Tess Has Left the Building

Ja, sorgligt men sant... Det har varit riktigt härligt att ha henne här och kändes tråkigt när hon åkte.... nu blev det ju även en lång söndag - hon åkte inte förrän halv 7 ikväll - istället för tidig avfärd imorse, men ändå... Med tanke på att jag - 'vi' - inte längre är 20.... tydligen... så sov jag lite i soffan idag när vi hade tänkt se på en film och bara slappa lite. Tydligen så var det jobbigt att festa 2 dagar i sträck, och samtidigt vara ute sent 4 kvällar i sträck =)



Ok, för att sammanfatta veckan/helgen;

Den har varit kalasbra! =) Blev i det stora hela i princip som jag hade hoppats på.... med viss 'moderation' skulle man kunna säga.

A Presto!


Ulf Lundell

Vill endast skriva en rad och säga att konserten med Uffe i onsdag var helt kalasbra!!!! Totalt galet skulle jag vilja säga... ser verkligen bra emot nästa, som blir i Göteborg 7 Augusti (ge mig ledigt snälla, biljett är avklarad)

Uppdatering med mer utförlig konsertinfo kommer på söndag... Tess är som sagt här och vill inte ta tid ifrån hennes dagar här hos mig med att sitta framför datorn och skriva långa inlägg på bloggen....

*Go Uffe*


Tess Is In The Building

Ok, bara så att alla vet:

Tess has arrived! =)

Visserligen igår *jippie* men då hade jag inte direkt tid att uppdatera min blogg =)



Igår blev det lugnt, uppdaterande om livet, lite mat, lite vin, lite drinkar, fina klänningar, cerise hatt, öltält, min barista / bartender, ont i fötterna (hälarna), full IQ-befriad kille, snygg kille med mistel hemma *L*, langos.... kort sagt en skön kväll =)

Idag blir det dock real party =) Tyvärr kommer det inte några bildbevis på detta imorgon då varken Tess LR jag har kamera tillgänglig... kanske lika bra, vem vet =)

A Presto!

Ett Glatt Födelsedagsbarn =)

Eftersom jag inte hade möjlighet att kolla om det var okej om jag lade ut bilder på en viss person igår tillsammans med grattisinlägget, så har jag nu gjort det - bättre sent än aldrig - och ett litet minikollega av gårdagens födelsedagsbarn finns nu att begrunda:

                       

Hmm... finns oändliga, så jag får nog sluta här för att inte överarbeta min lilla blogg =)

Summa Sumarum & Contentan:

Ett STORT GRATTIS på födelsedagen!


Ps: du ser att jag inte har tagit med några pinsamma bilder? =)

*Tanti Auguri*

Glass I Stora Lass

Ja, det kan man ju milt sagt säga att det blev idag.... tillsammans med föräldrarna en tur till den berömda glassbåten som ligger förtöjd i hamnen. Är man en person av min karaktär så blir man lätt sjösjuk om det är lång kö alternativt om man tror att man ska försöka sitta vid ett av borden som är ombord på båten... =) Sjöben Allan

Där ville både mamsingen o papsi ha Glassbåten Special = 2 valfria kulor, mjukglass samt en mumsmums + att man får själv välja valfri topping om man vill.... =) Det är helt sjukt nästan, som en hel middag typ =)  Behöver jag säga att jag fick ont i magen och verkligen inte orkade - hur mycket jag än ville.

Sedan promenerade jag o mamma en sträcka av Strandpromenaden, och hittade mina numera 2 solklara favoritplatser i denna staden =) *Me Like A Lot*

A Presto!

Wonderful Tess


Underbara härliga människa, det ska bli så roligt när du kommer hit och stannar några dagar nu till veckan... var ju 'jättelängesen' sist =) Faktiskt en hel månad har jag räknat ut...

Hur söt är man inte på en skala?! Så här glad var Tess efter en mycket lyckad kväll i New York efter en kalaskul kväll på en Stand-Up Komedy Club =)




Såhär mindre glad blev hon efter en mycket äcklig drink - ja, det får nog inte ens kallas det tror jag!



NB:
Du borde faktiskt bo närmare mig så att vi kunde umgås mer.... *miss U girl*

Ha en riktigt skön söndag!

*KRAMIZ*


Nedräkning Inför V.29

Nu är det verkligen nedräkning på hög nivå!!!

*Onsdag - Lundell *musikmaestro*
*Torsdag - TESS =)
*Fredag - Festivalfest
*Lördag - Grillning (?) o mera festival
*Söndag - Sköna Söndag


Ja, jag ser verkligen fram emot denna vecka - milt sagt =)

A Presto!

Sköna Söndag

Idag är det söndag, och jag hoppas verkligen att det blir en riktigt 'Sköna Söndag' =)

Ska duscha strax - den är upptagen nu - och sedan ska vi ner till stan en sväng, förhoppningsvis är det så härligt ute att man kan avnjuta en glass i solen *håll tummarna*

Jag hoppas att alla glada människor har en riktigt skön söndag idag =)

*Buona Giornata*

Blind Date?

Hmm... vänta lite nu.... vad hände här egentligen? Ska jag - jag upprepar; JAG - på något som endast kan räknas som någon sorts blinddate på torsdag? Hur gick det till... vad det verkligen det jag sa...? *funderar*

Tur iaf att Tess kommer på kvällen och kan vara mitt förkläde i värsta fall =) Får nog även ringa henne under veckan och kolla av läget.... *tips från coachen*

Buona Notte

Lundell

Nu är det inte många dagar kvar tills jag dessutom ska få gå på en - mycket efterlängtad - konsert med Ulf Lundell... det var ju onekligen ett tag sedan sist.... LR ja.... hmm.... när jag tänker efter så var jag väl på honom i oktober/november =) Under Unplugged turnén, och då givetvis i härliga Göteborg =)

Jag bad min bror att lägga ut en tråd så att kanske de pff:are som ska gå på konserten i samma stad som jag, kan träffas någonstans på dagen för en fördrink =) Faktiskt var det så att jag från början drog det så långt att de gärna fick komma hit, hem till mig.

Enda nackdelen med denna spelningen är att det är en såkallad 'festivalspelning', dvs att dels är den kortare än vanligt - 'endast' ca 1,5 timmar (har jag hört talas om iaf via små fåglar), sedan har informationen nått mig idag att Uffe inte går på förrän 22. Men att det bandet som spelar på samma scen innan går på redan 20, insläpp 19/1930, vilket i sin tur innebär att man - om man vill som jag stå långt fram givetvis *L* - måste vara där redan då. Men det är ju en bagatell i jämförelse med annat, och helt klart utan några som helst tvivel en nackdel som jag helt lugnt kan stå ut med =)

*Stackars Jack*

Magnus Uggla

Ikväll har jag - tillsammans med mina föräldrar samt Flingsalt & hennes man - varit och kollat på Magnus Ugglas revy.... Den var sjukt kalasbra!!! Skrattade så att jag hade ont i både käkmuskler o i magen länge efteråt =)

Mer om detta ämne kommer under morgondagen... eftersom det tyvärr är läggdax strax. Har redan bäddat iordning och ska läsa lite innan ögonen slocknar helt tänkte jag *zzz*

A Presto!

1 Jäger För Jess

Jess:

Idag när du fyller år (ja, jag vet att klockan nu är över midnatt och att du tekniskt inte fyller år längre, men tänkt istället såhär... om du varit ute och firat dig ngnstans så hade du garanterat sagt att du fyller, det är din födelsedag, ändå tills du vaknade upp dagen efter *L*) har jag i din ära druckigt en kalasgod passoadrink... med Jäger =) Tänkte ifall du inte tänkte på att göra det själv lixom, så vet du att det är gjort ---> check =)

*Buon Comleanno e Tanti Auguri*

Buon Compleanno =)

Idag fyller Jess ett år till.... vet inte om jag vågar skriva hennes ålder - med tanke på att hon typ haft 30-årskris de senaste 4 åren *L* - men det är iaf hennes födelsedag idag! Hipp hipp hurra!!!

Varit fullt upp idag, sedan klockan 8 imorse, men nu när jag sätter på min datorn - jaja, med en drink i handen, jag erkänner (men har inte tänkt hälla Jäger i min dator*L*) vill jag givetvis gratulera en vän där hemhemma.

Jess:
Synd att du inte kan komma ner till veckan, då ska i fira Tess födelsedag oxå, och givetvis slå klackarna i taket =)

*Tanti Auguri A Te*


Systers Kommentar

Varför syns inte systers kommentarer i förhandsgranska? Hittade dem av en slump....

Love U Sis!

A Presto!

Strålande Humör

Ja, det var vad min chef var på idag.... NOT

Men när jag förklarat 'problemet' hon hade, och att jag redan rett ut det i torsdags så var det lite lugnare...

Nu ger det sig bara hur ledigheten ter sig nästa vecka - tydligen svårt att få schemat att gå ihop.

*Fortsättning Följer*

Blixt - Utan Dunder

Nu ska jag ta och stänga av min dator... för ute blixtrar det nämligen för fullt....

Men det varken regnar, LR åskar... ni som lyssnade mer än mig på just den lektionen i skolan - uppdatera mig gärna om detta underliga fenomen =)

A Presto!

Fin vs Äcklig Bild


Ser ni vad det är?! =)





En BANAN-DELFIN !!! =)

Tur man slipper äta den iaf.... föredrar riktiga delfiner. Ja, inte att äta då alltså, men att titta på =)

A Presto!

LillaSyster Yster

Hmm.... jag undrar om Lillasyster Yster har tänkt börja läsa min blogg nu??? Efter typ 4 månader, när jag skapade denna.... tydligen har inte sett mailet jag skickat henne, LR sett URL när jag kommenterat hennes blogg - skumt. Men iaf, bättre sent än aldrig =)

Då kommer hon ju få reda på hur mycket jag saknar henne!

*La Mia Sorellina*

Urtorkat Kylskåp

Jag sa att Flingsalt troligtvis inte kommer att kolla i mitt kylskåp imorgon, men ni kan ju gissa om mamma har torkat ur det oxå. En uppgift vi kom på efter det att vi lagt in alla varor vi precis handlat =) *genomtänkt*

För att ni inte ska missförstå, jag har alltså egentligen själv städat innan päronen kom på besök idag - ska stanna tom mådnag - men mamma hon har både dammat o dammsugit =) Hon är allt bra hon *la mia mama*

Förresten, Flingsalt, glöm nu inte kaffet imorgon - du kan ju gissa om mamsingen är nyfiken nu när jag förklarat lite.

-'EN kopp i taget??!? Men tänk om du har fest, eller tillställning?'
-'På den tiden som det tar för dig att ladda en kaffebryggare och sedan vänta på att allt runnit ner till 10 koppar, så har du gjort precis lika många med maskinen - men du har lyxiga varianter iform av både latte o cappucho. En espresso är ju en ren shotlycka'

Intressant är förnamnet =)

A Domani!

Mamma I Städtagen

Ja, det kan man lugnt säga att hon har varit idag...

Jag har försökt att stoppa henne flera gånger under kvällen, men det är liksom dödsdömt. Jag tror att hon känner att hon vill, samt att hon vet att det underlättar och jag kanske kan få en sak bort från mina axlar.

*Buona Notte*

EvaO

Hallå, kan du ta och pallra dig hem till mig?! Behöver ditt kloka sällskap över en välbehövlig kopp kaffe... Kom igen, det är inte alls - öhh, hur var det nu? - långt hit till lilla mig! =)

Tack för alla uppiggande mail, det är alltid lika kalaskul att höra ifrån dig! Jag lovar, ska snart få tid i livet att besvara det härliga och numera kultförklarade '1 miljons-mailet' =)

Stora kramar till dig och den lilla! Miss U both!

*Augusti, FikaDate?*

KompisTräff

Ja, jag öppnade min mail nu för första gången sedan i måndags, och vad hittade jag??? Jo, ett email från Anna - gammal klasskamrat - som undrade om jag var hemhemma något nästa vecka LR vecka 32 och om jag hade lust att träffa henne =) Givetvis har jag det, men är ju dessvärre inte hemma.... Men det var ett kul mail att få läsa - speciellt idag.

Synd att hon bor i Sthlm, annars hade hon ju kunnat ta vägen förbi här på vägen till hemhemma... men jag hoppas att vi har möjlighet att ses snart iaf. Har ju redan planerat sedan i januari att åka till Stockholm i september, men kruxet är ju att det inte räcker med en helg för att hälsa på alla:

*Anna M
*Kragge
*Elinore m familj
*Anna H
*Sara

Man har ju inte direkt semester inom mitt valda yrke.... så det är tur att man trivs =)

A Presto!

One Wish For Me

Call me selfish, but I really want something for me, just me....

Only one thing, is that really to much to ask for? I wouldn't think so....

I just want to be genuin happy!

*Best Wishes For Me*


En Del Av Hjärta

I varje del av mitt hjärta bor du.

Jag vill bara, bara ha mer... kan inte sluta tänka på dig. I dina ögon såg jag lyckan för mig.

Bara ljudet av din röst, och hjärtat studsar till i mitt bröst. Jag har sett kärleken i dina ögon....

*AMORE*

Värdefullt

Även Flingsalt har ringt för att kolla läget med mig.... det är oerhört värdefullt, tack för omtanken!

Imorgon kommer hon hit en sväng tillsammans med sin man, för att sedan gå tillsammans alla 5 på sommarrevy på hög nivå - Uggla - och därefter avnjuta middag =)

*A Domani*

Älskar Mina Föräldrar

Pratade precis med pappa i telefonen, han undrade hur det var... han hade nämligen ringt till jobbet för att kolla mina tider, och fick ju då reda på att jag inte var där utan hemma och sjuk.

Han frågade om jag mådde bättre idag än igår, och han hörde nog på rösten hur det egentligen ligger till... går inte att lura varken honom LR mamma - vilket är på gott o ont i vissa situationer. Men vet ju även att mamma talade om för honom om det samtal hon hade med mig igår....

Det bästa med samtalet är att de verkligen förstår mig, och pappa var inget fördömmande för att jag sjukskrivit mig för att jag har ont i kroppen, inte orkade helt enkelt att gå till jobbet idag. Ska bli skönt när de är på plats =)

Älskar Er! <3


*Vi Amo Sempre*

Finfrämmat

Det får jag idag...

Mina föräldrar! =) De ska vara här hela helgen, hoppas det blir bra...

A Prresto!

Bestraffning

Ja, vad kan man säga...

Sovit kalasdåligt inatt, vaknade sedan med huvudvärk o ont i hela kroppen.... säkert maturens elaka sätt 'haha, försök fuska - tänk ens tanken - and Ill make i happen'.

LR snarare att kroppen misstänkte att den skulle få vara ledig och reagerade som brukligt: genom att slappna av och då kommer ju även biverkningar därefter...

A Presto!

Sjuk?

Hmm... nu under den senaste timmen har en tanke kommit smygande...

Är jag inte sjuk trots allt?

Eftersom jag inte ska vara i receptionen imorgon, utan instängd på kontoret med bokningar så försätter jag med andra ord inte någon i direkt knipa - ja, förutom mrs då men hon kan ju gå upp själv och göra några extra timmar - om jag sjukskriver mig.

Jag lär bestämma det imorgon när klockan ringer, men det lutar onekligen åt det. Och vet ni, inte 17 tänker jag ha dåligt samvete, är inne på mitt 3:e år på företaget och har inte varit sjukskriven en enda gång! En gång hade jag migrän, men till och med då gick - jaja, kröp snarare - jag till jobbet, låg på en säng i angränsade rum till receptionen i totalt mörker, och gick upp halvblundades samt med handen över ögonen, varje gång det plingade i dörren att det var en ny gäst på ingång. Är inte det arbetsmoral så vet jag inte...

A Presto!

Rökt Makrill

Fick svar =) Men det var ju o åndra sidan en väldigt viktig fråga jag hade =)

Tyvärr fick jag inte det svar jag ville ha.... jag ville ha färsk makrill, han hade endast rökt till imorgon....

Hmm... får se vad substitutet blir, hade verkligen sett fram emot nystekt makrill imorgon =)

A Presto!

Makrillfilé ? =)

Tur man har sina källor att tillgå när man undrar om det finns färsk makrillfilé som jag kan få till middag =) Ska dock försöka att komma ihåg att ringa imorgon eftersom mina aningar säger mig att han inte ser sms nu kväll...

Men men, det ger sig.... Jag är iaf väldigt sugen på att steka färsk makrill imorgon, samt att kunna bjuda mitt finfrämmat som kommer imorgon på en härlig fiskmiddag =) *mums*

A Presto!


Brutet Löfte

Ja, jag lovade faktiskt mig själv när jag satt i bilen på väg hem efter jobbet nu ikväll att jag inte skulle sätta på datorn.... hmm... ja, som ni ser så gick ju det väldigt bra!!! =)

A Presto!

Home Sweet Home

Ja, det kommer jag nog säga ikväll när jag - om än sent - kliver innanför dörren. Har ju långdag idag så räknar inte med att vara hemma före 22, men hoppas kan man ju....

Ska kolla igenom schemat och se om det finns möjlighet att en av två möjliga personer kan ta de sista timmarna på mitt pass - idag går det nog inte, men förhoppningsvis imorgon *håll tummarna*

Nu ska jag äta klart min enormt goda frukost, borsta tänderna och ge mig iväg....

A Presto!

Fortfarande Ont

Jag insåg nyss att jag fortfarande har ont i armarna idag.... trots att jag avslutade och lade mig i hyfsad tid igår kväll, samt tog mig sovmorgon idag.... tydligen måste man nog göra mer än en dag för att det ska ha någon betydelse...

Har även en svintung väska packad som ska med till jobbet, men jag får nog låta den vara kvar hemma tror jag, finns inte chans i världen att jag kan få med mig den ut till bilen.

A Presto!

Frukost

Hmmm... ni skulle bara veta vad jag äter till frukost just nu =)

*Buona Giornata*

Psyko?

Jag börjar tro att jag är totalt psyko!

Vet inte riktigt varför, men jag tror att det har varit så mycket som har hänt i mitt liv och i min nära omgivning de senaste åren att jag inte riktigt har hunnit med på något vis...

Bl.a.
*Mormors borgång
*Anders borgång
*Min bror o hans fästmö långa o svåra väg till barn, där de tragiskt nog var tvugna att gå igenom två sena aborter
*Min syster hälsa
*Min egen sjukjournal
*Flytt
*Psykisk påfrestning på jobbet - i 2,5 år
*Farfars bortgång
*Elinores dramatiska förlossning
*Sjukhusbesök
*Bråk mellan mamma o pappa o lillasyster, för ingenting
*Ekonomiska 'kriser'
*M.m

Att det dessutom för det mesta är en otroligt press på mig på jobbet har ju inte direkt hjälpt till så att säga. Snarare den direkta motsatsen!

I december var jag väldigt nära - för nära - att gå totalt o brutalt rakt in i den berömda väggen. Jag genomströmmades av en känsla av 'att nu orkar jag inte mer', jag blev helt matt och kunde inte göra annat än att sätta mig rakt ner i ett mörkt rum. Hade efter den dagen väldigt ont i armarna, en helt obeskrivlig känsla. Den gick inte över på drygt en månad, och när jag hälsade på min bror o hans familj kunde jag lixom inte ta vägen någonstans för känslan i armarna gjorde att jag inte kunde sitta som normalt folk i soffan. Tills slut fick jag lägga mig raklång under soffbordet med armarna längs sidorna, det var det enda sättet att få lite ro i iaf 5 minuter.

Nu känner jag direkt när det är stress o press på mig, det sätter sig nämligen genast i överarmarna.

Det sägs ju att alla människor borde gå till en terapeut, och vem vet, kanske är det precis det jag borde göra... iaf en gång, få gråta ut en gång för alla - vad vet jag hur det går till. Men en sak som jag vet är att jag inte orkar känna mig såhär hela tiden, det är helt enkel för jobbigt. Har gråtit alldeles för många tårar det sista för att jag tror det ska anses hälsosamt....

Behöver jag säga att jag sitter och skriver av den enkla anledningen att jag har ont i armarna?! Åkte som sagt hem för att dona i lägenheten, men det går bara inte... har legat och varit ledsen på sängen, och energin vill liksom inte infinna sig. Kommer åka hem varje dag denna veckan, så det gäller att jobba på och försöka stänga tidigt så att jag kommer hem och inte alltför sent. På så vis kan jag kanske klara av att göra lite varje kväll istället för att göra allt på en enda... Den som lever får se.

A Presto!



Höjdpunkter

Höjdpunkter från minnesgudtjänsten för Michael Jackson:

*Att familjen kramade om de som uppträdde och visade uppskattning
*Att Jennifer Hudson kom i jättefin vit klännig, i kontrast till alla andra svartklädda människor
*Att Usher var så rörd att han fick sluta sjunga (han tog dock inte av sig sina solgalsögon förrän efter avslutad sång)
*Att människor vågade visade sina äkta känslor
*Att Michaels egna barn var uppe på scenen och i slutet och sjöng med i 2 låtar
*Att man avslutade med 2 av egna låtar, bland 'Heal The World'
*Stevie Wonder
*Usher
*Brooke Shields

Absolut Bäst:

*Avslutningsbilden på MJ, och strålkastarljuset som släcktes då kistan fördes ut
*Dottern Paris mycket rörande avslutningsord (ja, jag grät det kan jag enkelt erkänna)

R.I.P

Solglasögon, INTE OK!

Jag tycker inte att det är ok att man har på sig solglasögon på en minnesgudtjänst...! Vad gör det om man gråter och visar känslor? Det är ju endast något positivt....

A Presto!

Vart Är Min Energi?

Jag åkte extra hem efter jobbet för att jag hade saker att göra... vad har jag gjort? Totalt nada. Jag packade upp mina matvaror jag inhandlade på hemvägen, gjorde lite mat och sedan skulle jag bara uppdatera min blogg samtidigt som jag tittade på minnesgudtjänsten.Sedan blev jag liksom kvar i soffan.... Hade tänkt fortsatta med mina 'måsten' medans jag hade på konserten med Michael i bakgrunden som musik...

Får väl se vart denna kvällen slutar. När jag kommer hem från jobbet den sista tiden har jag haft totalt 0 energi, jag undrar vad det är tecken på...

A Presto!

Så Mycket Känslor

Det är så mycket starka känslor hela tiden under denna väldigt minnesvärda - och sevärda - minnesgudstjänst för Michael Jackson så man inte riktigt vet vart man ska ta vägen...

Tyvärr kan man inte annat än att hålla med de svenska kommentatorerna, tänk om Michael fått höra åtminstone lite av alla de stora ord som säga om honom nu idag.... Då kanske det inte hade slutat som det tragiskt gjorde...

R.I.P.

Frivillig?

Frivillig till att komma hit och hjälpa mig leta efter min bilnyckel ? =)

Belöning utlovas =)

A Presto!

MJ


MinnesGudtjänst MJ

Just nu sänder TV4 minnesgudtjänsten som hålls för Michael Jackson.

Hörde på radion i bilen när jag åkte till jobbet att till de dryga 11000 biljetterna som släpptes till detta 'event' (vet ej vad jag ska kalla det riktigt) var det miljontals sökande.... Det fanns de biljetter som t.o.m. hade sålts för 1 miljon! Jag upprepar, 1 miljon. Man kan ju bara hoppas att de pengarna åtminstone går till bättre behövande...

Men en fråga kvarstår ju dock: borde inte biljetterna kosta (om de nu ska säljas) lika mycket, oavsett vems om köper dem? Det klart att fokus inte borde ligga där, men samtidigt måste man ju vara medveten om att vissa skeptiska frågor kommer uppstå när allmänheten får reda på sådana detaljer.

Jag undrar hur mycket skivförsäljningen / nedladdningar kommer att öka när det kommer till Jackos musik?! Säkerligen en hel del, för jag tror att säkert väldigt många människor glömt bort hur fantasisk musik den mannen faktiskt har gjort genom åren. Tyvärr har ju alltför mycket fokus tagits från musiken till istället det rent privata, den mediecirkus som varit. Men med hjälp av alla minnesprogram och tillbakablickar så får nog världen - de som glömt bort alla låtar utom typ 'Black or White - åter upp ögonen för storheten i musiken. En del Best of MJ kommer säkert oxå att nylanseras....

En annan fundering: undrar om Michael Jackson själv visste hur stor han egentligen var, hur omtyckt han var både från den privata allmänheten samt andra celebriteter? Känns inte riktigt så på något vis...

Tror att Stevie Wonder spelade och sjöng en egenkomponerad låt tillägnad direkt MJ.

R.I.P

Hur Kul?

Ja, hur kul var det att komma hem ikväll efter jobbet och inse att man glömt bort det bittra faktum att jag drack upp den sista koppen kaffe igår kväll?! Not so much kan jag meddela...

Flingsalt: Vore bra om du vill och hade möjlighet att ta med 2 paket kaffe till jobbet imorgon... speciellt nu när min kaffeälskande mamma kommer och stannar hela helgen =)

A Presto!

155 Miljoner Dollar

Hmm.... vad skulle du göra om du vann på lotteritet som du ser på bilden? Och då pratar vi 155 miljoner dollar.... går ju inte ens att föreställa sig! Varför kan de inte dela upp den i hur många mindre - men det blir ju fortfarande storvinster - delar så att fler har möjlighet att vinna och få en drägligare tillvaro kanske, vem vet...


10 Minuter

Om ca 10 minuter måste jag vara på väg ut genom dörren.  Ska vara på ett ställe som öppnar kl  9 för att hämta ett paket, och sedan bär det av raka vägen den ca timmes långa bilresan till mitt arbete... Har sagt att jag kommer strax efter 10, så det vore ju onekligen bra om jag höll det.

Dessutom, ju fortfare jag kommer dit, desto fortare kommer jag hem igen... har nämligen bestämt mig för att åka hem ikväll och inte sova över i min lägenhet på min arbetsplats. Har för mycket att göra här hemma inför helgens långliggare =)

A Presto!

God Morgon Alla Glada

Ni som inte är glada, jobba på det.... både livet o vardagen blir så mycket enklare, och att tackla alla de envisa motgångar som korsar vår väg går garanaterat lättare om man var glad från början =)


Buon Giorno

Statistik

Hmm... min statistik har tydligen slutat fungera av någon anledning.... tråkigt tycker jag. Detta vet jag eftersom att den innan midnatt fungerade - och svar, nej det är inte för att det är bytt dag - nu är det inte som förut, och det gamla finns inte kvar alternativt stämmer inte med när jag kollat tidigare... whats happening?

A Presto!

Livet Är För Kort

För att slarvas bort, det gäller att ta vara på dagen.... =)

Se bara på dessa gossar, man får helt enkelt inte roligare än man gör sig:



Det gäller samma devis för alla, oavsett ålder:



Shit, vad det var en rolig kväll! Repris snart? =)

A Presto!

Sex i En Blogg?

Ursäkta mig, men har jag missat något?

LR får man inte skriva om sex i en blogg?! Måste vara en oskriven regel, som många andra missat iså fall....

Personligen har jag i vilket fall som helst inte bestämt mig ännu....

A Presto!


Svensk Sommarkväll

Visst, är det härligt att befinna sig i Sverige på sommaren, kvällarna är helt underbara:





Allvarligt,

hur jag än plockar, fixar & donar så blir det ingen skillnad känns det som! Hur 17 går det ihop?! Jag bara undrar jag.

Nu har jag iaf rensat klart alla kläder i ena byrån samt i den kalasstora kartongen där jag förvarat en hel del sedan flytten.. alla kläder jag inte sparar har hamnat i en av följande 4 högar:

*Lillasyster - sådant jag tror att hon, ev ngn av hennes kompisar vill ha
*Tradera - sådant som andra troligtvis kan tänka sig
*Välgörenhet - sådant jag ej orkat ta tag i
*Kasta direkt - sådant jag inte ansåg passade in i någon av de övriga tre =) *latmask*

Jag hoppas verkligen att lillasyster Yster vill ha några av mina kläder, hon tjatar alltid om att jag ska rensa ur min garderob och att hon eventuellt då vill ha något =)

Hmm... egentligen kunde jag gjort en femte hög, eller en kombinera Tradera / blogg hög. Där jag hade iså fall kunnat lägga ut bilder på kläder här, och den som vill ha dem hade fått höra av sig - först till kvarn - och enbart betalat självkostnadspris, dvs frakt o emballage. Det märker jag väl iså fall.... =)

A Presto!

Peace & Love

Ja, den festivalen är nu över.... men begreppet är bra, PEACE & LOVE... därför får följande bild även stå som symbol för mitt hopp att begreppet ska fortsätta världen över:



*Amore & Pace*

Fläkt Över, Någon?

Det är ingen som har en fläkt över, någon?! Det är så grymt varmt här i lägenheten att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen.... eftersom jag har musik på - allt för att underlätta städningen, alla medel tillåtna *L* - så har jag nu stängt balkongdörren när klockan passerade 23.

Alltså, jag gillar verkligen att jag har en stor lägenhet, men just nu känns det som om det varit bättre med en mindre så att det hade haft en möjlighet att bli korsdrag mellan de olika fönstrena som står öppna i varje rum... You can't have it all =)

A Presto!

Festival =)

Ok, nu är det snart festival i antagande... inte överdrivet många dagar kvar.

Saken är den att jag behöver veta vilka som tänkt komma ner - så att jag kan planera sovplatser =)

Så, du som tänkt komma hit och hälsa på mig och fira festival i dagarna tre (LR hur många du har möjlighet att stanna) - det vore bra om det kunde meddelas, antingen via kommentar, sms eller email =) Alla sätt är bra utom de dåliga =)

OBS! Inga fyllefjortisar välkomna, ni kan förstöra kvällen för någon annan detta året. NOTA BENE!

Festival, here we go!

**Party On*

Städa Naken

Det är så kolossalt varmt (återigen, jag klagar absolut inte på värmen) att jag idag gått omkring i princip naken hela dagen här hemma i min lägenhet. Lite jobbigare tycker nog att det är att behöva städa naken, men vad har man för val egentligen? Hade det gått så hade jag klätt av mig mera, men det är en omöjlighet. Och då har jag trots allt öppet ett fönster i varje rum, samt att balkongdörren står öppen....

Men vad säger man, hellre naken städning än naken matlagning =)

A Presto!

Ingen Ros - Lilja

Ja, det är ingen ros, men väl ett gäng liljor - en blomma jag verkligen gillar =)

Tack, min kväll är förgylld!


Dagens Ros

Ja, det fick jag av Emilia i hennes blogg... och det enbart för att jag i min blogg ärade henne med ett inlägg, av den anledningen till att jag anser den är riktigt bra....

Ingen köpt människa som skriver den inte, utan som jag tidigare skrev genuin & hjärtlig, och som bonus dessutom rolig att läsa.

TACK, det värmde verkligen! =)

A Presto!

Klargörelse

Hmm... insåg att jag genast måste skriva en klargörelse för tidigare inlägg. Det gällande en specifik persons blogg. Det är inte så att jag är crazy på något vis, och tror att jag 'känner' henne enbart för att jag läser och följer hennes blogg. Men min åsikt måste jag ju få ha för det, den känns precis såsom jag beskrev det i tidigare inlägg.

Att jag sedan i en kommentar erbjöd henne en minirekreationsdag på min arbetsplats där hon kunde ta med ett par vänner och tex paddla kanot (det är bra för själen det *L*) har inget med att göra att jag tror hon ska bli min nya bästa vän LR något annat lika korkat och naivt. Det var helt enkelt en vänlig gest... ingenting annat. När hon nu visar sig befinna på väldigt nära håll finns ju möjligheten för henne ännu mer tillgängligt, att få göra 'ingenting' en dag och bara njuta av solen på sjön tillsammans med vänner.

Som sagt, en vänlig gest var det.... men ni som känner mig vet ju att det är vem jag är som person, inget konstigt med det alls...

Jag känner henne alltså inte enbart för att jag läser hennes blogg! Klartgjort! Ok? Men å andra sidan så känner jag inte de eventuella personer som kommer att komma till Sverige och sova på min soffa efter det att jag gick med i couchsurfing.... så vad är egentligen skillanden? Finns ingen enligt mig....

Jaja, ville bara skriva detta inlägg för att förhindra missförstånd!

A Presto!


Summer of 69

Hur bra är inte den låten?! Tröttnar aldrig på den, LR Adams röst... och lucky me, nu spelas den på radion =)

Svar nej, jag har ännu inte kommit ifrån datorn och återgått till mitt städande, men det ska jag göra precis NU.... LR ja, jag ska avsluta inlägget först men sedan blir det en koffeinshot och fullt ös =)

A Presto!

Emilia C

Ja, den tjejen har en blogg jag verkligen gillar...

Den känns både äkta och genuin, hon skriver från hjärtat och det som faller henne in.... Hon bidrar även till att vissa bilder / förutfattade meningar om både specifika personer, händelser och livsstil ses med andra ögon.

Egentligen borde jag väl länka till den så att fler människor (nog för att hon har ett otal läsare men iaf *L*) får ta del av det hela, men det vill jag inte göra utan att cleara det med henne först - visst, den är iofs offentli, men iaf... lite hyfs och sunt förnuft är aldrig fel.

Det lite ironiska är att man i de senaste inläggen i hennes blogg fått veta att hon ursprungligen är ifrån en liten stad i södra Sverige - ungefär endast 1 timme norr från den plats där jag jobbar, och den plats jag erbjöd henne att komma till för att tex paddla kanot och koppla av från all stress & 'måsten' i storstan =) Liten värld.

A Presto!

Vart Tar Tiden Vägen?

Den som kan ge ett konkret svar på denna eviga fråga borde nomineras till Nobelpris! Vilket? Vet ej, välj ett bara =)

Jag skulle bara in och maila min chef med mina synpunker till vårt måndagsmöte på jobbet, och nu är klockan plötsligt 1,5 timmar senare! Så, vart tog tiden vägen egentligen? Jag har verkligen inte tid att sitta här framför datorn, har viktigare (måsten) saker att göra... får nog stänga ner datorn lite tills jag är klar med allt. Hade tänkt mysa i soffan, kolla på en film och njuta av att jag är ledig ikväll, men det ser ut som om det går i stöpet...

Jaja, det lär ju inte bli bättre för att jag sitter här och skriver om det... LR? =)

A Presto!

New York Byggnader

Kände att jag behövde få se lite New York byggnader och minnas mig tillbaka och få lite härliga känslor i kroppen! =) Att ni samtidigt får ta del av tre av dem är ju bara att anses som en bonus så här på måndags kvällen =)

Empire State Building




Ingången till Tiffany's (a special someones favorite store *L*)


Vänner huset


Det var en resa väl värd, jag hade kalaskul och det känns även som om jag vann något på den resan...

Vart bär det av nästa gång måntro? =)

*Buon Viaggio*

Totalt Okonsekvent

Det är vad min chef är... Totalt Djälva Okonsekvent. Om man slår upp det ordet - jaja, meningen whatever - i SAOL så lär man hitta namnet på min chef.

Om det var någon som undrade alltså...

Ska nog ta mig en kall cider ikväll nu när jag håller på och städar, rensar och fixar & donar - samtidigt som det är lite mental förberedning för morgondagen. En väldigt fin fågel viskade i mitt öra att vår chef är på sitt allra mest strålande humör nämligen =) *NOT*

A Presto!


Förbannade Borrande!

Ok, om jag hade orkat packa upp datorn igår kväll så hade det funnits ett inlägg som ungefär hade varit något i stil med:

'Skönt, alla telefoner urdragna, mobilen på ljudlös, fönstret stängt, persiennerna nerdragna.... klockan är åter igen efter 1 på natten, men förhoppningsvis får jag sova tills jag vaknar imorgon på min mer än väl välförtjänta sovmorgon' =)

Hur det gick?

Jag vaknade upp klockan djävla 8 av att någon sysselsatte sig med borra i betongen!!! IGEN!!!

Seriöst, om man ändå ska göra saker som verkligen dånar i hela byggnaden - hur svårt är det att göra det EFTER kl.9 åtminstone? Måste ju finnas 100 andra saker de kan sysselsätta sig med innan dess?!


*PissMorgon*

Dåligt Förklädd Önskan

När man går in på förstasidan för att logga in på sin blogg så finns det alltid en hel del små godbitar som hamnat i highlight och som jag ibland gillar att kolla in.... men det finns en som jag garanterat inte kommer att kolla in - med risk för att lägga väldigt betska kommentarer!

Det finns nämligen en blogg som drivs av en ung tjej, som enligt henne egna ord kommer att lägga upp bilder på mer outfits om folk lägger tillräckligt med kommentarer om de gångerna hon gör det. Mer föder mer så att säga...

Hon får gärna visa upp sig in sin kläder om hon känner för det, det är inte det.... men inser ni hur många som kommer kommenterar bara 'därför att' så att säga?! Speciellt när Blogg.se själva rekommenderar det! 'Kommenterar ni så lägger hon upp fler outfits, och visst vill vi se fler outfits?' Öh, nej, det var inte alls en ledande formulerat fråga.... Kanske hör det till ålderns klokhet, men jag genomskådade henne direkt.... inte för att det direkt var något svårt. Hon försöker bli nästa 'BlondinBella / Kenza / you name it' . Det hela är ju bara ett väldigt billigt & enkelt sätt att skaffa många läsare till sin blogg, och många läsare innebär att även andra - läs tex reklam - får upp ögonen för bloggen. Vilket i sin tur innebär att även hon kommer bli köpt, dvs 'jag älskar denna produkt (som jag får gratis hemskickad till mig om jag nämner den på bloggen) så den rekommenderar jag verkligen att ni oxå köper (trots att ni inte har råd - men jag fick denna produkt som sagt gratis) den genast'


Allvarligt, har inte bloggvärlden - och den verkliga världen - fått nog av detta snart?! Jag har iaf för längesedan tröttnat på dessa människor, bloggare som enbart känns genomfalska. Det roliga är även när de blir intervjuade och för frågan vad de ger för råd till andra att 'lyckas lika bra' (ja, allvarligt det är oftast frågan *hilarious* Det flesta gångerna så svarar de att det gäller att stå på sig, veta vad man vill och inte ge upp....

Med andra ord: veta att man vill lura andra (oftast unga tjejer) och locka dem till att köpa saker de tror att de 'måste' ha, trots att det inte ligger inom någon som helst rimlig budget för dem (Bloggaren själv har ju fått dessa dyra krämer / väska hemskickad gratis). Veta att om man bara får tillräckligt med pengar på det så säger man vad som helst... Blir man dessutom uppmärksammad på förstasidan på någon bloggportal eller i annat medialt sammanhang så är ju karusellen igång och det mesta går av sig själv... *var det någon som efterfrågade ambition?*


Miss förstå mig inte, jag har inte emot bloggandet generellt, och har flera stycken som jag följer, men:

Tacka vet jag en personlig, rolig och genuin blogg - de läser jag mer än gärna =)

Buona Giornata!


Michael Jackson

Till Minne Av Michael Jackson sänder SVT ett program: Så Minns Vi Michael Jackson.

Man får genom ett djupdyk i SVT's arkiv ta del av tidigare dokumentärer samt ett kollage av musikvideor. Dessa hör helt klart utan fundering till mina personliga favoriter:

*Bad
*Black Or White
*Smooth Criminal
*The Way You Make Me Feel
*They Don't Care About Us

En mening som programledaren Magnus Broni sa som jag tycker är klockren:

'Han rev barriären vart gränsen går mellan svart soul och vit popmusik - han gjorde musik för alla'

R.I.P.

Det Går Bra

... LR inte....

Jag skulle ha städat idag, men det har varit helt sjukt varmt - nej, missförstå mig inte, jag klagar absolut inte på den härliga svenska sommarvärmen - att det har varit helt omöjligt. Så jag sköt upp det till kvällskvisten, tills jag insåg att om jag inte börjar nu så kommer jag aldrig bli färdig. Men det var som sagt VARMT

Så, lösning... fortsatt städning blev iförd endast underkläder, öppen balkondörr samt öppna fönster båda i köket, vardagsrum och sovrum. Hjälpte.... inte nämvärt...

Renasade istället ut min byrå - sovrummet är det svalaste rummet - vilket egentligen var totalt onödigt eftersom det ändå inte är någon mer än jag själv som vet vad som är i den. Sedan ringde Sara och vi pratade i nästan 1,5 timmar. Tills jag var tvungen att avsluta så att jag kanske hinner lite mer innan det är läggdax - mastodont dag väntar imorgon (ja, varje dag tom måndag faktiskt)

Hade lugnt kunnat betala 300kr för så kallade 'hushållsnära tjänster' men det är ju egentligen inte det att det är smutsigt i form av att det behövs dammsugning o skurning (återigen, missförstå mig inte - det behövs väl egentligen oxå) utan att det behövs plocka iordning och det kan ju inte gärna någon utomstående göra...

A Presto!

Mycket Kärlek

Hur kan det få plats så mycket kärlek i ett och samma program - Gilmore Girls - det är frågan det?

När Lorelei till och med sjöng 'I will always love you' for Luke, då kan en blödig person som mig inte inte gråta om ni förstår vad jag menar... =)

Att sedan Logan friar *come on*

Jag hoppas det finns så mycket kärlek ute i den verkliga världen oxå =)

A Presto!

Gatuskylt =)


Amerikanska Gatuskyltar

Varför har vi inte lika snygga gatuhörn med snygga skyltar med gatans namn i Sverige? Vet inte riktigt varför, men jag gillar gatuskyltarna i USA =)

Har lagt några bra bilder i 'att-framkalla'-mappen, tror att det kommer bli kalassnyggt *just wait and see*

2 Avsnitt Kvar

Nu är jag inne på sista skivan, sista säsongen - säsong 7 - av Gilmore Girls, sedan har jag sett hela serien. Jaja, jag vet inte för vilken gång i ordningen men det är egentligen lite intressant... jag gråter, skrattar och blir förbannad på samma ställen varje gång! Ett favoritavsnitt är när de har The Marathon Dance, kalaskul varje gång. Även det avsnitt när Rory sitter på den obligatoriska timmen hos skolpsykologen och hon totalt flippar ur =) *hilarious*

Sedan är det fortfarande upprörande i princip allt som Emily gör eller säger... 'smidig' är inte hennes andra namn om jag säger så. Blir även arg både på Luke när han är totalt kass när April kommer in i deras liv, och Lorelei när hon genast åker till Chris för sängvärme när det är motigt. Visst, man kan göra slut - men att åka till sitt ex samma natt? It's a no-no.

Men det är trots allt väldigt sorgligt när Luke & Lorelei gör slut... *they are meant to be*

*You have been Gilmored - The Gilmore way*

Dagens Första Shot

Rent tekniskt korrekt var den avklarad redan strax efter klockan åtta imorse,  men sedan blev jag fast i någons blogg istället för att logga in på min egen blogg och börja uppdatera som vanligt - extra mycket på min lediga dag =)

Nu har klockan blivit halv tio och jag borde nog tänka på att inta lite frukost i magen oxå...

*Buon Giorno*


ÅskGuden Tor

Han var verkligen på hembesök idag, fick träffa på han och hans biverkningar på nära håll idag.

*More Details Later*

1 Liter Mjölk

Det har jag druckigt nu, på en väldigt liten stund... det är helt sjukt varmt här i min lägenhet - typ 300 grader *L* - och jag är hur törstig som helst fortfarande... fråga mig inte, kan inte dricka mer, försökte få ner lite vatten men det är stopp i magen så att säga, finns ej plats till mer vätska....

Jag är extremt lättväckt, men jag tänker nog ganska garanterat sova med öppet fönster i sovrummet inatt.. *air please*

A Presto!

RSS 2.0