Steg 1 = Tummen Upp!

Nu har jag något som väl för räknas som steg 1 i min packning... rensat bland gamla (dock endast 2009 *L*) papper och kastat sådant jag anser mig ej behöva spara samt de som jag anser mig behöva har jag sorterat in i lämpliga högar. Imorgon ska jag försöka mig på att även sortera in dem på respektive plats i mina pärmar.

Jag känner mig iaf just nu lite duktig... eftersom jag fått tummen ur och verkligen börjat ta tag i saker o ting gällande min flytt. 
 
                                      

A Presto!Göteborg Vits?

Läste en modern version av något... av vad får du lista ut själv =)

'Har man sagt USA får man säga USB' =)

 

För mer av denna varan så klicka in dig på denna sida

Angående rubriken på detta inlägg. Läser man artikeln enligt länken ovan så står det något om en sådan där (dålig) ordvits a´la Göteborg =)

A Presto!

Papperslöst Samhälle

Egentligen är jag rent principiellt för ett papperslöst samhälle... iaf i den mån som det går och är funktionell möjligt.

Dilemmat för min egen personliga del är ju dock att jag måste lägga onödiga pengar på s.k. påminnelseavgifter eftersom jag då inte har koll på att jag faktiskt har fått en faktura LR räkning... jag tillhör nämligen inte skaran som är inne på sin banksida var och varannan dag... och det är ju då det enda ställe man återfinner dessa räkningar om man väljer att ha de som e- istället för via papper...


What Is This?

I got this picture in my email. The questions is now, what the f*ck is it?!


Totalt Kaos

Just nu känns det som om allt är ett enda stort kaos.... försöker packa men får absolut ingenting gjort. Det är helt galet. Jag vet ju att jag måste packa och jag vill t.o.m. packa men jag vet bara inte hur!!!??! 

                                                

Saken är den att det i ärlighetens namn inte är lätt att flytta från en 3:a ini ett rum! Hur ska det gå till liksom?! Jo, jag vet att det är ett rum i en lägenhet men det är ju Tess lägenhet och kan ju inte dundra in hur som helst.
                                                

Nu har jag iaf packat ner alla saker som var i mitt vitrinskåp, det som är kvar är glas o speciella muggar som ska få vara i en egen kartong samt ett par småsaker som jag vill ha med mig...

Vad ska jag packa i nästa låda? För vad jag än gör så gör det ingen som helst skillnad. Inte heller vet jag riktigt vart jag ska börja. Känns meningslöst att packa ner tex köket, men jag måste ju... får packa ner typ allt utom bestick, ett par tallrikar och glas... och givetvis mia espressokoppar =)

A Presto!

Sjukligt Sötsug

Jag har haft ett helt galet sötsug hela dagen... Inte efter något specifikt utan sådär generellt
                                     
vet inte riktigt vad jag ska göra för att bota det. Druckigt både kaffe o vatten i ett desperat försök, men tji fick jag... Saken är den att jag har en sådan här i mitt skafferi
                                     
Och svar nej, jag känner inte för att äta 200gr chips... för har man tagit ett är det ju så svårt att sluta... däremot är det kalasenkelt att låta bli så länge man inte har börjat =) Kanske skulle ta och göra mig ännu en shot, har ju fortfarande lyckats hålla mig inom min ledigshets-ranson.
                                   

Jerry Seinfeld

'TV-reklamen visar hur effektivt du tar bort blodfläckar från en t-shirt. Om du har en nerblodad t-shirt så är nog inte tvätten ditt största problem utan hur du ska göra dig av med liket.'

-Jerry Seinfeld-

Med tanke på säsongsstarten, och det allra första härliga avsnittet, av detta underbara program på tv6 ikväll =)

  

FotbollsLandskamp; Sverige vs England

Satte precis på tv:n för att lyssna på musik och det visade sig att det var landskamp i fotboll... Sveriges damer möter Englands bästa. 
                       

Kuriåsa:
Sveriges lagkapten, Victoria Svensson var den enda av de två med bindeln på armen som hälsade på alla tre domarna, dvs hon tog i hand med även de två assisterande domarna. Det är vackert sportsligt tycker jag =)

                                    

Faktum:
Förutom att ovan nämnda gör sin 165:e landslagsmatch (imponerande) så är det tydligen så att detta Sveriges sista gruppspelsmatch, och man måste vinna för att slippa möta Tyskland redan i nästa match.

                                    

*Buona Partita*Music Maestro =)

Hmm... jag undrar vad jag ska lyssna på ikväll för att få den där extra energi kicken inför min packning - the never ending story -

Förslag välkomnas! =)

A Presto!


Don't Do Anything Else While Driving

Hittade på min dagliga uppdatering på Emilias blogg detta youtube-klipp som är lite av skrämselpropaganda för att människor är alltför oaktsamma i trafiken, och istället för att fokusera på vägen, bilen och de mötande bilar gör allt annat möjligt och omöjligt...

Och eftersom jag inte behöve gå längre än till mig själv så ligger det även i mitt intresse att hjälpa till att sprida denna filmsnutt. Jag är expert på att både byta skivor och skriva sms när jag kör bil - dock inte i så tung trafik som den som syns här.För något år sedan så cirkulerade det en likande reklamfilm här i Sverige - från Vägverket - som i princip gick ut på detsamma som denna. När du ska köra bil, gör då det och ingenting annat! Jag kommer ihåg att den svenska versionen börjar försiktigt med att en tjej byter något på stereon, sedan målar läpparna, för att sedan leta efter något i handsfacket innan det eskalerar i att hon försöker ta på sig en tröja men fastnar i den och därmed inte länge har varken uppsikt eller kontroll på bilen... och totalkraschen är ett faktum. Den svenska bryts ju dock precis innan kraschen, och lämnar det efterföljande åt fantasin... Tror inte vi hade kunnat visa den engelska versionen i svensk tv.

Tänk inte enbart: Don't Drink And Drive...  (även om det är en kanonbra start) Tänk på det stora hela; Don't Do Anything Else While Driving!

Hmmm.... Höst Först?!

Ja, just det... det ska ju vara både mörk och grå höst samt kall - o förhoppningsvis - vit vinter innan det blir härlig vår igen...

Men för att göra det bästa av situationen så kan man ju alltid -

- förutom det självklara att se en kalasbra film och mysa under filten i skenet av stearinljus
                             

- även ta till en annan lila blommande blomma, nämligen höstaster... LR varför inte ge sig ut i skogen för lite hederlig svampplockning? 

                                 

A Presto!

Var Är Våren?

Alltså, seriöst... var är våren någonstans? Längtar efter lite sådant här som förgyller vardagen:Gula blommor går oxå bra, så länge de kommer tidigt och inger hopp om framtiden


A Presto!


X Antal Espresso

Hmm... jag undrar hur många espresso jag ska shotta i mig idag... brukar ta det lugnt på mina lediga dagar, och då blir det ca 3 - morgon, middag, kväll - men nu är jag så totalt utan energi att det kan bli fler idag trots att jag egentligen inte vill det... *Not So Good*

                                               

A Presto!

Powernap

Nu har jag ätit lunch och blev akut kalastrött så nu ska jag ta mig en välförtjänt (?) powernap

Hmm... sova på maten får sig verkligen en uppryckning när det är gäller att ta saker o ting bokstavligt:A Presto!


Stege Till Himlen

För att kompensera tidigare inlägg idag, hittade jag denna bild som är en mycket mer passande stege i sammanhanget... en stege som går upp till himlen =)

                                            

*Sei un' angelo. Sono sicura che ci vediamo... prima o poí. Sei sempre nell mio cuore*

                            

A Presto!

Levnadstandarden i Sverige

'Levnadsstandarden i Sverige är numera så hög att endast ett fåtal når upp till den.'

-Lennart Nyblom-

                                     

A Presto!


Pengar = Ont i Magen

åh, vad jag alltid får lika ont i magen varje gång jag måste sätta mig ner och betala en massa räkningar.

Tänk att denna lilla svarta

kan få så mycket pengar att försvinna ifrån mig... :-(

   


Inkassera Inkomst

Hmm... undrar hur många som tjänar ihop pengar till sina räkningar och vardagliga utgifter på detta sätt:

                                     

A Presto!Räkningar :-(

Jaha, då var det dax för dagens tråkigaste uppgift... betala räkningar... och som vanligt är det ju inte en (1) räkning det rör sig om :-(

                                      

A Presto!


Vad Packa?

Hmm... borde nog ringa Tess en dag i förtid så jag får lite bättre koll på vad jag kan packa ner och vad jag behöver ta med mig till nya lägenheten.

                           

A Presto!

Politiker vs Duvor

'Politiker och duvor påminner mycket om varandra. Först sitter de vid våra fötter och äter ur handen. Men så fort de kommer upp i en högre position så skiter de på oss. '

   

A Presto!


Jobbig Inlägg Om Fall

Hmm... insåg precis när jag publicerat det att det föregående inlägget inte var något för mig...

Det är nu 3,5år sedan min vän omkom i en tragiskt olycka, men fortfarande är det för färskt i mitt minne för att jag ska kunna tänka på honom, saker som påminner om honom utan att få den där omisskännliga klumpen i magen och känna hur tårarna bränner bakom ögonlocken...

Kanske blir lättare i och med min flytt eftersom jag då kommer bo relativt nära kyrkogården och kan gå dit oftare än nu, och på så vis kanske bearbeta det hela lite. Saknar hans nattliga sms och galna upptåg... Hela hans personlighet och positivism som alltid grep tag och lämnade spår hos alla människor som han mötte runt om i världen.

*R.I.P AndyBoy*

Fall Som Fall?

Att trilla ner från en liten stege är nästan samma sak som att trilla ner från ett höghus. Det är först vid nedslaget som det märks en skillnad.

             

A Presto!

Dina Ord Till Middag

Visa god smak när du väljer dina ord, det kan ju tänkas att du blir tvungen att äta upp dem.

                          


A Presto!Tänkvärt

Att vilja är bra, men man måste göra något.

Att kunna är bra, men oanvändbart om man ej gör något

'Bruce Lee'
---
Sammanfattning:

GÖR något, något för dig så är du iaf ett steg närmare en förändring =)

A Presto!


Bröllopstal

Om du ska hålla ett tal, bröllop/dop/födelsedag/allmänt så kommer här ett väldigt användbart tips, som dessutom är relativt lätt att komma ihåg:

Ett tal ska vara som en kjol;

Tillräckligt långt för att täcka det väsentliga & tillräckligt långt för att hålla intresset vid liv.

                                      

Enkelt att komma ihåg, LR hur? =)

American Dreamz

Jissez, det var verkligen ingen bra film.... tveksamt om den ens platsar på min topp 100-lista, vilket säger en del =) Att slutet var helt katastrofalt, och magstark, gjorde ju inte sitt till att försöka höja filmen...

                                         

A Presto!

Varför Funkar Det Ej?

Hallå, måste hela världen - känns så -vara emot mig idag ?! Jag bara undrar.... känns inte riktigt som om jag har förtjänat det faktiskt...

varför fungerar det inte att lägga in youtube-klipp? Ville ju förgylla kvällen med ett inslag med denna härliga man:

                                       

Men nu får jag väl klara mig ändå, och ni oxå för den delen... Blir istället till att lyssna lite på musik o fortsätta rensa ut saker här i lägenheten.

A Presto!


Johan Glans; Jävla Sverige

När Moderaterna o Alliansen kom till makten var detta helt outstanding och fantastiska inslag med i

Queen of Hearts

En av mina nya favoritlåtar är: Queen of Hearts.

Egentligen så är det ju en låt av Dave Edmunds men det går inte att hitta bild-, ljudspår att vidarebefodra på något sätt på grund av att det inte är godkänt av WMG, såhär kan man istället se en version med The Chipmunks:

Officiellt Städ/Packning

Nu är klockan alldeles strax 18.00 och nu ska jag officiellt göra nytta de kommande tre timmarna... för kl. 21 ska jag nämligen unna mig en skön söndagkväll:

*2½ Men
*Söndagsfilm på 6:an
*1 Kall cider

   

Låter nice, och jag ser fram emot det... men som sagt, först 3 h av effektivitet annars kan det hända att det blir inställd....

A Presto!


Make Myself Useful

I should really try to make myself useful today since I got one extra day off work...

Hmm... maybe I should start packing the kitchen into boxes? =)


A Presto!


I want choclate =)

This is what I want right now.... maybe it would make some of my angry - and not wanted - feelings go away...

            

 

See the theme? =)

I want choclate, love and wonderful shoes (not made in choclate thou*L*)

*More of these three for me*


Pissed Off

Ni som är väldigt trötta på mitt tjat om mitt arbete LR om hur upprörd jag är över olika saker o ting kan ju se detta som en förvarning och sluta läsa...

---
Idag när jag vaknade så hade jag fått ett sms ifrån en kollega där det stod att jag var ledig på måndag oxå! Med andra ord hade de gjort ett sådant schema att jag var ledig både måndag, tisdag o onsdag kommande veckan, istället för endast tisdag & onsdag som bestämt. Och då hade jag även sagt ifrån att jag inte ville vara ledig på måndagen eftersom jag ändå måste åka till jobbet för att hämta lite saker...

Hade de haft vänligheten att meddela mig att de ändå tänkte göra ett schema enligt ovan, där jag alltså är ledig 5 dagar i sträck under 2 veckor pga brytningen, så hade jag ju för 17 kunnat packa bilen full och åkt hemhem! Men det kan jag ju inte göra nu... dels har jag ju inte förberett tillräckligt mycket för att packa bilen full, dels har jag ju nu inbokade möten på tisdag. Fuck you X!!!

Men som alltid gäller det ju att tänka och se saker från den positiva sidan: denna handling fick mig ju att längta ännu snabbare bort från min arbetsplats.

A Presto!

I Want Coffe

I still want a coffee very - very - bad! What to do?!

                           

Even thou I tried to calm down my craving with not one, but 2 latte hazelnut when I had lunch with Ingela it's just not enough...

*Caffé x me*


Svält Inte Dig Själv

Snälla, rara, vackra och underbara människor där ute... svält inte er själva.... hellre några extrakilon än detta fruktansvärda öde:Jag har i min närhet haft 2 tjejkompisar som lidit av diagnosterad anorexia, där en av dem blev tvångsinlagd och den andra manipulerade hela sin omgivning och trots att vi närmsta tjejkompisar gick hem till hennes föräldrar och pratade om det uppenbara problemet så vägrade de att inse faktum. Men iaf till slut, efter många 'om' och 'men' blev hon tvungen att gå på regelbundna kontroller (där hon fuskade). Och nu för tiden finns det två andra tjejer i min närhet som jag är lite orolig för... men jag håller ögon o öron öppna för alla varningssignaler som jag så väl har lärt mig att känna igen genom åren. Att totalt svälta sig, stoppa fingrarna i halsen osv löser inga problem långsiktigt... det är inget fel i att be om hjälp när man mår dåligt, det är alltid många - fler än man tror - som verkligen bryr sig om just ditt öde! Att tex gå i terapi, prata med en psykolog är inget att skämmas för! Synd att så många verkar tro det...  I själva verket anser jag att många fler människor skulle prova på det, skulle säkert underlätta mångas vardag.

Det är inte alltid siffrorna på vågens om avgör vår hälsa, den brukar man kunna känna ändå, så: väg er inte för ofta - om alls - och väg inte maten, ät tills ni er behagligt mätta. Det mår kroppen bäst av. 

                              

Och för att slippa alla normalt smala människor klaga på mig o mitt inlägg, så vill jag endast samtidigt passa på att säga: detta inlägg är inget agg emot smala tjejer, jag har uppfattat alla debatter där ute att ni minsann kan må precis lika dåligt som de som är överviktiga - utan ett desperat ord till alla som bokstavligt svälter sig själva/stoppar fingrarna i halsen osv.


*Mangia quando hai fame*


Leva På Musiken

Hmm.... det hade varit praktiskt egentligen när jag tänker på det... om musiken faktiskt gav kroppen näring och det bokstavligt gick att 'leva på musiken' =)

För både musikälskare o musiker själva säger sig ju inte kunna leva utan musik i livet... tänk om det vore sant hela vägen ut till 100% =) Intressant tanke...

                                            

Ingen Taco Ännu

Ok, nu har klockan passerat nio (9) och jag har fortfarande inte börjat med min taco... däremot gav min musiken energi att påbörja projektet 'städa/packa' vilket ju iofs är bra men... det ger ju inte direkt näring till kroppen...

Mat till mig, nu?!

A Presto!

Varför?!?!

Varför fungerar inte funktionen 'statistik' när man som mest behöver den?! Bara undrar...

Fortsättning följer =)

A Presto!

MatlagningsMusik

För att få lite extra energi, motivation o ork satte jag precis på 'Kopparbärs-Rock vol.4 ; Party På Burk'

                               

Håller nu tummarna för att det ska fungera och få den efterfrågade effekten som jag önskar =)

A Presto!


Middag?

Jag var ju och handlade på hemvägen förut, det blev tillbehör för att kunna göra tacos, varit sugen på det sedan igår då jag hörde Fia-Lisa prata om det =)

                             

Kruxet är bara nu att orka gå ut i köket och börja skära upp diverse grönsaker samt steka köttfärs... känner att jag hittills lyckats att skjuta upp det ca 1 timma och det börjar snart bli för sent att något överhuvudtaget, speciellt då tung köttfärs... så...  *komigång, få tummen ur nu och gå ut i köket*

Är ju inte heller hungrig.... men det är ju inget jag kan göra något åt... måste ju äta, för annars så kommer jag garanterat vakna upp inatt o vara hungrig.... not good.

A Presto!

Upprörd? Svar; JA!

Jag är i så väldigt otroligt megastort behov av kaffekaffekaffekaffekaffe.... well, you got the concept =)

Problemet ligger att poden inte ville åka ner utan fastnade, och i ett försök att rätta till problemet öppnade jag kåpan o sedan delen under. Men för att få tillbaka kåpan behöver man flytta en viss djävla spak... en spak som sitter som berget och jag inte ens vet riktigt hur man ska få tillbaka  den på sin plats utan att förstöra hela kaffemaskinen. Det har ju varit såhär en gång tidigare, men då ordnade Flingsalt det efter många om o men... tänkte ringa henne, men hon är på kurs i annan stad... tajming Allan

                                            

Så, det får nog bli till att hoppa ini duschen o bege mig ner på stan i förtid så får jag köpa mig en kaffe innan jag sedan ska möta IngelaPlingela för lunch =) Ser verkligen fram emot det, har inte träffat henne på kalaslänge...

A Presto!


Olika Vänner

Kolla in dessa affischer.... vilka av alla dessa olika typer av vänner har du? =) 

                                      

För att se bilden i sitt rätta format, klicka bara här för den första och här för den andra.

Personligen har jag iaf många av dessa olika typer av vänner som just mina vänner =) Och väldigt glad är jag för det...!

A Presto!

Pinsamt Malin!

Jag sitter här o kan inte låta bli att fundera på hur Malin Åkermans fördelning gällande Sverige vs USA ser ut... Någon som vet?

                                          

Hon delade nämligen ut pris i TV-priset Kristallen, för Bästa Humorprogrammet (ett pris som för övrigt gick till 'Mia & Klara') och hennes svenska... LR ska jag säga svengelska... var i klass med Victoria Silvstedt... Pinsamt värre!

A Presto!

Personliga Brev

Jag har länge undrat varför ingen - LR iaf väldigt få - längre skriver personliga brev till varandra? Nuför tiden, LR rättare sagt, de senaste åren, har breven istället byts ut mot mail, sms, bloggar o olika communites. Vad hände där längs vägen lixom?

Själv älskar jag att få handskriva brev på riktigt i min brevlåda - blir riktigt löjligt glad då. Känslan som infinner sig när jag håller det oöppnade kuvertet i min hand och försöker lista ut vem det är ifrån genom att tyda handstilen är riktigt skön i hela kroppen.... =) 

                                

Sedan tillhör jag - det vet ju ni som är mina vänner iofs, förhoppningsvis, redan - kategorin människor som fortfarande skickar både brev & vykort - både från semester, vid högtidliga tillfällen o rent spontant när man minst anar det - för att jag gillar att göra det. Inte för att jag enbart vill ha kort tillbaka i min lilla låda. Inte heller skulle jag be mina nära & kära att läsa ett massmail, en blogg eller en hälsning på tex facebook, det måste ju räknas som höjden av lathet o vara något av det mest opersonliga! Däremot kan jag tänka mig att mer än gärna läsa någons blogg för mer detaljer LR underhållande anekdoter, givetvis, det uppskattas ju alltid =)

Denna mannen säger det oxå väldigt bra i sin blogg.

 

*Mera Brev Åt Folket*

For Fuck Sakes!!!

Åh, tänkte jag för mig själv.... tänk vad skönt att få komma hem i hyfsad tid o ha en lugn o skön fredagskväll för sig sig i sin egen lägenhet...

Jo visst, tjena! Någon granne - troligtvis lägenheten under? - har fått för sig att tillbringa sin fredag kväll med att borra i vägen.... dvs betongborra!!!! Svar Ja, det låter Allan här hos mig! *fuckfuckfuck*

---
Hmmm... för mig trösta mig med att klockan ännu inte har passerat sex - 18.00 - och då kanske det fortfarande räknas som eftermiddag? Hoppas det, mitt hopp lever fortfarande för att jag ska få en väldigt behaglig fredagskväll... =)

                                                     

A Presto!
Mera Kaffe Åt Folket

Mera kaffe åt folket... dvs mig =)

Jag håller verkligen tummarna för att Flingsalt inte glömmer att ta med sig kaffe till mig idag... mina 2 sista pods gick ju sönder i maskinen o det kan klassificeras som allt annan än bra när man tog slut på den sista energin när man försökte ta sig ur sängen - och då givetvis är i desperat behov av ny.... =) 

Kan det sägas bättre än såhär:
                                

*Buona Giornata*

Ner Som En Pannkaka

Ni vet, det är ju 'upp som en sol, ner som en pannaka'

                                               

Men jag skulle vilja säga det tvärtom... hur gör man det?
Ni vet, igår när jag gick o lade mig, alltså 'NER', så var det i positiv bemärkelse, och idag när jag gick UPP så kändes det väldigt jobbigt o negativt.

För att verkligen påvisa hur negativt det var att gå upp idag, så kolla noga på denna bild: 

                                              

*A Presto!*

Härmed Lovar Jag

Härmed lovar jag - klockan är ju trots allt snart 2 på stackars natten (men slutar ju kl.13 imorgon o tar sedan helg så *L*) att jag nu ska stänga ner både datorn & tv:n och istället borsta tänderna o krypa ner under mitt sköna täcke.... ok, iaf lägga mig i sängen, det är kalasvarmt i lägenheten =)

                                               

*Buona Notte*


Vinnare; Diana & Nick

Ok, jag vet att det är hur superlöjligt som helst.... men jag tycker det är kalaskul när vinnaren nu blev avslöjad! =)

Men samtidigt blir jag oxå löjligt glad när någon man hejat på  - i vilket sammanhang det än må vara - vinner =) 

                                                                   

Sista 'knorren' blir när de ska göra ett tillitsprov, som går ut på att 50 000:- åt gången läggs pengarna i en korg där vem som helst av dem kan ta steget fram o roffa åt sig pengarna. När det ligger ½ miljon i korgen och ingen av dem har gått fram så får de dela vinstsumman. Jag håller ju givetvis tummarna för att de kommer att lita på varandra o dela pengarna.
-----

De ställde upp för varandra och fick dela vinstsumman! That's the way to go! Programledaren avslöjade oxå att de var det första paret hittills i programserien som klarat av tillitsprovet - imponerande säger jag.

*Con Gratulations, Diana & Nick*


Niccolina

Bruden på bilden i mitt föregående inlägg måste nu lägga den avgörande rösten....

Dilemmat för tjejen -  som jag faktiskt tycker synd om just i detta läget - är att hon i det ena paret har den kille som hon tidigare bildade par med (och det var ej han som gjorde att hon åkte ut, utan den tjejen som han nu är i final tillsammans med.

I det andra paret så finns den tjej som varit henne närmast under hela vistelsen på hotellet... Men som hon samtidigt tror att hon har blivit lurad (delvis felaktigt. Eva, no comments on the grammar & logic *L*) utav.

Spännande värre nu... men eftersom programmet går på kanal6 är det just nu reklamavbrott... 

                                                      

Snälla Niccoline, rösta på Diana.... & Nick!!! =)

*Go Denmark*

Paradise Hotel

Av någon outgrundlig anledning har jag de senaste veckorna börjat följa Paradise Hotel, Danmark, säsong 4 - troligtvis mest för att jag är vaken vid den tidpunkten på natten och jag endast har en enda annan kanal av välja på (eftersom SVT slutar sända strax efter midnatt generellt)

Idag - nu - borde jag egentligen verkligen sova, men eftersom det är finalvecka i ovanstående program, och det sänds 2 program åt gången så var det inatt både nästsista programet samt själva finalen... och jag måste ju se vem som vinner. Hejar på Diana & Nick.

Men en kille, Rasmus, går verkligen till direkta personangrepp under utfrågningen när de 4 finalisterna ska försvara sin plats och sin eventuella vinst. Det är nästan så man inte undrar om han fått betalt av ansvarig utgivare/prodcent/tv-bolag för att använda dessa grova ord och anklagelser... för att göra lite extra intriger såhär på slutet och lite bättre tv.

Denna tjejen är inte en av finalisterna, men hon visar ganska bra på min frågeställning: varför måste alla tjejer som är med i detta program, oavsett både säsong och land (!) anspela på sex?!?! Är det back-up planen? 'Ok, om jag inte vinner här, så kanske jag gör mig ihågkommen iaf - och kan kanske få vika ut mig i framtiden'

                                                      

Hål i Väggen

Hmm... är det någon mer än jag som faktiskt verkligen gillar reklamen/trailern för nya säsongen av (trams-)programmet 'Hål i väggen' men Erik & Mackan och tycker den är riktigt kalasbra o t.o.m. lite medryckande??? =)

                                                   

*I Like Those Funny Boys*Deadline För Flyttning

Idag när jag kom hem efter jobbet så satt det en lapp i entrén.... en lapp som - tyvärr? - gav mig en deadline för min planerade flytt...

Deadline för min flytt:

v. 40, söndag 15 november

Det som gör mig lite stressad är inte själva flytten för min egen del, utan hur den kommande försäljningen ska gå med tanke på hur min nuvarande lägenhet är belägen - högst upp - när det blir känt att hissen kommer renoveras med start måndag 16 november v.41.... och pågå i 3 veckor.

Tvivlar på att många vill flytta in utan hiss... och hur attraktiv är en lägenhet man inte kan flytta in i från första dagen efter kontraktet har skrivits?! Som alltid, det ger sig...

Tänk dock om det vore såhär enkelt att flytta:


A Presto!


Intressant Dag

Dagen har varit.... intressant... i vilken bemärkelse det nu än må vara...

Uppdatering kommer dock imorgon kväll - för trött ikväll.... varför? Svaret på det kommer oxå i något av alla helgens förväntade inlägg =)

A Presto!

Idag = 6 Gånger

Idag har jag blött näsblod... inte 1 gång, inte 2 gånger utan fucking 6 gånger!!!!

                                              

No more, thank you

A Presto!

Bengans Saknad

Bara så att ni vet:

Nu har jag fått det självklara svaret på vad Bengan tittade så längtansfull efter.... det var visst inte jultomten =)Bara så du vet:

*I Miss You Too*


Mera Sömn Åt Mig?

Hmm... jag undrar om jag skulle ta och försöka gå o lägga mig i säng igen... försöka få lite mer sömn - LR åtminstone vila - i kroppen innan jag ska ge mig på att sätta mig i bilen, köra 1 timma och sedan jobba lika intensivt som vanligt *jippie*

Om inte annat så kan jag ju lägga mig o vila, läsa en tidning.... spara energi =)

A Presto!

Desperate Housewives

Tar lite tid att få i sig mat när man är sjuk så officiellt så äter jag fortfarande frukost.... och är nu inne på säsong 2 av Desperate Housewives, avsnitt 5-8 =) Alltid något...

                                                    

A Presto!

Kan Jang

Ja, Kan Jang så kan jag... LR? =)

Om inte annat så hade jag lämpligt nog en flaska av detta hemma, och eftersom det i ärlighetens namn underlättade sist gång jag var förkyld (dock ett bra tag sedan, typ förra året?) så skadar det ju inte att prova lite... Allt för att underlätta så mycket som möjligt denna fullspäckade arbetsvecka... 

                                 

*Prosit*

Näsblod

Efter många omgångar av uppvaknanden o avbruten sömn inatt så vaknade jag iaf tidigt imorse och kunde åtminstone glädjas åt att jag inte blött ner hela sängen med näsblod - något jag varit lite orolig över. Blödde ju näsblod inte en, utan 2 gånger efter det att jag kom hem igår.

Och även nu på morgonen, redan innan frukost faktiskt , så har jag hunnit bloda ner väldigt mycket papper ytterligare 2 gånger... Blir galen på det, Men samtidigt är jag ju van, gör alltid det när jag är förkyld. Men till saken hör ju den att jag faktiskt varit på sjukhuset o bränt i näsan 2 gånger för att slippa detta eländiga dilemma i tid o otid... 

                                              

Svenska Damlandslaget Fotboll

Öh.... precis när jag satte på tv: n så intervjuades någon angående kommande matcher för Svenska Damlandslaget i fotboll....
 

Man kunde förändra spelet genom att:

'Man kanske har fokuserat för mycket på att ta ut de 11 bästa spelarna, istället för att ta ut de 11 bästa spelarna.... på rätt positioner.'

Så var det ju det där med logik igen:
Öh.... antingen har man valt tagit ut de 11 bästa spelarna LR så har man inte?! Finns det något annat sätt?? Och det tordes väl vara självklart att de är de 11 bästa på sin respektive position? Jag menar, hur idiotiskt vore det inte att ta ut en av Sveriges bästa forward o sätta henne på en försvarsposition enbart för att hon är bra så sin egen position, givetvis ska man ju ta ut Sveriges bästa försvarare.

   

Lotta Shelin *2, Therese Sjögran, Victoria Svensson


*Go Svensk Fotboll*

Charlie Sheen

Hmm... när jag nu sett två olika komediserier med skådespelaren Charlie Sheen undrar jag:

Heter hans rollkaraktärer 'Charlie' för att han lättare ska komma ihåg sina repliker, för att han slippa lära sig ett karaktärs namn, LR för att underläta för hans medarbetare?

What's the deal lixom??

   vs  
2½ Men                               Spin City

Which one is your favorite?  =)


2:00 = Läggdax?

Nu är klockan 02.00 och svar ja.... tanken har slagit mig; kanske borde jag ta och försöka få lite sömn i denna febriga kropp?

Jobbigt att ligga horisontel (hhmm... hur ligger man annars? *L*) när man inte får någon luft ner i lungorna.... andnöd Allan

*Buona Notte?*


Julen Är Utdansad.. LR?

Julen är slut, men eftersom det är så att vi har passerat datumgränsen för vad som räknas som:

*Nu har det x antal dagar sedan jul
och
*Nu är det x antal dagar kvar till jul

så finns det säkert ngn - många - själ där ute som börjat med fundering o planering inför årets jul.... tex börjat sy på sin nya julgransmatta kanske...? =) Vad vet jag....

Frågan är även:

Blickar Bengan efter jultomten som precis har lämnat lägenheten o nu begett sig för att hitta nästa skorsten att glida ner genom, LR efter jultomten som är på ingång??? =)


Eftersnack

Fick sms idag... ett väldigt konstigt sådant... men iaf...

Men tydligen har nu ordet spridit sig angående hur jag upplevde o kände det på dopet för ett par veckor sedan... men förklaringen - eg inte rätt ord för det men iaf - jag fick gjorde mig ju inte direkt på bättre humör... även om även jag inser att den var skriven i all välmening...

Egentligen spelar det hela mindre roll... det enda jag önskar mest när det kommer till mitt s.k. 'gamla liv' är att hålla kontakten med Sara. Hon är nämligen den som brytt sig, och hållit kontakten med mig under alla år oavsett vart i världen jag har befunnit mig.... det kan jag inte säga om någon av de andra. Värsta sveket från en av mina gamla vänner kom ju när jag bodde i Milano, och efter det så återhämtade sig aldrig riktigt vår vänskapsrelation.

Missförstå mig inte, det är inte så att jag inte önskar kontakt - LR umgänge - med kompisar från förr, men samtidigt kan jag omöjligt ta energi till att bry mig - som jag alltid gör - och bli besviken när det inte blir som jag önskar på förhand.

Ser i vilket fall som helst så ser jag verkligen fram emot att få lite kort från dopet... han - huvudpersonen - var så söt i sin lilla klänning =)

*A Presto*

Mer Nostalgi

Hittade två tjejer på ett o samma kort som jag saknar att ha i min omgivning... Anna & Madde. Fän vad roligt vi har haft i våra dagar =)


1 Kul Kväll =)

Kollade igenom lite av mina gamla bilder på datorn och fann bland annat denna som ni ser här nedan. Jisses, vilka nostalgikänslor som kom över mig... det var verkligen en kalaskul kväll =) Mer av den varan efterfrågas!

                           

A Presto!


Michael Jackson

Så, då var det då så dax för nästa omgång i karusellen: Michael Jackson....

Tydligen är nu obduktionen klar, och dödsorsaken är överdos av propofol, ett starkt bedövningsmedel - men det rubriceras antagligen som mord enligt artikeln i AB.

Nu ger det sig hur nästa omgång i dela karusellen ter sig...

A Presto!

Kidnapping

'What are you doing here?'
'I'm here to kidnap you.'

'I'm here to take you bowling'
'I don't know how to bowl'

Öh... stupid or what... =) I thiiiink sooo

A Presto!

Hide & Seek

Hmm... I wonder: who are you hiding from? =)A Presto!

Inte Bästa Låten

Detta är inte den bästa låten med gänget men iaf en bra bild på en viss person =)Annan uppdatering kommer så fort jag hittat den specifika låten jag letar efter...

A Presto!

Feber? Svar: Ja

Vill inte vara tjatig men fän vad jag inte vill ha feber längre...

I Really Hate 2 B Sick!!!! Om nu någon undrade o hade undgått mina tidigare inlägg gällande just detta ämne: att vara sjuk...

A Presto!

Michelangelo

Endast en av många bra låtar denna vinliknade - blir bara bättre o bättre med åren - man har gjort.... Här kan man lyssna o titta på ett medley som Björn Skifs gjorde på Allsång på Skansen:*A Presto*

Pernilla Wahlgren

Är det någon mer än jag som verkligen får totalt krupp av att se - o höra - Pernilla Wahlgren i alla dessa reklamer för Garnier? 

                                             

                                          *Take It Down - It's 2 Much*

Fän, vad jag är sjuk!!!

Visst, det var trevligt att få komma ut på sjön lite igår kväll o fiska.... men frågan är om det verkligen var värt det?! Vaknade halv 2 inatt av att jag inte fick ngn luft - jobbigt kan man säga!!! Har blivit kalasförkyld o har feber! GRATTIS till mig lixom. Inte bästa veckan att bli sjuk på (om nu ngn är direkt 'bra')

Har jobbat med Ipren hela dagen, gått halvbra =) Men jag hade snälla och supporterande gäster *tack för det*

Men det vetta gudarna hur jag ska orka åka till jobbet och faktiskt jobba imorgon.... men jag antar att det får ge sig... har ju sovmorgon på schemat iaf.

*Den Som Lever För Se*

26 minuter

Hmm... jag börjar jobba enligt schema om 26 minuter - och jag har ca 20 minyters bilresa dit.... härlig logik ...

och minut för minut lär det ju ticka på innan jag har loggat ut här ...

*Länge Leve Att Åka Till Jobbet*

Dialektalt =)

För att klargöra ett tidigare inlägg:

Jag har givetvis inte kört folk, i dess bokstavliga mening... utan alltså kört folk I bilen, dvs skjutsat dem =) Men på dialekttaltvis så säger man faktiskt så.... hur konstigt det än må höras för omgiviningen =)

*Go Dialekter*

Lars-Kristerz

Ja, då var då den efterlängtade fredagkvällen avklarad.... och den var verkligen lyckad....

inte ens att himlen bestämt sig för att öppna sig denna dag gjorde att vårt humör sämre på något vis - snarare tvärtom =)
Fina bilder togs, bland annat på håriga bringor på nära håll... *jummy.... LR hur det nu var =) * och så fort jag har tillgång till min egen dator där jag kan tanka över mina kort så kommer det lite bilder här - jag lovar, de är väl värda att ses.... Stefan är fortfarande för min favorit =)

*Dansband All The Way Baby*

Kläder & Alkohol

Hmm... kanske hade det varit bättre om jag packat ner både kläder o alkohol igår kväll?? Vet inte riktigt varför jag inte gjorde klart det - nu är klockan halv 8 o jag vet inte ens vad jag ska ta på mig ikväll.... får väl helt enkelt slänga ner lite blandat i en bag o så får det bli som vanligt.... ge sig helt enkelt =)

Ska även packa med mig datorn eftersom jag inte tänkt åka hem imorgon kväll, och har jag med mig den så kan jag fortsätta på mitt projekt 'framkalla bilder'

Solen skiner som sagt, och det känns som om det kan bli en bra dag =)

                                  

*Buona Giornata*

Sol, sol, strålande sol

Solen sken in genom en springa i persiennen i mitt sovrum redan halv 6 imorse....

                                             

Skönt på sätt o vis, men samtidigt börjar det bli svaret på frågan jag ställde i ett inlägg igår kväll, är det värt att åka hem varje kväll? Det är väldigt skönt för mig att komma hem, men samtidigt blir det ju väldigt lite sömn per natt... känns som om det blir svårare o svårare att gå upp på morgonen.... snoozar farligt mycket =) 

A Presto!

                                                        

Efterlängtad Fredag =)

Imorgon är det då äntligen dax för min väldigt efterlängtade fredag =)

Då ska jag sluta tidigt, duscha, svida om, och sedan bege mig hem till Flingsalt och låtsas som om man har ett normalt liv för en kväll...

Det blir soundcheck (hoppas jag är välkommen, ngn måste ju hålla Fia-Lisa i handen*L*), sedan tillbaka 'hem' där jag tänker avnjuta en kalasgod drink på altanen... förhoppningsvis är det lika fint väder som det varit idag... och därmed även kanske få känna på en liten feeling om hur det känns att ha semester =)

                                                       
 
Lite längre fram på kvällen blir det till att gemensamt bege sig till en viss utomhus-dansbana & Lars-Kristerz

Personligen ska jag iaf ta ett kort på Stefan... han är ju lite söt när han spelar sitt dragspel =) Och tar han och sjunger en Elvis-låt är de flesta bekymmer som bortblåsta för just den stunden

     

45min körning = 3 timmar

Insåg precis nyss att jag kör varje dag 2 *45minuter för att få vara hemma ca 3timmar varje kväll samt sova i min egen säng...

Är det värt det? Ärligt talat så känns det så än, men jag har inte helt bestämt mig ännu....

Har ju dessutom nu 2 dagar på mig att vänja mig av med min 'bekvämlighet' (?) eftersom jag inte ska hem varken imorgon LR på lördag kväll. I vilket fall som helst så ska jag nu klä av mig och krypa ner under mitt supersköna täcke i min egen ovan nämnda säng =)

*Buona Notte*

Usain Bolt

Frågan är uppenbar:

Hur bra kan denna killen bli egentligen?!?! Den som lever får se antar jag...

Jag körde aaaningen för fort hem från jobbet eftersom jag väldigt gärna ville hinna hem i tid för att se finalen på 200meter, herrar. Hade känning i lilltån om att det kunde bli ett kul o minnesvärt lopp för våra historieböcker...

Och visst hade jag rätt =)*Way To go*

Hämtat Staken??? =)

Idag ringde ngns man och sa att han varit och hämtat staken.... =)

så kalaskul så jag tror jag får ont i magen av allt skratt som bubblar upp i magen... det är t.o.m. roligare när man säger det o har tid att tänka efter.... allt fler innebörder poppar =)

*A Domani*

Ur Motivationsboken

'Beröm ökar motivationen... och får oss att växa!'

Bra att ha den lilla boken =)


Kanske fler borde köpa den - och sedan använda de kloka orden i sin ställning som ledare? Garanterat skulle fler göra bättre ifrån sig.... på alla plan som finns.

A Presto!


Don't Drink & Drive

Jag har väldigt hård princip o syn på saken vad gäller 'drink & drive' och det innehåller ordet 'DON'T' innan med stora bokstäver. Inte ens en lättöl anser jag att man ska köra på... vet man att man ska köra, drick ingen alkohol, hur kalaslätt - och självklart - som helst.

Det har faktiskt varit så att jag har tagit ifrån personer deras bilnycklar ett flertal gånger. Även har jag givetvis ställt upp och kört på folk, kända som okända.... bättre det än att de sätter sig bakom ratten o chansar.

Nu ikväll så fick jag av en slump syn på en bild som borde få pris som världens bästa 'reklam/slogan/propaganda', ja, kalla det vad ni vill.... men minnesvärd är den verkligen. Känns så onödigt att det finns inte... !

                                                        

Väldigt Dålig Ekonomisk Balans

Det är det i både i livet just nu samt rent konkret på mitt konto....

Man kan ju få blödande magsår för mindre....

*DjävlaFuckingSkit*

Tidigt, Tidigt

Varför är klockan alltid så tidigt på morgonen?!

Jag menar när jag vaknar allt¨så.... om jag nu ändå ska upp tidigt från början, kan jag inte få sova ändå fram tills dess? Att vakna ännu tidigare känns så.... så.... fel, onödigt you name it

*Buona Giornata*

Sött Trött =)

Denna lilla måste ha varit kalastrött.... somna mitt i maten på det viset =)

Men tänk om alla kunde vara så söta när de sover...*Buona Notte*


Thinking Penis

'You have to apologize my brother. He thinks with his penis, and his penis is not all that bright'

Humor när den är som bäst =)

*Men to men*

Länge Leve Hemglass

Vissa speciella människor på Hemglass vet verkligen vad det är att vara serviceminded.... säger bara det =) 

                                                   

Hmm... kanske skulle be honom ge kurser i det.... där vissa andra är självskrivna deltagare... men det är ju att kosta pengarna i sjön, så det är väl lika bra att köpa glass för dem istället =)*Hemsk musik, god glass - men bäst folk*

Ny, Dyr, Dosa

Tyvärr är inte rubriken inte någon dålig ordvits LR ramsa, utan dagens bistra sanning...

På min 1,5 timmars break från jobbet idag mitt på dagen så var jag tvungen att åka fram o tillbaka till en annan stad för att kunna köpa mig en ny dosa till internetbanken.... ja, ni som har följt min blogg vet ju att jag lyckades röra bort min andra dosa. (dessutom skulle jag handla åt PP o 'mormor', samt uträtta ett ärende för jobbet, hämta en speciell spegel på ett specifikt ställe. Äta lunch, vad är det???)

250 väldigt onödiga kronor kostade den - förutom själva bensinkostnaden då - men lucky me, jag får tillbaka dem om jag hittar den första dosan och åker tillbaka till samma stad o lämnar tillbaka den på samma bank *jippie / feel the ironi*

                                                 

Men det positiva är ju då att jag faktiskt kan betala mina räkningar =)

Inget ont som inte har något gott med sig.....

A Presto!

2½ Män

Hmm.... ja, det lät ju inte alls helt fel.... LR? =)

Men tyvärr (?) är det inte så bra som det låter... istället sitter jag o väntar på att ovannämna program ska börja så att jag sedan kan fokusera på att göra det jag åkte hem för; betala räkningar.

*More men 4 me*

Patetiska Gäster? =)

Om man jobber på ett ställe som är en turismanläggning, det vill säga ett ställe som bedriver service borde man då inte rimligtvis vara trevlig och hjälpa gästerna - som ju trots allt är anledingen till att personen ens har ett jobb???

Jag menar, istället för att kalla gäster som kommer kl.23 och vill köpa coca-cola för 'patetiska'???

Till saken hör ju oxå det att det i vårat stående veckoschema stod att vi skulle ha pubafton. Men det hade ju givetvis blivit inställt o fått stå tillbaka för en privat liten kräftskiva. Varför inte lixom? =) Så istället festade gästerna till det lite på egen hand, och ville ha cola till några drinkar på kvällskvisten... och eftersom det var uppenbart att vi var där, och de tom pratade med några ur personalen utomhus, så är det ju inte konstigt om de undrade om de kunde få köpa ngt från butiken, trots att det var sent på kvällen.

Men det tyckte uppenbarligen inte alla.... nej, då var gästerna 'patetiska'

Hmm... kanske att man ska lära sig vissa ords innebörd innan man använder dem? Skulle ju underlätta för omgivningen!

Kanske ska jag även tillägga att denna personen ifråga är den så kallade nästa generationen som förmodligen kommer bli aktiv delägare o ta över någongång i framtiden...

*Good Luck, säger jag bara*


Huvudvärk =(

Jag hoppas det blir en bra dag, har precis kollat väderprognosen för dagen och om inte annat så verkar det ju bli en solig dag.... men jag har så kalasont i huvudet.... försöker få i mig en kaffe nu, alltid något =) Men annars så får jag ta en brusis när jag kommer fram till jobbet.... Vill nämligen inte göra det direkt, efterfsom jag har en förmåga att vakna med huvudvärk, men om jag tar det lugnt så kan den gå över av sig själv efter någon timma... LR åtminstone avta såpass att det är möjligt att vara funktionell under dagen...

*Buona Giornata*

Sova, Sova, SängSängSäng

Hur kalastrött som helst nu... kan främst vara för att jag dels packat ner de flesta av mina hängande kläder, dels för att jag vet att nu arbetsdag väntar imorgon....

Denna bilden beskriver ganska bra hur känslan är just nu =)


"Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova den härliga sömn som bara den som inte gjort något på hela dagen kan göra...'

*Buona Notte*

Lovely Cappuccino

Åh, det är inte utan att jag är kaffesugen! Hmm... och eftersom jag är det ofta, så är ju inte tanken på ett alldeles fik främmande på något vis...

 

Tänk att få någon av dessa kaffekreaktioner serverde....? Skulle ju vända även den värsta downdagen till 'tummenupp'

  

*Buona Serata*


Mitt Kaffe

Eva:

Mitt nästa kaffe? Ja, jag vet ju på vilken adress =) Det gäller nu enbart att klura ut en passande dag.... jag hoppas på blixtvisit norrut om ca 2veckor, men inget är klart ännu. Ska köra upp lite packade kartonger samt kläder som jag redan packat ned i sena speciella bagar. Behöver som sagt rensa ut lite för att underlätta tillvaron och vardagen i livet...*A Presto*

Rörig??

Nej, jag ser mig inte själv som rörig...

Däremot har många av mina saker en outgrundlig förmåga att försvinna =)

Ville bara klargöra det....

*Eva; vart är min nästa kaffe?*


120kg Knäböj

Shit, vilken tjej alltså...

Jag pratar då om Ariane Friedrich. Det är tjejen som gick - läs, hoppade - och verkligen visade vart skåpet ska stå. Stod över alla höjder fram till 1.95, där hon gjorde en hopp och klarade.... hur lätt som helst, kalasmycket luft emellan sig själv o ribban. Nu ska det ju även delges att hon hoppar för hemmapublik - och precis som man kunde se i spjutfinalen, damer - så har det en otrolig inverkan.

Vanligtvis är ju Blanka Vlasic, den som räknas som världsbäst, och alltid pallar för trycket när det väl gäller... men eftersom jag inte såg hennes kvalhoppning idag så känner jag inte att kan uttala mig om det idag. Men det kommer kanske på torsdag efter finalen....

Det jag egentligen skulle säga var det att lilla späda Ariane - har ni sett henne - tar utan problem 120kg i knäböj när hon styrketränar. Det ser helt galet ut nästan =)

A Presto!

Sunneborn

Hmm... har haft på Friidrotts VM, Berlin i bakgrunden.... och det var plötsligt något udda som slog mig...

Förutom det faktum att Peter J är förkyld o pratar riktigt i näsan... visst, måste det vara någon mer än jag som tycker att Mattias Sunnebord - expertkommentator, TV4 - pratar som om han var icke-svensk i sitt ursprung? Ja, jag vet det var konstigt beskrivet, men vet inte hur jag ska skriva utan att riskera bli anklagad för diverse främlingsfientliga saker...

Men; lyssna noga på honom när han pratar.... =)

A Presto!


Hard Rock Café

Hmm... nu har jag nästan packat klart kläderna som fanns i min lilla walkin-closet, och ärligt talat är jag lite fundersam... vart 17 är min t-shirt som jag köpte på Hard Rock Café, New York i april??Jaja, den kommer väl fram. Kan hända att jag vikt den och lagt i byrån istället för att ha den hängande....

*Håll Tummarna*

Kasta Inte Sten i Glashus

Judge all you want... but:

* Married a lesbian
* Left a man at the altar
* Fell in love with a gay icedancer
* Throw a girls woodleg in the fire
* Live in a box

*Go Harmonica*

Dålig Musik?

Ok, hur vet man att en viss musik är riktigt kass?

'There are rats hanging themselves in the basment' =) Klockarent, säger jag!

A Presto!

I Want 2 B Happy

I feel so strange... not mad, not sad... but more important; not happy.

I hope that I will feel a little bit of happiness on Friday, but I also want the feeling to hang on for a while....

---
I wonder who's living in my stomache?! I mean, there is something there - I'm telling you. 'Cause no way I'm feeling this way for no reason. The inside of my stomache is like a roller-coster ....

*I want something else*

PowerNap

Tog mig en sådan förut efter maten... men ta mig 17 om jag inte blev tröttare....

Borde eg klä på mig och gå & handla lite, har inte direkt ngn mat hemma.... men det klart, jag kan ju vänta lite och ta mackan jag har kvar. Alltså, äta den lite senare för att gå o lägga mig med mat i magen =) *Sounds Like a Plan*

A Presto!

Tragiskt... Nästan Iaf

Ja, det är inte lite vemodigt att titta in i min garderob nu... ena sidan är helt fylld... med tomma galgar! Det hänger endast typ 4 plagg där + min nya vinterkappa (som jag köpte förra året, men inte har använt ännu). Resten av kläderna som var i garderoben - på höger sida iaf - ligger i nuläget sorterade på 5 olika ställen:

* ta med i flytten =)
* ta fram längre fram i vinter
* sommarklänningar
* lillasyster
* Tradera

Det är inte klart ännu... på länga vägar, men dels så kändes det som sagt vemodigt dels var jag hungrig... så nu äter jag bakad potatis med ishavssallad =) Lite lagom break, med 'Vänner' sedan är det dags att ta vänster sida i garderoben.

A Presto!

Garderob-Utrensning

Nu är det dax, nu ska jag ta tag i att verkligen rensa ur min garderob, inte enbart packa ner allt som hänger så fint i min lilla walkin-closet =)

Men några saker kommer att få hänga kvar tills jag flyttar ut på riktigt, bland annat dessa klänningar som jag köpte i New York i våras:

Från: Forever 21
Från: Forever 21


Från: Forever 21


Tror att jag ska ta på mig den ena av dem på fredag, men jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Det kan även bli min veckade kjol i mörk demin med en lila skjorta, LR en svart klänning med färgstarka access. =)

*Buona Giornata*

More Friends

I also bought myself a nice mug and 2 shotglas - 1 for me and 1 for my littlesister, also a big 'Friends'-fan =)Givetvis annjuter jag en stor kalasgod kaffe, när jag tittar på ett tidigt avsnitt av 'Vänner* =)

*Buona Giornata*

Who Love Friends?

Who love 'Friends'?? I Do =) This adorable environment-friendly cottonbag I bought in NBC-Studios shop i New York =)I would love to take a coffee at Central Perk, and sink down in that comfortably-looking couch =)

A Presto!


Lång Dag

Eftersom jag vaknade redan klockan 7 imorse, så känns det redan som om det har varit en väldigt lång dag. Däremot kan jag väl inte säga att den har varit väldigt produktiv... =) Men eftersom klockan inte har passerat 12 ännu så finns det ju tid till att ändra på den saken....

Ska fortsätta packa kläder, och förhoppningsvis även något i en av de större packkartongerna. Frågan är bara vad.... funderar ju på att åka upp en vända med saker ev nästa vecka LR veckan efter, det kostar visserligen ca 600kr men å andra sidan blir jag av med lite saker här i lägenheten - samt tvingas kanske rensa ut onödiga saker - så att jag kan andas lite lättare.... min lägenhet är ju mitt andningshål från jobbet så jag behöver att den är precis så som jag vill ha den.... å det är den inte just nu... visst jag vände upp o ner på den igår när jag letade efter dosan, men redan innan så kändes det inte helt 100 att åka hem. Mest för att jag visste att jag inte skulle ha energin som krävdes för att ta tag i vissa saker o ting.

*Changing, Here I Come*

När Är Snart?

Hmm.... fick ett sms där det stod 'jag ringer dig snart'.....

men det har nu gått ca 1,5 timmar! Så, min följdfråga är ju nu: när är snart? =)

*A Presto*


What The F**k?!

Jag börjar bli djävligt trött på vissa saker... om det nu var någon som undrade och hade undgått att inse det genom tidigare inlägg... *ironi*

Mest orolig - väldigt orolig - är jag just nu över det faktum att jag verkligen måste betala vissa räkningar och inte kan hitta den där lilla PIP oranga dosan!!!

A Presto!

Hungrig??

Hungrig??

Ja, svar ja det var jag verkligen.... kände mig inte ens hungrig förut ,men när mackan var i magen och dessutom smakat kalasgott - så insåg jag att jag faktiskt var just det... hungrig =) Ganska härlig känsla, eftersom det är något som jag oftast inte är.

Så, nu har jag ätit en till =) Känner mig nästan lite duktig... men bara nästan, klockan är ju faktiskt snart elva på kvällen...


*Buona Serata*

Desperate Housewives

Nu ska jag se ett avsnitt av 'Desperate Housewives, säsong 1' och äta en liten linfrö macka med vitlök & örter... Lagom avrundning på denna måndagkväll... efteråt ska jag se om jag inte ska ta och börja packa ner lite av mina kläder...

A Presto!

Fyrtio-11 Missade Samtal

Seriöst, vad är det för mening att vara ledig från jobbet om övriga kollegor håller på och ringer HELA dagen lång?! Det förtar ju lixom lite av hela konceptet att vara ledig...

Missförstå mig rätt, jag har inget emot att hjälpa till på min lediga dag, inte alls.... men... inte varje lediga dag, och inte heller hur många gånger som helst! Hade det funnits något som kallats 'övertidsersättning' LR ngt annt liknande i den stilen så hade det kanske varit lite lättare att acceptera, men när man redan jobbar skiten ur sig - för ingenting - då behöver man sina lediga dagar...

A Presto!


Måndagens Inköpslista

Idag har jag inhandlat:

* Nya örhängen
* 1 diadem m söt rosett (för fredag, vem vet?)* Kalassnyggt halsband* Flyttkartonger
* Packtejp
* Speciella bagar till alla kläder
* Minneskort
(äntligen, som jag har letat!!!)
* 6 hemgjorda kolor =)
* 1 Latte
* En liten sak till ngn som motivation
* Min blomflaska med Marilyn
- som jag har haft tillgodokvitto på över 1månad

* 1 liten gnistrande ljuslykta (kvar på tillgodokvitto *L*)

Ja, det var nog det hela.... =)

Monday All Week Long

That is what it feels like right now...

But lucky me, I'm looking forward to Friday... =) and I really hope that Monday will be over by then

*Venerdí, dove sei?*

Efterlysning

Om någon har något förslag vart jag ska leta efter min dosa till internetbanken - så att jag kan betala lite räkningar och förhoppningsvis slippa få kronofogden knackandes på dörren (LR hur det nu går till) så tas förslag mer än tacksamt emot.

Bara så att ni vet...

A Presto!

Mycket Officiellt

Om det nu var någon som undrade så: Svar Ja. Jag är fullt medveten om att det är mycket som är 'officiellt' i mina blogginlägg =)

Men det har ju sin förklaring... Dels är jag väldigt barnsligt förtjust i det svenska språket, dels så är det ju faktiskt så att om man vet vad ordet 'officiellt' innebär så är det ju inget konstigt alls. Allt som skrivs i en blogg är ju - oftast iaf - till allmänt beskådande, dvs det är officiellt... Men, det kan även användas till ändamål när man vill poängera något rent språkligt. Sedan är jag ju som sagt ett stort fan av det svenska (och flera andra) språket =)

Och för att ta det hela ytterligare ett steg längre:

Jag hittar inte min dosa till internetbanken så nu tänker jag officiellt gråta en skvätt - när ska eländet ta slut typ?

Bra fråga, men följdfrågan är ju vart det bra svaret är någonstans?

A Presto!


Dagens Känsla

Såhär känner jag mig just nu:Lite jobbigt, men det är som en berg-o-dal-bana; upp & ner, Men jag hade nog hellre iaf haft det såhär i vardagen när motgångarna knackar på dörren:
*Hellre gröt tillsammans än oxfilé ensam*

Jobbigt I Tillvaron

Ok, nu erkänner jag officiellt att min lediga dag inte börjat så bra hittills...

Har räkningar som jag verkligen måste betala, och hittar inte min internetdosa! Så just nu håller jag på och vänder upp o ner på min lägenhet i ett desperat försök att hitta den...

Snälla, håll tummarna att jag inte har den på jobbet... hittar jag den inte här i lägenheten måste jag köra 1timma - enkel väg - för att istället vända upp o ner på min lägenhet på mitt arbete. *REALLY DON'T WANT TO*

A Presto!

Mäklare?

Är ledig idag... iaf från min arbete, men som vanligt är det ju alltid mycket annat som ska hinnas göras då:

*Kolla lediga jobb
*Skriva ansökningar
*Kolla lämpliga arbetsplatser av intresse
*Kolla bostadsmarknaden
*Se om jag kan få möte med 2 olika mäklare
*Betala räkningar
*Köpa mig en kaffe
*Diska
*Städa
*Med mera
*Never Ending Story

Ja, ni ser ju själva.... en riktigt härlig ledig dag har jag att se fram emot....

*Buona Giornata*

Officiellt Trött

Jag är officiellt kalastrött och ska nu stänga ner för ikväll och istället borsta tänderna, klä av mig och krypa ner under mitt supersköna täcke för att läsa lite innan John Blund definitivt tittar förbi...

*Buona Notte*

VÄRLDSREKORD!!!

Tur att jag hann skriva inlägget nyss...

Precis bevittnat hur Usain Bolt vann överlägset (svar ja) och även satt nytt världsrekord, med hela 11 hundradelar på 100 meter sprint.

Det lite 'ironiska' är att även Tyson Gay gjorde ett kanonlapp, sitt bästa någonsin... och trots att även han egentligen gjorde ett lopp under världsrekordstiden - ändå var han ca 1,5 meter efter Bolt över mållinjen.

Dessutom är det ju en riktig bonus att Bolt har två grenar kvar att visa sin otroliga form i =)

*Con Gratulations*Bild: TV4/Aftonbladet

100 Meter, Final - Herrar

Just nu sitter jag o väntar på finalen på 100 meter, herrar...

Vem vinner:

*Usain Bolt
*Tyson Gay
* Asafa PowellJag tror personligen på Bolt... men det ger sig alldeles strax =)

A Presto!

Bild; TV4

Speedos Or No Speedos? =)

Jag undrar lite hur långt denna hysteri gällande vad man får och får inte ha på sig på badstränder o i allmäna badhus...

Senast nu idag läste jag en artikel på Aftonbladet gällande denna fråga, och det visade sig att en bad-, och nöjespark i England rent av förbjudit män att ha på sig speedos. I mean, come on...!!!

Men sedan, så fick jag se på bilderna som tillhörde artikeln, och ärligt talat, hade min pojkvän tagit på sig de badbyxorna så hade jag garanterat sagt min åsikt .... som inte hade varit åt det positiva och medhållande håller, det kan jag avslöja =)

 


Men jag vet inte, vad säger ni (främst tjejer *L* ) ?

A Presto!

Ny Uppdatering

Ny uppdatering... LR rättare sagt, helt enkelt uppdatering på denna helg - som kommer bli allt annat än kul - kommer på söndag då jag har bestämt mig för att åka hem igen... =) Dricka en riktig kaffe, betala räkningar, göra ärenden på ett fungerande internet, skriva 2 arbetsansökningar, sova i min egen säng... that kind of things... =)

Som sagt, uppdatering kommer på söndag... hmm... vänta nu, det är ju redan imorgon det... *jippie*

*Buona Giornata*

Om Möjligt Mindre?

Jag undrar om mn kan vilja åka till sitt arbete mindre, än vad jag vill just nu...?! Doubtfull.... very doubtfull...

Borde inte ens sitta här utan vara på väg ut genom dörren vid detta laget för att hinna komma i tid... men kaffet är ännu aningen för varmt, och att åka iväg utan min härliga koffeinshot på morgonen är ju totalt otänkbart.... =)

Hoppas alla får en kalasbra dag!

*Buona Giornata*

Dagens Motivations Tips

Ur Motivationsboken:

'Sätt igång så kommer motivationen - (förhoppningsvis!)

- det finns risker värda att ta'

*Buona Giornata*

Perfect Summer Night

Efter min härliga fisketur i lördags tillsammans med mina föräldrar, körde jag racer vidare norrut för att hinna till affären innan kl 20 - stängningsdax - då jag hade planerat att köpa med lite blandat (jag var supersugen på grillat korv) så att vi kunde grilla hemma hos Eva och min lilla principessa =)

Eva gillade dock inte helt 100 mina val av korvar... =) Och jag som ändå köpt 3 olika sorter för att gardera mig...

Medans saker och ting grillade till sig så plockade jag både röda vinbär o vildhallon tillsammans med min lilla tjej =) Hur söt som helst var hon, plockade vinbär till mig o allt... Det blev sedan både härlig korv i bröd och den färskaste makrillen man kan tänka sig, i folie med enbart salt o peppar, hur smaskigt som helst =) Det var dessutom superskönt att kunna sitta utomhus och bara njuta av tillvaron... härligt sällskap (som man dock träffar alldeles för sällan), god o lättvindig mat sommarkvällsmat och perfekt sommarkväll.... kändes nästan som om man var något sånär normal, och i princip semester... med andra ord var det hur nice som helst =) Tack för det ! Repris hoppas jag?

Att klockan sedan blev halv tre på natten innan jag kom på att jag kanske skulle dra mig hemåt igen - dop väntade ju söndag förmiddag - är ju en anna sak... men å andra sidan: är inte det ett bra tecken på en lyckad kväll tillsammans med en vän? Det är det iaf enligt mig... =)

Som bonus är ju dessutom Eva bäst i alla lägen, både vad gäller att lyssna på mina 'problem', planer för livet och ge mig en spark där bak vad gäller bland annat min arbetsmiljö och livssituation... hon letade tom upp saker spontant på nätet för att hjälpa mig att hitta lösningar och få svart på vitt att vissa saker helt enkelt inte är ok. Bara så att du vet, ditt sällskap o dina kloka ord är alltid väldigt uppskattade...

A Presto!Ledighets Ansökan

OBS!

Härmed ansöker jag om att få vara ledig torsdag och fredag.

Annars så går även fredag och en annan dag oxå bra... =)

*Make a pick.... as long as it includes Friday*

*Wondering*

Hmm...

'Är micron sönder och ugnen paj?' *Klockrent*

----

A Presto!

Dagens Logiska Fundering

Ok, dagens logiska fundering:

Om person A ska jobba mellan ca 8.30-20 (givetvis pratar vi då arbetstid utan några som helst raster), och person B mellan 9.30-15.30 (stillastående, utomhus i den sköna solen).... vad gör man då:

1: Låter person A fortsätta jobba konstant utan någon som helst rast, medans person B (och fortsatt alfabet) äter lunch och slutar i förtid?

2. Låter person B ta över person A's pass för en halvtimme - eftersom person B ändå ska sluta för dagen snart, och dessutom gjort betydligt kortare dag genrellt - så att person A kan få äta lunch och därmed få lite ny energi att orka fortsatta sitt orimliga arbetspass fullt ut?

Hmmm... oootroligt svårt LR hur? *I think not*

A Presto!

Logik?

Logic? I think nooot...

Update will follow within shortly...

A Presto!

Kråka & Trasig Radio

'Den store låter som en liten kråka - och den lille låter som en trasig radio'

Ja, vad kan man säga om intelligensen i denna repliken... =)

A Presto!

Lite 'sovmorgon'

Ja, egentligen var det uträknat att jag skulle börja kl 6 idag, men eftersom jag samtidigt har 1 timma till jobbet innebar det väckning klockan 4.30.... superkul för en icke-nattsovare som mig... Men som 'tur' är behöver jag handla å jobbets räkning o folker på ICA är inte där förrän 7.30 vilket innebar en liten sovmorgon för mig då jag tänker åka hemifrån precis nu istället för kl 5.... nästan iaf 1timmas extra tid i min säng blev det det *uppskattat*

Nu gäller det bara att klara sig igenom dagen oxå.... *håll tummarna för mig*

A Presto!

Löjligt MorgonGlad

Idag öppnade jag lite post som säkert kom under förra veckan men då var jag inte så att jag hade möjlighet att ta in posten.... så jag öppnade den imorse... och vad hittade jag om inte ett handskrivet kuvert... och alla vet ju att det är bästa sorten....

Däri låg iaf ett tackkort för en uppvaktning.... med bild o allt.... gissa om jag blev löjligt glad såhär på morgonkvisten =)

*Grazie*

Haj LR Krabba?

Den stora frågan är tydligen huruvida man är haj LR krabba?

Låter det konstigt? =)

Det tyckte jag oxå först, men sedan så insåg jag logiken... det är ju så det är. Faktiskt.

Vill man vara haj LR krabba?

Hajen går (jaja, simmar) hela tiden framåt.... medans krabban går i sidled fram och tillbaka...

Which one would you like to be; a shark or a crab?

A Presto!

So Much Love

I have no words for how much I love this little adorable babyboy...

Stomache Ache

There are sooo many things on my mind... to many to be honest... the questions is now just how to move on.... the solution right now is to take one step at the time...

There is this feeling in my stomache, a feeling that never really goes away... and I desperately need it to go away, otherwise I don't know how to survive... it is just to much.

The crazy thing is that no one else but me can make a change in my life. Sure everyone can try to help, have a look out for solution, but no one - no one - but me can take the final decision and really make a change regarding everything...

*Who Lives Will See*


Hmm...

... tydligen är jag verkligen telefonfri...

Flingsalt uppdaterade mig precis nyss via mobil att min vanliga telefon lämnar ett meddelande som säger att telefonen är avstängd LR något annat i den stilen.... så nu blir det prio 1 att kolla upp det, för det låter ju onekligen inte bra.

Speciellt inte när jag har bokat telefondate med Tess ikväll...

*RingaLingDong*

Telefonfri

Ja, det är vad jag är idag... nice =) Men ikväll får jag väl sätta i sladden i jacket igen så att Flingsalt kan ringa och uppdatera mig inför morgondagen... A Presto!

Mäklardax?

Jag ska idag på min lediga torsdag försöka få till två möten med två olika mäklare för att känna av pulsen på försäljningsläget för lägenheter såsom den jag äger just nu... Jag hoppas på att det ser ljust ut, så håll tummarna för mig så är ni snälla...

Uppdatering i detta ämne kommer...

A Presto!

Ulf Lundell

Ok, så kommer då lite uppdatering för den underbara konserten med Ulf Lundell på Trädgår´n, Göteborg 8 augusti 2009 =)

Dagen började härligt med att jag fick världens sötaste bebis till min nyvakna famn och bättre sätt att börja dagen med finns ju inte... =) Sedan tog jag med mig ovan nämnda bebis samt hans mamma för en liten shoppingtur på IKEA, han skötte sig exemplariskt... Av en slump stötte vi även på min kaffedate inför lördagen, som satt och planerade nytt kök.

Väl hemma igen blev det lite småstressigt när det visade sig att Dennis var på intågande och jag inte ens kommit ini duschen ännu.... Belöningen för denna dag väntade sedan ute på terassen, grillning, härligt sällskap och en kalasgod nybakad kaka gjord av storebror =) Det blev sedan vidare färd för en kall öl för grabbarna, på ett ställe med utsikt över Heden =) innan konsertens start.

Setlistan:

1.Omaha - ny favrit sedan spelningen 15 juli
2. Rött - KALASBRA! Vilket ös säger jag bara!
3. Butiken
4. Hitza hitz  - även denna en ny favorit sedan spelningen 15 juli
5. Stackars Jack - extra bra sedan mars =)
6.  Folket Bygger Landet - mkt kritik har han fått, men jag älskade verkligen megafonen
7.  Lilla Kärleken - spelades på request för ett par som förlovade sig denna kväll.
8. Danielas Hus
9.  Underbar morgon
10.  Top Hat -
KALASBRA!
11. Vassa eggen - KALASBRA!
12. Skaka på dem - KALASBRA!
13. Om sommaren
14. Chans -
tänker alltid på Jimmy W när jag hör den. Hans favorit
15.  Förlorad värld
16. 67,67
- återupptogs 15 juli
17. Öppen väg öppen bil - Somrigt värre
18. Öppna landskap - Musik när den är som bäst, live
19. Gå ut och va glad - tänker & längtar tillbaka till Italien

20. Hon gör mej galen - Ritvas favorit
21. Ryggen fri
22. Gott att leva
- KALASBRA

23. Baby om morgonen
24. Kär och galen -
KALASBRA! Härlig avslutning på en riktigt kalasbra kväll =)

TACK STOREBROR FÖR MIN VÄLDIGT UPPSKATTADE FÖDELSEDAGSPRESENT ! =)Ja, vad kan man säga...? Mer än att det var en väldigt bra fredag!

*More of those please*

Fisketur Med Föräldrarna =)

Ja, i lördags var det dax för den väldigt efterlängtade fisketuren tillsammans med mina föräldrarna =) Det blev extra spännande när mamma tydligen inte förstått att jag skulle komma på så långväga besök... vilket ju gjorde det hela extra roligt =)

För min del var det väl inte direkt själva fisket som var viktigast utan istället att komma ut på havet med båten, tillbringa lite tid med mina föräldrar samt att få koppla av lite.... Mamma är ju dock en dåligt förlorare i spel, och när vi pratar fiske så ska vi egentligen inte ens prata om det =) Jag tyckte inte att det gjorde inte så mycket att det nappade dåligt, var ju förvarnad eftersom jag vet via jobbet att det eg är för varmt vattnet för fiske... Men jag räddade iaf fisketuren när jag fick en fin makrill på min krok =) Fiskade dock ytterligare ett litet tag innan jag tog upp draggen och gick fram o la mig i fören istället och njöt av lite sol och känna vinden i mitt hår... Efter ett tag hörde jag att mamma tjoade, då hade hon oxå fått sig en makrill... Tur var väl det för ca 10minuter senare hade alla timmarna på havet flugit sin kos och det var dags att gå iland igen...

Batteriet på min kära kamera tog slut redan innan vi kommit ut på öppet hav, men jag hann iaf ta några andra bilder, bland annat dessa:

A Presto!

Supergulligt =)

Idag fick jag meddelande av någon... någon som har lärt sig att vissa saker tydligen är extra känsliga för kvinnor.... =)

´(---) hur ung är du?´

Jag menar, hur supergulligt var inte det? =)

*It made my evening*

Svar På Kaffeförfrågan

Jag skrev ju ett inlägg för några dagar sedan gällande en kaffeförfrågan, lördag... detta underbara svar fick jag på det:

"Om det är nu till lördag du menar så går det bra. Är det en annan lördag du menar så går det ochså bra. Om du menar att det är lördag hela veckan måste du precisera dig. Om du preciserar dig vill jag vilken tid på ett ungefär du skrivit ini din planering. Annars är du välkommen." Ett klockarent Eva-svar =)

Vad kan man säga? Coffee, here I come =)

*Buona Notte*


IQ-Ford

Det är det enda jag har att säga i detta ärende... *over and out*

---

Hmmm.... undrar om jag skulle ta och kolla det sista i min packning inför helgen - som ju börjar imorgon em *L* - och sedan gå och lägga mig? Inte för att jag tror jag kommer somna, nu gör det även ont i magmunnen.... för er som inte vet vart det är så känns det ungefär som kramp i bröstet.... och gör djävligt ont... milt uttryckt....

---
Längar efter Göteborg!

Buona Notte

Förhandsgranskning: Helgen

torsdag blir det till att umgås med min bror o hans underbara familj.... de är bäst på att boosta mig, och låta mig ventilera o komma med bra idéer =) 

Fredag: då räknar jag stenhårt med lite 'fasterkvalitetstid' =) innan det är Lundell på kvällen.... eventuellt blir det även ett glas vin med Tess på kvällen beroende på vilka hon är ute med och givetvis vilken tid de ska ut för sitt findrickande... Vi vet - hoppas? - ju alla att Lundell förhoppningsvis kör lååång konsert =)

Lördag: innebär resa ytterligare norrut, har dock ej bestämt mig riktigt hur den dags planeringen ser ut ännu.... men troligtvis är det norra västkusten på morgonen/fm och inåt landet på em/kväll. Kaffet är iaf ok:at hos Eva =)

Söndag: Ev en syster i bilen tillbaka till storebror.... en dags som till största del dock kommer bestå av MADONNA! =) Jag är iofs inget stort fan egentligen, men jag tror det kommer bli kalas =)

Ja, det är min kommande helg i stora drag det.... i mina öron låter det mer än kalasbra faktiskt!

A Presto!

God Morgon!

LR inte... har ju inte sovit direkt överdrivet bra det senaste... faktum är att den bästa sömnen är den jag fått när jag vaknat tidigt - alltför tidigt - i ottan och då somnat om, den extra timmen den är guld värd. Men det är samtidigt lite catch22 eftersom jag när klockan ringer verkligen inte vill gå upp, utan gärna fått en timmas till sömn i min stackars kropp.... *zzz*

Hmm... får nog ta och lyssna på det härliga o pigga meddelandet jag fick på min mobil igår morse, och då kunde gå ur sängen med ett leende =)

Buona Giornata!

Konstatering

Dagens Första Konstatering:

*Jag mår inte speciellt bra idag.


Kan bero på flera olika orsaker, tex att jag inte sov speciellt många timmar inatt.... ja, jag vet.... det gör jag ju aldrig, men inatt var verkligen exceptionell. LR att magen fortfarande krånglar. Att det helt enkelt är kroppens sätt att säga: skynda dig att gör det du ska så att du kommer norrut igen....

Iaf, nu ska jag dricka upp min kaffe, klä på mig och köra den musikaliska timmen till mitt arbete.

A Presto!La Torre Pendente & Roma

Last October I was once more in Rome - this time with 2 friends - and on the way there we stop in Pisa to pay a visit to my favorite tower.... And yes, I still loved it =)


La Torre Pendente


Il Colosseo


Fontana di Trevi

Spero di ritornare presto a mia amata Italia!


I Wonder

Ok, so the time is now almost half past 2... AM! Anyone else that think that I should go to bed? =) Especially since is a new workday tomorrow.... at least a half... no more sickleave... *zzzzz*

Buona Notte

Positiv Respons

Nu ikväll så insåg jag att jag att jag inte kunde vänta ända tills helgen med att kolla av läget så det var bara att skicka iväg ett sms även om jag inte direkt gillade kommunikationssättet för just detta ändamål....

Det jag ville kolla var boendefrågan.... LR rättare sagt en förfrågan på inställningen till den....

Vilket svar jag fick? Positivt =)

Det är ju inte utan att det känns som en av alla stenar släppte för mina axlar... det är ju några kvar, men det gäller att ta dem en i taget, risken är annars att det blir totalt ras - och då fel sorts ras.

Inser mer o mer hur lyckligt lottad jag är när det kommer till min familj o mina vänner.... den senaste veckan har de verkligen visat omtanke & stöttat till max, och det något som jag uppskattar väldigt mycket i dessa tider....

A Presto!

Världens Största Kinarestaurang

Ja, den var ju onekligen ingen överdriven beskrivning.... fakta:

*300 kockar
*5000 platser

*Massor av mat
-150 ankor
-200 ormar
-700 kycklingar
-tonvis med grönsaker

Ärligt talat, det är ju inte ens så satt det lockar att besöka den!

//

De visade även hur de hade någon slags tävling, en snabbhetstävling. Vad den gick ut på? Att göra en specifik rätt på snabbast tid. Killen som blev klar först gjorde den på under en minut. Vilken rätt? Jo, det var i princip wokade grönsaker i ngn röd sås och fisk.

Ja, fisken ja.... den var levande när de fick den, sedan skulle den tillagas till denna specifika rätten. Hur den tillagades? Jo, den hölls i huvudet medans den snabbt vändes några gånger i kokande frityrolja.... När den var 'färdig' (kom ihåg, allt är relativt) så skulle den läggas på uppläggningsfatet och såsen med grönsakerna hällas snyggt över. Min första tanke var ju givetvis: Seriöst, den där fisken kan ju omöjligt vara ordentligt tillagad. Den skulle jag aldrig vilja äta! Sedan såg jag hur den ena fisken för 17 fortfarande levde och rörde på sig! Jag menar 'HALLÅ?!'

Sedan kom förklaringen då någon berättade om ytterligare en kriterie som tydligen var att fisken skulle vara livfull och röra på munnen! Jag vet inte vad ni säger, men GROOSE säger jag!

*Buon Appetito*

Upprörd? Svar: JA!!!

Man kan säga när jag blir 'aningen' upprörd när ett inlägg jag skrivit inte blir publicerat! Varför? Därför att smarta jag glömde att jag påbörjat det för ett tag sedan, typ innan jag bestämde mig för att se slutet på Beckfilmen och därmed blev jag ju utloggad pga inaktivitet, och när jag sedan fortsatte att skriva i mitt påbörjade inlägg och sedan försökte lägga upp det så kom jag automatiskt till startsidan för att logga in. Problemet blev ju då att det jag skrivit inte sparats någonstans utan endast det jag påbörjat innan inaktiviten sattes igång... Ja, ni hör ju själva... typiskt mig o min otur kändes det lite som...

A Presto!

Dagens Middag

Idag blev det till att laga Korv Stroganoff á la Me =) Dvs stark bratwurst + annan korv med konstigt namn och färsk chili *mumsfilibaba säger jag* Blev sugen på det igår, men då hade jag inte energi till att laga det så det fick bli bakad potatis med skagenröra istället.... men idag så... =)

Buon Appetito

Waiheke Beach

Un altra spiaggia con i miei bimbi =)
A Presto!

Takapuna Beach

Ho caminato sull questa spiaggia - Takapuna Beach - tantissime volte, ma le mie volte preferisce é quando avevo i bimbi con me.... Loro sono sempre nell mio cuore <3Spero di avere abbastanza soldi l'anno prossimo per andare a Nuova Zelanda... é chi sa, forse Tess viene anche lei? =)

Vorrei veramente trovare tutta la familia Italiana, mi mancano tantissimi.... *Tanti baci a tutti voi! *

A Presto!


Byte Av Marilyn

Allvarligt, jag borde verkligen försöka ta mig ner till stan för att byta de där två ljusstakarna med Marilyn. Detaljperfektionist som jag är är jag lite missnöjd med laseringen på den lilla, och den stora ser ut som om den har ett fingeravtryck - och då menar jag avtryck - men eftersom jag verkligen vill ha dem så tänkte jag gå ner till butiken där jag köpte dem och byta. Sedan blir det omgöring bland saker i mitt vardagsrum *ser fram emot det*

Ska även byta en söt liten spargris som jag köpte precis innan stängningsdags i lördags - den lilla korta tur jag hann med innan jag blev svimfärdig och fick kämpa mig hem - eftersom den måste vara felkonstruerad då den inte kan hålla kvar pluggen under, vilken ju är ganska väsentlig. Utan den kan den väl knappast ens klassificeras som en spargris, snarare en Slösagris =)

Men.... kan inte direkt säga att jag har den rätta energin för att bege mig ner på stan... men jag måste väl. Annars måste jag ju tyvärr göra det imorgon bitti kl 10 när de öppnar typ, för att sedan åka till jobbet. Vill jobba förmiddagen imorgon, för då är Flingsalt där. Sedan får jag se hur eftermiddagen går. Kanske tar jag en kaffe med Flingsalt o pratar lite utan stora grytöron i närheten, umgås lite med Fia-Lisa... sedan borde jag försöka städa - och då menar jag verkligen städa - min lägenhet som jag har på min arbetsplats.

Jaja, som vanligt... den som lever får se... =)

A Presto!

Paus Bland Räkningarna

Vissa synder straffar sig själva... vissa mer än andra. Och när det kommer till de 'synder' som man egentligen inte menade att begå, när de lixom begick sig själva medan man själv hjälplöst tittade på - ja, då gör det lite extra ont i själen när de straffar så otroligt hårt....

---
Nu har jag iaf tagit mig en välbehövlig paus bland arbetet med att sortera och betala alla räkningar som formligen var en stor hög denna gång.... gör ju inte bättre att jag har eftersändning av post och därmed får extra många kuvert att öppna och slänga bort. Känns nästan onödigt.... på något vis...

Tur att jag har tillgång till riktigt gott kaffe på väldigt nära håll - mitt kök =) Ibland blir det överdos men vad kan jag säga, you gotta do what you gotta do, everything to survive....

A Presto!

Tess; Start Planning =)

Ok, här kommer ett litet urklipp från Aftonbladet så att vi kan hålla kolla på vart solen är i höst =)

Har sett vårat konferensschema inför augusti o september o det ser inte direkt ut som om jag har möjlighet att åka ngnstans förrän i oktober.... men vi kan ta det i början iaf =) Och då är solen bland annat här:

Oktober

  Höst på norra halvklotet. Men Medelhavets södra och östra delar håller fortfarande. Tips: Egypten och Arabiska halvön som blivit svalare. Kanarieöarna, Madeira och Marocko.

  Även västerut håller sig sommaren kvar. Tips: Kalifornien, Mexiko.

  Vår på södra halvklotet. Tips: Sydafrika, Södra Australien och Mauritius.

Visste du att...

På Kanarieöarna är klimatet varmt och behagligt året om. Under den blötaste och kallaste perioden, november-februari, är temperaturen som i Sverige i juli, men med betydligt mindre regn.

Ja du vet ju 'kraven': Sol, bad o avkoppling.... allt jag begär denna höst känner jag =)

A Presto!


Coffee, Saturday, Your Place? =)

EVA:

Jag är troligtvis tillänglig för det där kaffet vi pratade om för ett tag sedan, och eftersom jag verkligen inte har råd att hyra en jet - LR vad var det nu för fordon du önskade *L* - så tänkte jag ta svängen förbi när jag ändå är 'nära' (jaja, allt är relativt som du vet*L*)

Frågan är ju bara nu om du är tillgänglig på lördag? Vet inte när ännu men håller som bäst på med planeringen.... ja, tyvärr måste allt planeras när man inte har så mycket tid.... Troligtvis åker jag fram o tillbaka över dagen, alternativt så sover jag över och åker söderut igen på söndag.... men som sagt, det ger sig. Men det mest troliga är iaf att jag kommer förbi lördag... ja, om du nu har möjlighet då vill säga... *fingers crossed*

A Presto!


Oups

Kom på att jag kanske skulle ha frågat Elinore först om det var ok att jag lånade tre av deras bilder från deras hemsida, innan jag publicerade dem i min blogg tillsammans med kortet på goa Hjalmar som jag själv hade i hans alldeles egna mapp.... =)

Jaja, det är ju inte värre än att jag får ta bort dem senare iså fall. Med tanke på att de redan nu finns tillgängliga på nätet så tror jag att det är ok... men som sagt, jag har ju mina principer och då gäller det att kolla så att allt är ok.

En liten tanke bara...


Hjalmar & Moche

Jag träffade denne lille glade gosse på senvåren/försommaren - när Göteborgsvarvet var i full rörelse =)och jag ser verkligen fram emot att träffa både den lille charmprinsen o hans lila goa föräldrar igenJag menar, allvarligt... kan man bli sötare när man går o handlar? Får mig att tänka lite på filmen 'Hundtricket' och att man kanske skulle gå o handla lite imorgon:


Denna underbara lilla familj bor - tyvärr - i vår huvudstad, och det är ju inte direkt så att man har vägarna förbi fel sida av Sverige varje dag =)


Bara så att ni vet.... Jag saknar er!!! Dags att flytta närmare snart?! Back to the Best... sorry, Westcoast? =)

A Presto!

Kaffepaus - 22.16

Nu ska jag ha en kort kaffepaus, är supersugen på det precis nu, innan jag kommer tillbaka hit till datorn för fortsatt uppdatering om sådant som hänt det senaste, tankar jag har osv osv i all oändlighet....

A Presto!

Uppdatering

Så, vad har då hänt sedan sist? Jo, bland annat:

*Min bror o hans familj  har varit här i 3 härliga dagar o hälsade på
*FAKTA: Min brorson är världens sötaste och charmar hela världen med sitt leende
*Min brorson ser ut som om han känner igen mig
- även om han först var tveksam; 'vem 17 är du?' på måndagkvällen =) Men jag ville ju ha honom nära hela tiden, tyvärr inte träffat honom - någon av dem - sedan dopet i juni. Alldeles för lång tid för faster det kan jag lova! MenRidit när jag var där o typ det första han såg på tisdagmorgonen sen så fick jag världens goaste leende =) *happiness*
*Blivit bortskämd med kalasgod mat, stående på bordet under varje dag min bror var här
*Ridit islandshästar med Nelly
*Plockat blåbär med densamma, storebror gjorde sedan en supergod blåbärspaj med hans egen hemgjorda glass
*Badat - äntligen denna sommar
*Legat sömnlös två nätter
*Fått åka ambulans
*Har 6 blåmärken efter lika många sprutor på olika ställen på kroppen
*Blivit inlags på sjukhus - i annan stad
*Haft djävligt tråkigt
*Haft djävligt ont o mått precis lika dåligt
*Köpt 2 kalasläckra ljusstakar med Marilyn *nice*

Hmm... ja, det var iaf lite av vad som hänt det senaste, mycket kan även vara förträngt... =)

Mer info kommer.... eventuellt....

A Presto!

ÄNTLIGEN!

Jag säger bara det:

ÄNTLIGEN har jag återigen min dator framför mig. Har varit utan både mobil, internet och själva datorn hela veckan... och jag erkänner, det var ju inte utan att man fick liiite abstinens i omgångar =)

Inte för att jag vet om någon mer än jag har saknat min blogg, men för mig börjar den bli ovärderlig...

Men nu har jag som sagt alla tre igång igen. Var en sväng till jobbet idag - orkade inte igår, var snarare en trafikfara - och kollade läget en kortis, och då passade jag på att hämta hem min dator (jaja, andra erkännandet i ett och samma inlägg, men: jag erkänner att jag mest åkte till jobbet för att hämta hem min dator. Ni vet, räkningar o sådant måste ju betalas) och vad hittade jag i min lägenhet på jobbet om inte min reservladdare till mobilen.... alltså: två lyckoträffar på en enda gång =) *happiness is easy sometimes*


RSS 2.0