What?!

Jag bara undrar, är detta ett skämt LR vad?!?!?A Presto!

Äntligen Internet

Ja, vet inte om någon mer än jag själv har saknat uppdateringarna på min blogg... men jag är iaf glad - nästan lycklig, om det inte lät så pretantiöst - att jag har internet igen.

Ev blir det att fira detta med date och middag imorgon =) Jag har dock inte tackat 'ja' än eftersom jag eg känner att lunch vore mer avslappnat =) Men eftersom det är mitt 'fel' att vi inte kunde ha våran fikadate i onsdags så känner jag samtidigt att jag får 'offra mig' lite... Får se vad som händer, nu måste jag iaf åka iväg till jobbet

A Presto!

Reservation Av Hyrbil, Utan Bil

Om någon någonsin undrat vad det viktigaste med en reservation är så kommer den helt klockrena förklaringen här:A Presto!

Kärleken Väntar

Visst är det så? LR...

A Presto!


Jag Är Lagbrytare

Ja, det är ju så det är, bara att erkänna...

Lite svettigt att det är poliskontroller var och varannan dag på väg till mitt arbete, extra svettigt igår *oups* Det handlar inte om att köra för fort - säg den som inte någon gång gör/gjort det - utan det faktum att jag kör utan giltigt körkort.... *oups igen* så kan det gå när man puttar morgondagen framför sig liiite för länge =)

Jag ska försöka ta tag i det idag, på min lediga dag, steg1 är avklarat och det genomförs sedan i steg2 kl. 14.30. Därifrån direkt vidare till steg3, där jag sedan hoppas att de är vänliga nog att hjälpa mig efterföljande steg trots att det kommer bli tidsbrist och inte de efterfrågade (krav) 30 minuterna i förväg gällande stängning.

Kan bli fiina (läs; dyra och ovälkomna!) böter om det upptäcks att jag kör utan giltigt körkort... det vill jag INTE!A Presto!

No More, Please... LR? =)

Är det inte så att Vampyr-febern har stigit alla lite - väl mycket - åt huvudet? Det finns ju tom folk (läs; framförallt fjortisar) som blir ovänner för att de inte kan komma överens vem som är 'bäst' (bäst i vad är min fråga *L*) Edward LR Jacob...

Tydligen har några kommit på samma sak, att de är trötta på alla vampyrer som ses till höger o vänster (inte bara Twilight alltså) och hittat det perfekta botemedlet;Från Twilight-bloggen. Kolla in den för mer info.

Ha en skön biokväll =)

A Presto!

Jerry, My Man

Hmm... jag undrar om jag kan få Jerry att göra likadant i mitt lilla kök.... ja, inte han själv då, men han kan väl vara snäll o skicka hit den där hantverkaren........ LR, inte... =)

A Presto!

Valet Föll...

Bye Bye Uma, HELLO Seinfeld...

Kramer, he is the man of the night =)

Lesson Learned; Don't Smoke!

A Presto!

Kill Bill

Mått pecka idag, så har tillbringat mestadelen av dagen antingen i sängen LR på soffan, där jag kollat igenom underbara 'How I Met Your Mother', säsong 2.

När den sen var färdigsedd så ville jag se något annat, och inte gå direkt på säsong 3 (måste ju spara lite på det, så man kan njuta längre *L*). Valet föll efter mååånga om och men på 'Kill Bill'


Var onekligen ett tag - läs, flera år - sedan jag sett den och eftersom jag samtidigt blivit äldre på dessa år så insäg jag att den var alldeles för rå och brutal för mig en söndag som denna... så nu blir det till at byta till något annat, frågan är bara vad...?!

A Presto!

Varning För Kliché

Såg denna, och tänkte dela med mig av en kliché söndag som det är o allt =)

Känsliga läsare varnas.

Ok, here we go;

"utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans"

A Presto!


Sett Ett Spöke?

Kanske har du aldrig sett ett spöke, vad vet jag... men kanske har du sett någon bli vit som ett spöke av någon anledning...

Så här söt kan man vara som spöke om man blir brutalt väckt =) Troligtvis ser han ett oxå, av minen att dömma =)A Presto!

When 2 Start?

Hmm... insåg precis att jag inte har riktig koll på när jag jobbar imorgon... vore nog bra att kolla upp det snart, så jag vet om jag behöver krypa till kojs tidigare än beräknat, normalt LR försöka hålla mig vaken extra länge...A Presto!

No Internet, Pure Hate

ARHGT! Blir ju helt galen när internet inte fungerar... *crazy*Men brorsan ska iväg denna veckan så ska låna deras lägenhet och då passa på att kolla runt lite om det finns ngt lämpligt internetabbonnemang jag kan beställa och förhoppningsvis även kunna använda innan veckan är slut...

A Presto!

Bohemian Rhapsody

Spola de första ca 50 sekunderna så har ni en av världens bästa låtar....


Faktiskt så gör Jan Åström en helt fantastisk version av denna låten, grym röst till en grym tolkning! Lyssna på den om det finns möjlighet. Här kommer även låten i en senare - LIVE - version =) Här behöver man inte spola något, det är klockrent underbart direkt!A Presto!

Vilket Val Av Parti?

Jag har för första gången sedan jag fick börja rösta, absolut ingen aning om hur jag ska lägga mina olika röster i höst... totalt lost är bara förnamnet. Men men, har ju mig själv att skylla, har inte direkt satt mig in i det lika mycket (inte alls) som tidigare år.

Som ett steg i rätt riktning vad gäller att lista ut vad jag egentligen tycker så gjorde jag det där valtestet på Aftonbladets hemsida. Är väl aningens överraskad över resultatet:

1. Piratpartiet
2. Socialdemokraterna
3. Miljöpartiet de grönaA Presto!

BodyPump

Hmm... man kan säga att det var en intressant träning... vi hade ju som sagt 'vikarie/standin' för Camilla som var sjuk och vi trodde att det skulle bli ungefär som vanligt... men tji fick vi... det var ett helt annat pass...

JOBBIGT! Det svettades så det rann i armvecket... *nice*Men som alltid känner man sig ju så bra efteråt, svettig o äcklig som man är =)

A Presto!

Dagens Träning

Idag består dagens träningsdos av 1h BodyPump =) Jag gillar den träningen, speciellt när jag kan lägga på mer vikt än tidigare - trots dock inte så mkt jag vill pga mina djä*la knän - vilket alltid känns bra. Idag är det en 'vikarie' men det brukar vara i princip detsamma ändå så det ska nog bli kalasbra idag oxå... =)Vi hade ju tänkt att promenera bort som vi vanligtvis gör, men ska på att handla på hemvägen så jag slipper ut igen idag, så det blir att ge sig av 10 minuter senare eftersom vi tar bilen idag...

A Presto!

Black Christmas

Igår när jag kom hem så var jag sådär lagom trött och kände för att lägga mig i soffan och se en film... ville se en skräckis så jag letade fram en ny som jag köpte nyligen när Nelly & jag var på shopping.

Black Christmas


Recension? Den var så PIP dålig så det fanns inte..! Orkade inte ens se klart den ofokuserat så jag satte på datorn och spelade lite 'Kungen' istället samt uppdaterade bloggen =) Några bilder från filmen, där den med ögat var det som i min mening räknades som 'skräckfilmsmaterial'


Det som lite roligt är när jag när jag letade efter filmaffischen så kom den fram en recension som återfinns på en sida med titeln: best-horror-movies där den anses vara den bästa filmen, och att det är föregångare till filmer såsom både Freddie Krueger och Jason.... Öh.... I think not...

Enda gången man kan tycka denna filmen är bra är om man har svårt att somna och behöver ett sömnpiller så att säga...

A Presto!

Miss BraveHeart

Jag har en väldigt speciell bild på mig själv som jag använder vid olika presentationer. Våga gå mot strömmen säger jag bara... så extremt trött på alla fjortisar - i alla åldrar, verkar ju aldrig ta slut för vissa - med bilder där munnarna plutas som ankor, blicken är helt tom (ska nog föreställa sexig men...) and you get the picture =)

Idag fick jag en ny 'första-kommentar' på fotot ifråga, som jag aldrig hört förut... and me like =)(it's a good movie, whatever Mel Gibson has done in his personal life)

I'm; Miss BraveHeart =)

A Presto!

RSS 2.0