Repris Nästa Sommar?

Hmm... I can't help but wonder:

Hur kommer det bli nästa sommar?! Blir spännande, det är då ett som är säkert. Jag hoppas oxå att det förläggs lite av mammaledigheten i min stad =) *do you hear me?!*

A Presto!

Victoria's Secret = Skobegär

Ok, once again... såg ngt spännande på Victoria's Secrets hemsida. Den som följer bloggen vet ju att jag lade upp en bild förra året på ett par skor jag väääldigt gärna ville ha. Nu såg jag att det fanns ett par som var nästan identiska (väldigt lika) på deras hemsida. Frågan är om man vågar beställa på nätet utan möjlighet att prova dem.

Sedan var de ju även med öppen tå, som inte är någon egentlig favorit... Argh, jobbigt att vara tjej - och mig - ibland =)

Dagens i-landspromblem =)

A Presto!

Så Underbart, Underbart Bra

Så underbart bra, så underbart... en röst, text, o musik som verkligen berör..


A Presto!

Victoria's Secret

Hmm... once again, I have question:

Tess sa att hon var i London i helgen och att hon skulle besöka Victoria's Secret. Saken är ju bara den att det inte öppnar ngn butik där förrän 2012.

Var hon i framtiden och vände? =) LR vände förresten, jag har inte pratat med henne idag så jag vet inte om hon kommit hem igen...

Googlade lite på det, Victoria's Secret i London, och stod det att det fanns ett otal dåliga kopior. Dels stod det tydligen 'UK' på ett LR annat vis i butiksnamnet LR så kunde det även stå 'Victoria Secret', alltså utan 's'. Jaja, jag får väl se om jag pratar med henne under veckan och kan få en uppdatering =)

A Presto!

Hur Full Är För Full?

Ok, här kommer en (o)viktig fråga;

Hur full är 'för full'?

Ja, man kan ju ha denna gräns som jag hörde en tjej på Kalaset säga:

'I'm to drunk to fuck'

Hmm.... ok, det var ju oxå en måttstock =)


Kanske bra om man hade ett lås på alkoholen då =)

A Presto!

Hur, Jag Frågar Mig, Hur?

Alltså, allvarligt... hur 17 kommer man på en sådan här text? =)

A Presto!

Humor På Hög Nivå

Humor på hög nivå =)


A Presto!

Sweet Marie

Lite kärlek efter gårdagens spelning...


A Presto!

Var Är Bollen?

Ibland är faster lite busig =)

A Presto!

Yes!

Såhär glad kan en liten - jaja, inte så liten längre vad hennes pappa än säger - tjej bli när hon slår ner en pinne i kubb =)


A Presto!

Dags Att Packa Upp?

Hmm.. I can't help but wonder (Lite SATCskadad tror jag *L*) ;

Jag kom hem från Tess present i måndags eftermiddag/kväll, idag är det lördag förmiddag (och jag har dessutom inga planer förrän i eftermiddag samt ikväll) och undrar om det inte är dags att packa upp allt nu?! Har inget att skylla på idag. De andra dagarna jag har varit kalastrött och en eloge till mig att jag orkat jobba, men både axel som värker som PIP och en skadad fot.

A Presto!

Är Vi Släkt?! =)

Alltså, helt seriöst... hur kan två syskon bli så olika? Det är ju inte utan att man undrar ibland. Som idag tex. när jag nyss fick ett sms av brorsan, ca 11.20, där han hunnit springa 17,5km, äta tidig lunch, för att sedan vara i en stad 1h härifrån kl14. och kl16 ska jag köra honom, hans sambo, och två vänner till en annan stad för 40-årsfest.

Själv då? Jo, jag har stigit upp gjort kaffe - som jag ej druckigt klart än - och ätit ett äpple. Blir väl lunch/middag ngngång innan halv 4 så jag är klar när jag ska köra dem, sedan är inget mer planerat än att softa här hemma tills det är dags för SoOL - Soundtrack of Our Lives - senare ikväll.

Men min svägerska hade en teori om att jag var så trött eftersom jag trots allt jobbat mkt men endast tog ut 2veckor semester i somras. Hmm... ska nog förlägga min semester lite annorlunda på året nästa år...

A Presto!

Coffee, Coffee, Coffee

Åh, känner att jag behöver göra en Lorelai just nu:

Coffee, coffee, coffee!!! =)

Allmänt stenfrusen i fingrar o tår efter alltför många timmar ute i det svenska (höst-) vädret. Varit och kollat både MissLi och Timo Räisänen

där det regnade och var blåskallt både före och efter gigen, men var turligt nog uppehåll under dem *tur i oturen*

Nu är myssockarna på, kaffet upphällt och Gilmore Girls laddat i dvd:n. Just go girl, säger jag =) So what att klockan snart är midnatt, jag fryser och då gör jag extra mycket precis som jag vill... *tihi*

A Presto!

London Baby

Det är nästan så att det är nedräkning, bara ett par veckor kvar nu =)

LONDON BABY!


Miss You Sis

A Presto!

Hålla 40-åring i Handen

Igår var jag på stan med P & Jack. Vi skulle kolla läget på Kalaset, och medans P höll sin kompis med 40-årskris i handen medan denna tatuerade sig tog jag en sväng med lilleman på International Street Market.


På ISM så var ju ett besök hos The British Fudge Company en självklarhet. Tyvärr hade inte iår med sig de supergoda lakritsdropsen, och när jag efterfrågade dem så lovade killen att de skulle ta med dem nästa år =) Funderar på att gå tillbaka ikväll LR imorgon och fråga om man kan köpa dem ngnstans i London eftersom jag ska dit snart med SysterYster =)

En annan favorit är ju saltpastiller, LR Pingvinpastiller som jag brukar kalla dem =) Får väl köpa hem det istället...

A Presto!

Det Regnar o Regnar

Seriöst, kan det inte bara sluta regna...?! Jag har ju trots allt tagit ur semester för att kunna njuta av stämningen på stan... *nicht snällt*

A Presto!

Vilket Sjukt Mål

Hmm... allvarligt, vad har man för problem om man har som mål att bli fetast i världen?!?! Jag bara undrar. Hälsosamt är det då iaf inte!

Tycker extremt synd om hennes barn som, förutom att ha en mamma som medvetet innehar titeln 'världens fetaste mamma', även måste tillbringa en hel dag -8h- i mataffären med henne för att hjälpa henne fylla de 6 kundvagnarna med mat. Läs artikeln på AB för att få en egen uppfattning.

A Presto!

Fredrik Filiokus

Hmm... no commentTydligen firade han 10-års jubileum... hmm... once again, no comment. För mkt duracell utan innehåll för min smak... och för Jacks del oxå. Han tröttande efter 5-10minuter av nonsens och efter ytterligare 5minuter bestämde vi oss för att gå vidare istället. Smart val.

A Presto!

Ont i Nacken

Nu har jag haft ont i nacken sedan i måndags, börjar bli extremt trött på det. Det är ett h-vete att arbete, att sova (försöka duger) att göra allt. Fått ormsalva av brorsan som jag nu är inne på 2:a dagen av använing tillsammans med massage, och faktum är att jag inbillar mig att jag ser en lite ljusning i mörkret.

A Presto!

En Favorit i Repris

Köpte mig ju ytterligare en säsong av underbara Seinfeld när jag var med tjejerna och shoppade i måndags, denna gången föll valet för säsong 4 (även om jag nu i efterhand, när jag sett 2 av 4 skivor, skulle valt säsong 7 i första hand).

Men här kommer iaf en favorit i repris som jag vill delge alla, om nu ngn mot förmodan missat en av de bästa scenerna ur serien;


A Presto!

I Went Bananas =)

Nu har jag hållt mig tillräckligt länge... riktigt bra jobbat om jag får säga det själv =) Jaja, jag har tjuvstartat men söta små sockar kan väl inte räknas... LR? =)

Igår fick ett infall (som jag kan få ibland, gällande diverse saker) och gick bananas på barnavdelningen och köpte följande:
* 1 klänning
* 2 mjuka denimbyxor
* 2 muka byxor (som matchar 2 av bodisarna *L*)
* 11 bodies


Hittade fler saker och kunde inte välja bort ngt när jag väl hittat saker jag verkligen gillade  så resterande har jag lagt undan till nästa vecka. Som sagt, kommer väl bli ruinerad på dessa barn, men men... det är det värt =)

Ett par av sakerna kommer att skickas till iväg, men vet inte vad ännu eftersom jag inte vet om Kragge får en dotter LR son. Fick infall i affären om att han skulle få (få o få, men *L*) en flicka men vet inte vart det kom ifrån. Har ju ej sett Ullis med stor mage och därför inte kunnat komma med en kvalicifierad gissning ännu.

Allt det resterande kommer - beroende på kön då givetvis, ville ju inte iklä en pojk en klänning, några gränser får man ju ändå ha (inte göra som iqfamiljen som lät sitt barn vara könsneutralt för att låta det bli en individ. Inte ens mor-, farföräldrar hade fått veta vad det är. Helt galet om ni frågar mig!!!) - att ges till ett mycket speciellt litet barn. *don't want to know, remember!*) Miss You!

A Presto!


Ledin Har Rätt

Idag är det nog så lite extra tror jag... Fått med mig Tess på allsång och när nu Ledin är en av gästerna och det lär sjungas att 'sommaren är kort, det mesta regnar bort' så får vi nog ta att klämma i lite extra =)A Presto!

Meryl Streep *puh*

OMG!!! Att det kan vara så svårt att komma på ett namn! Men nyss gjorde hon en klassisk Meryl-min och då kom namnet bara neddimpandes =) *puh*Nu kanske jag kan koncentrera mig på filmen istället... =)

A Presto!

Gotta Love Elm Street

Jag säger bara det, detta är riktiga grejer =) Inte sådana där slayershit utan bra film helt enkel. Ok, det ligger väl aaaaningen nostalgi i det hela oxå =)

You gotta love Elm Street... Go Freddy (only in a movie thou *L*)

Ikväll är det nr2 som gäller. Köpte boxen för ett bra tag sedan men ej 'hunnit' se så mkt än. Blev 1:an för ca 2veckor sedan och kände ikväll att det var dags för en till.

By the way; vem sjutton spelar tjejen?! Blir snart galen på att fundera på det... det är inte Glenn Glose, inte Diane Keaton, utan den där 3:e av dem som jag ofta blandar ihop... (tänk; Clintan)

A Presto!

RSS 2.0