Inför Pink October

För att förbereda inför Pink October (ja, jag vet att man ska bry sig året om, men hey, tell that to the world) ska kolla in dessa... bara att börja planera i tid - som redan är knapp - så att man vet man har den rosa i vardagen och garderoben. Såhär kommer lite förslag. Både vad gäller skor, kläder o tillbehör =)


För lite extra glamour; släng på dig en boa =)


Alla bilder hittade på google.

I Wanna Go Surfin'

It's things like this that makes me wanna go surfin' more and more every day....


And By The Way;

Where Did All The Good Music Go???

A Presto!

New Amazing Shoes

No Words Needed:

I Want These!!!

A Presto!

Stupid GAP

I Love Friends =)

And... I love their wonderful one-liners.... very useful I may add =)

----

Joey: Stupid GAP in every corner!


Hmm... det går verkligen inte att lägga upp mina egna tagna foton ikväll så det får duga med foton hittade via google, även om det inte blir riktigt den känslan jag vill ha i inlägget... *argh*

Undrar hur många one-liners jag formligen kläckte ur mig titt som tätt under NewYork-resan.... många... mååånga... men aldrig tillräckligt =)

(Foto tillagt vid senare tillfälle, bättre sent än aldrig *L*)

A Presto!

Sluta Göra Mig Ledsen!!!

Allvarligt, varför kan du inte bara ta och börja leva som du lär...blir lätt falsk annars....

Varför fortsätter du att göra mig ledsen? Har du inte uppnått vad det nu var du ville uppnå vid detta laget?


Leave Me Alone!!! LR väx och börja leva som du lär... bara att välja. Min energi tog slut, så mitt val är redan gjort....

A Presto!

Politiker vs Krokodiler

Allas vår Skara-Bert har väl både gjort och sagt mycket dumt genom åren men även solen har ju som bekant sina fläckar... detta är lite så, fast tvärtom =) Logiskt va? =) Det jag menar är det att även Bert har haft sina ljusa stunder... som tex när han kläckte ur sig följande:

"Politiker är som krokodiler, stora i käften, men saknar öron"Jag vet inte, men visst känns det onekligen väldigt mycket i ropet just nu. Väldigt aktuellt.

A Presto!


Leende Joggare

Angående jogging/löpning:

"Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken."

By: Joan Rivers

---

För min egen del gäller även tillägget, om jag får ett par nya knän... =(Om själva löpningen skedde på en beach skulle det oxå underlätta....

A Presto!

A Nice Tune

Inte gillat den tidigare, men efter att ha sett musikvideon och verkligen lyssnat så måste jag nu kapitulera.... Jag gillar denna låten =)A Presto!

Quality Time i Höstsolen

Idag är jag ledig så jag ska passa på att hämta Jack tidigare på dagis, för lite 'faster-quality-time' =) *me very happy*

Det blir även tredje gången gillt på dagis för min del vilket får anses väldigt bra då han endast gått en vecka (bortsett från inskolningen, vilket är en självklarhet endast föräldrarna närvarar vid). Första gången sov Jack fortfarande så då blev det att bygga med play-doh och vara kreativ med andra barn... även brollan gick lös på degen och blev en mycket omtyckt favorit av småkillarna. Andra gången var Jack nyvaken så då blev det lite mys och lek med bilar.

Idag tror jag att det blir en promenad direkt efter dagis... vet bara inte ännu vart. Om det kanske blåser aningen för mkt för att gå till parken, LR om jag skulle passa på att handla - men det gjorde jag igår kväll på väg hem efter jobbet, och dessutom inte det roligaste för lilleman - LR ta en promenad t D Vägen för en kalasgod fika och sedan inom biblioteket. Jack älskar att mysa i famnen och läsa böcker nämligen.... Tror han fått den genen av mig *tihi* Nejdå, båda hans föräldrar är oxå aktiva läsare så det är väl bara naturligt.


Det som inte hinns idag finns det alltid tid till imorgon för då ska han vara hos mig hela dagen. Har bytt mitt schema så jag är ledig imorgon och jobbar fredag istället. Hinner fortfarande träna både ikväll och fredag trots detta byte, och samtidigt få mina timmar + umgås med faster älskling. Ja, vad kan jag säga... blir nog en väldigt bra vecka =)

A Presto!

Sugen På 1 Båt?

Nu är väl iofs båtsäsongen i princip över, men om ngn är ut efter en mindre båt - optimistjolle (allt är relativt *L*) - så tycker att att denna ni ska titta in på denna sidan.

Om ni inte är ute efter en båt, så klicka dig in ändå för att få dig ett riktigt gott skratt =)


A Presto!

Högljudda Grannar

Haha, jag skrattar fortfarande.... pratar lite med ngn speciell på msn och fick följande meddelande apropå ingenting annat:

"Ah, mina grannar kn*llar högljutt igen. Låter som en efterbliven sätter på en gris!"

Svar ja, jag har censurerat ett visst ord, ni får själva lista ut vilket. Och svar nej, jag behöver inte att ngn skriver ut ordet i fråga i ngn kommentar. Ok?!

A Presto!

Välskött Klitoris =)

Haha, hittade en helt (för mig) ny blondinhistoria, och givetvis måste jag då dela med mig =)

Ok, here it comes:

'Två blondiner solar nakna i trädgården då den enda säger
"-Vilken stor klitoris du har!" "
-Mycket möjligt"
säger den andra. "-Jag kan inget om sånt, det är min man som sköter trädgården."

Erkänn att kom ett litet leende på dina läppar precis nyss... =)

---

För att komma till bloggen där jag hittade vitsen klicka här.

A Presto!


Spännande KinderÖverraskning För Vuxna

Ja, nu kom jag på att det väntar något spännande i posten...

Jag beställde nämligen en tidningsprenumeration i veckan, men nu har jag totalt hjärnsläpp, Kan verkligen inte för mitt liv komma på vilken tidning... bra va? =) Det blir lite som en Kinder-överraskning i vuxenversion =) *mehappy*

Det jag kommer ihåg är dock att det var en tidning som kommer ut med 6nr/år så det skulle dröja till november innan man fick första numret. Som bonus fick man boxen med hela säsong 1 av komedisuccén 'Solsidan' =) Det är vad jag kallar bra bonus.


Är du oxå sugen på en tidningsprenumeration som inte låser fast dig längre än du själv väljer och när perioden är slut så är det slut, så man inte riskerar att bli fast för evigt i en s.k. 'tillsvidareprenumeration' som sen är omöjlig att säga upp, ja då tycker jag att du ska klicka dig in på Tidningsbutiken.se och välja din favorit.

A Presto!

I Know My First Name Is...

Officiell minneslista:

Half Light
The Jonathan Wamback Story
I Know My First Name is Steven
License To Drive
Dark City

Hittade en jätterolig filmsida som jag nu spenderat senaste timmen på... glömde t.o.m. att jag var trött =) Går ut på att hjälpa folk lista ut vilka filmer de söker utifrån väldigt dåliga och knapphändiga uppgifter - jag har iaf ikväll hjälp 3 *L* - och på köpet får man tips om filmer =) En kille fick svar på ca 5 sekunder, det måste ju ändå vara ngt slags rekord, det inkluderar ju även skrivtid =) I will go back next week... maybe sooner...

A Presto!

Give Me More, Please

HIMYM LR inte det är frågan just nu... egentligen - om jag ska vara helt ärligt - så är jag nog för trött för det men samtidigt vill jag ju =)

Mer, mer, ge mig mer!!!A Presto!

45 Tunga Säckar

Ja, jag säger inget mer än detta ikväll/natt:

45 st TUNGA säckar med kompakt täckbark... I regn dessutom

---
Åsa, nästa gång du lovar ngt så glöm inte att nämna tidpunkt alt be dem komma in annan dag.... ok?!  =)


Svar ja, jag ska gå och lägga mig nu... upp tidigt imorgon, hur nu det ska gå till efter denna kväll...

A Presto!

Sex i Tvättstugan?

Allvarligt, jag skulle nog kunna betala någon just nu för att gå ner i tvättstugan och hämta min tvätt... kommer den bara upp hit så kan jag hänga upp den själv... lovar =)

Det extra jobbiga nu är att jag dessutom måste klä på mig först, tror inte att grannarna skulle uppskatta om jag sprang omkring allmänt i bara underkläderna.... Jag skulle iaf inte uppskatta det =)

Någon frågade om jag haft sex i tvättstugan med en granne... nej, men med tanke på att min granne är kalasläcker så hade jag nog inte sagt nej ;-)

Hmm... ursäkta, men hur kom mitt inlägg om att någon annan gärna får hämta min tvätt, att handla om sex istället..? Ok, bäst att avsluta detta inlägg innan det spårar ur totalt ;-)


Apropå tvättstuga förresten, någon har kommit på idé om att ge den en helt egen hemsida; Svensk Tvättstuga - en omtumlande mötesplats =)

A Presto!

Pulka Nedför Trappan

Jag är helt slut... alltså, jag menar totalt slut. Finns inte mycket energi kvar i mig, trots att det har varit en väldigt bra dag idag.

Den lilla energin jag har kvar går till att hålla mig vaken ca 15 minuter till så att jag kan gå ner i tvättstugan och hämta min tvätt. Hänga upp den så att den är torr till imorgon bitt...


Hmm.... vart jag nu fick den bilden ifrån... inte likt på långa vägar, jag kommer i det närmaste krypa uppför trappan (nedför funderar jag på att ta pulka... nähä, inte säsong för det än *L*) och inte se alls se så där pigg o glad ut...

A Presto!

On Request

Haha, jag det var visst så att jag i ett tidigare inlägg skrev att jag skulle på date och att jag även skulle uppdatera mina läsare och vänner om hur det gick... något jag visst inte har gjort *oups*

Nu har jag för tredje dagen denna veckan varit inne i stan för att försöka fixa bredbandet hos Tele2 så nu har jag tyvärr inte tid att göra uppdateringen i fråga innan jag måste iväg till jobbet, men den kommer antingen ikväll eller varför inte söndag kväll, då vi varit på date nr2 =)


Var även nära en annan date i onsdags, men jag fick skicka sms till Tess så hon kunde övertala mig om att det var en mindre bra idé... dels med tanke på klockslaget och dels med tanke på valet av 'dateaktivitet' =)

A Presto!


If Loving You Is Wrong...

Jag älskar denna låten!!! Kan lyssna på den om och om och om och om igen... sen ta den på repeat =)

Saken är dock att den påminner mig om en viss person, någon som jag inte borde ha i mina tankar... Hmm.. ngn som har en bra idé hur jag fortfarande kan lyssna på låten - och gilla den - utan att tankegången går sin egen väg? Nytt minne kanske?


.... I Don't Want To Be Right

A Presto!

Jordbävning på Nya Zeeland

Hade missat totalt att det förekommit en kraftig jordbävning på Nya Zeeland, när min pappa uppdaterade mig. Han kom inte ihåg vart den inträffat exakt men att det var NZ's nästa största stad som drabbats mest då epicentrum legat nära den.
Följande bild är lånad från sgb.se

Vilket innebär att det är Christshurch som drabbats. Med andra ord sydön, vilket i sin tur innebär att jag kan andas ut lite. Jo, det är väldigt synd om de drabbade - givetvis - men ur rent egoistiskt synvinkel så är jag lättad då de flesta av mina vänner som jag skaffade under mitt år på Nya Zeeland bor på Nordön, och dessutom från ca centrala och norrut.

Vill du läsa lite mer kan du klicka här och här.

A Presto!

Kiropraktor i Vardagen?

Hmm... jag undrar om jag borde börja göra en budget och lägga in en ny post? Typ: Kiropraktor 500kr. Frågan är bara om jag då ska lägga in det varannan vecka LR om det räcker med 1gång/månad... hmm... ??? Som en del av min vardag lixom.

Det känns onekligen som mycket pengar för så lite tid, men å andra sidan skulle det vara värt det för att slippa ha så dj*vla ont i ryggen... i princip hela tiden känns det som!


LR så skulle jag kanske lägga in besök hos min kiropraktor (har de senaste gångerna gått till densamme, helt suveränn) varannan vecka och massage varannan vecka för att mjuka upp. Jaja, det får ge sig i slutet av månade när the paycheck is arriving =)

A Presto!

Why? I Ask. Why?

Hmm... nu undrar jag vart min logik tog vägen... den måste tagit tillfällig paus och lämnat mig åt mitt öde... för hur gick det annars till att jag nu sitter här min soffa och kollar på The Grudge 2?!?!?!

Jag som iofs gillar skräckfilmer, men som samtidigt är mörkrädd och dessutom tillhör skaran som drömmer om det hemska i fråga - även i 'icke-drömstatus-läge' - sitter och kollar på en film som jag redan sett, och därmed vet att jag tycker är lite läskig...

Det är något visst med långt svart hår som kommer farande emot en, som dessutom sitter fast på flygade huvud - oftast japanska - och har sådär ihåliga ögon och har en knackig stil vid framfarandet. Allt givetvis i en gråskala. Vet inte vilka det är mer, men iaf både The Grudge och The Ring innehåller ju denna typ av flicka/skräckperson.


Jaja, tur att jag är ledig imorgon utifall att jag inte kan sova sen inatt =)

A Presto!

Adoption Alien

Kan de inte ge ut en box bara med bloopers?! Den skulle sälja kalasbra, som glass/dryck en varm och solig dag.

Mycket som är med i bloopers som finns att tillgå på nätet som inte är med på boxarna...

*I Love Bloopers
*I Want BloopersA Presto!

Fisk Filé, Någon?

Någon som känner sig frivilligt uppmanad till att komma hit och rensa, bena ur och filéa ur de 3 regnbågsfiskarna som ligger i en påse i mitt kylskåp är hjärtligt välkommen att höra av sig... Välkommen, Välkommen =) Fiskhuvudena kan personen ifråga få som bonus för att koka soppa på... generöst värre


A Presto!

47000 Dagar?! Pga 'olagligt fiske'?

Hmm... det är inte utan att jag börjar tvivla på att det är något fel på min dator... Sedan tidigare förlorar den ju nätverk när den känner för det - för att sedan ge tillbaka det på samma villkor - dessutom blir många (läs; de flesta) kort som jag tankar över från kameran antingen halva, dubbel exponerade, 3 bitar av olika kort i ett, bitar borta gällande färg och skärpa alt delvis svarta.

Och nu när jag skulle tanka över korten från fiskedagen igår så stod det:

Beräkand tid; 47869 dagar och 9 timmar

Öh, jag orkar inte ens räkna ut hur många år det är! =)

Vet inte om det tex beror på kort som dessa;
Kanske var så att datorn kände på sig att det varit frågan om lite fuffens =)

A Presto!

A Scary Clown

Ja, jag kan ju lugnt säga att detta är en clown som jag inte inte ens skulle vilja möta en dagstid - än mindre i den klassiska mörka gränden. Man, he's scary!!!A Presto!

Date, Tonight?

Hmm... jag undrar om tonight is the night..? Om det är ikväll vi äntligen ska gå på date...

Efter många försök och pusslande så har vi eventuellt lyckats få ihop det ikväll. Jag drog ner förväntningarna lite genom att säga 'enbart en snabb fika', jag menar det måste vi väl ändå kunna få till. Saken är ju dock att jag är nattuggla, kan inte idag förrän vid 22, och han precis blivit friskt efter 4 dagar i sängen och inte borde vara ute och ränna på stan sent på kvällen utan bädda ner sig för sin välbehövliga sömn så att kroppen återhämtar sig... Huvudsaken är ju att han blir ok =)

Uppdatering följer

A Presto!

Ingen Massage

Hade planerat massage ikväll men eftersom jag jag drogs med feber och spränghuvudvärk igår fick jag göra en omplanering. Så mycket vet jag att man inte ska bli masserad när man är sjuk, då blir kroppen ARG!!! Är det en duktig och kunnig massör så ska ju denne iofs neka en, men jag tog själv beslutet eftersom jag är en smart tjej =)

Dessutom har ju då någon annan chans att få min tid... Bra för alla! =) Jaja, inte för mig egentligen då, eftersom jag är i stort behov av en massage, men i nuläget under rådande omständigheter så är det bra för mig *positive thinking*

A Presto!

RSS 2.0