slänga ihop något fort som 17... det var ju inte riktigt nu jag hade tänkt mig ut på stan en sväng, men det får väl bli runt 13-snåret om jag känner mig tillräckligt färdig för det. Alternativet är ju även att jag enbart går till närbutiken för att inhandla fika till min viktiga gäst och sedan tar mig svängen ner på stan...

  Måste inhandla 2 saker  + en kaffe så det kan ju ta sin lilla tid, det vet man ju aldrig innan i denna stad =)

  Det fick bli pyttipanna till lunch (om än tidig sådan) idag, dock utan både rödbetor och framförallt ägg eftersom jag tyvärr inte får äta det...

                                    

  *Buon Appetito*

  Mer Färg i Vardagen

  Jag tänkte tillbaka på mina inlägg såhär långt idag, och insåg plötsligt... 'jag behöver mer färg i vardagen' =) Allt för att liva upp stämningen och ta tag i saker o ting =)

                

  *Buona Giornata*

  Långlunch =)

  I lördags kan man verkligen säga att jag fick njuta av en liten bit av vad som nog räknas som en vanlig vardag.... And you know what? I really like it =)

  Träffade - äntligen - jag Ingela över en lunch, och det visade sig bli en riktig långlunch =) Vi hade ju bokat dejt till klockan 14, och jag kom inte innanför dörren förrän vid halv sju igen, då hade jag visserligen handlat lite middag på hemvägen men det tog väl ca en halvtimma så... Bra dag kan man lugnt kalla det =) Synd dock att vi inte har träffats så mycket sedan hon slutade på vårt då gemensamma jobb, har verkligen saknat den bruden och alla hennes kloka ord  =)

  Hon frågade i princip genast om jag var intresserad av ett specifikt helgjobb (vilket kan jag inte säga här) och det var jag ju givetvis. Även om jag ska flytta inom kort så är det ju bra att ha något att göra extra ända fram tills dess. Dessutom så visade det sig att just detta jobb förhoppningsvis är något jag kan göra extra även i min nya stad - vilket alltid uppskattas. Som extra bonus visade det sig att hon även hade en släpkärra som jag kan få låna...

                                      

  Vilket i sin tur innebär; Min nya stad, jag kommer med lite saker troligtvis nästa vecka. Jag hoppas bara att min kära mor även då har gjort lite plats i förrådet så att jag kan dumpa in lite lådor. Kör jag ett lass hem så vill jag ju köra fullpackad. Det största trixet blir ju till hur 17 jag ska få ner alla lådorna själv från lägenheten till släpkärran, speciellt med tanke på att jag kommer försöka packa ner köksaker och annat liknande.
                                        

  A Presto!

  Ta Tag i Dagen

  Hmm... kanske att jag borde ta tag i denna dagen så att jag hinner få klart alla de saker som måste vara klart för mitt viktiga besök idag. Dessutom vore det kanske bra om jag hann ut och handla lite i innan... iaf så att jag har något att bjuda henne på, samt då kanske samtidigt passa på att handla middag så att jag slipper ut en gång till idag utan kan focusera på att fortsätta packningen - och eftersom jag även måste (i positiv bemärkelse) ringa Tess och brukar ju ta sin tid... men ikväll får vi väl sätta deadline så att inte kvällens alla timmar försvinner spårlöst som de brukar vid dessa tillfällen =)

  A Presto!


  Trisslott Åt Helvete!

  Igår insåg jag att den stackars trisslott jag köpte i lördags när jag var på stan med Ingela inte var med mig hem, utan den måste ligga kvar vid disken eftersom hon i kassan inte gav den till mig i handen utan bara lade den framför sig... och eftersom jag även hade handlat lite så fanns ju inte varken tanken LR möjligheten att ta med lotten direkt, och då måste jag helt enkelt ha glömt den.

                                    

  Hmm... jag undrar om den låg kvar så att de tog tillbaka den till affären LR om nästa person bakom mig i kön passade på att ta med sig en lott hem den dagen?

  A Presto!


  Modigt Värre!

  'Ibland krävs det mod för att uppnå det man tror på.'

  -Ur Motivationsboken-

  God Morgon Sverige =)

  Vaknade väldigt tidigt imorse... troligtvis är jag väl lite spänd inför det speciella besök jag väntar idag. Ska bli riktigt intressant att se vad hon har att säga om allting... Håll tummarna för att det är något bra.

  Frukost blev en espresso & ett grönt äpple... lagom? Kanske inte, men det var typ det jag hade hemma. Missade ju att handla igår av olika orsaker, och då har jag fått lära mig att man tager vad man haver =)

        += FRUKOST

  *Buona Giornata*

  RSS 2.0