Att Flytt Kan Vara Sååå Hysteriskt Roligt

Ibland är det bara sådär alldeles underbart att flytta... =)

Såhär beskriver händelsen i mitt till M som hon pratade med på msn:

Therese säger:

Jag höll på att riva allt som fanns i hennes rum förut. Hon skulle skjuta på en låda och höll på att välta en skiva som riskerade att åka in i en tavla och förstöra den...så jag kastade mig för att fånga den och rev då en hög cd hylla istället så då fick hon kasta sig efter den.

Det slutade med att vi två låg i en hög på golvet och inte kom någonstans på typ 5 min för vi skrattade så tårarna rann...samtidigt som vi fick hålla i hyllan så att den inte skulle förstöra den tavlan jag kastade mig för att rädda från första början.

---

Jag vill bara tillägga att den där skivan som Tess kastade sig för att rädda var en vanlig tillsågad bit masonit... alltså inget viktigt =) Och det hela var extra kul ur min synvinkel då jag inte såg den där lilla träskivan bakom den stora lådan jag höll på att skjuta undan - vilket innebar att det såg ut som om Tess huxflux bara kastade sig framåt för att putta omkull den höga Bennohyllan med cdskivor och disketter... som för övrigt flög åt alla håll trots min Ravelliräddning =)

                
I frambild syns Bennohyllan med cdskivor + träskivan, i bakgrunden den färgglada som Tess försökte rädda och i mitten lådan jag flyttade på =) Ja, ni förstår ju själva vilket undebart kaos som uppstod... NB: de stod inte som de står nu, detta är 'efter'-bilden =)

Min magkänsla säger mig att detta kommer bli kalasbra! =)

*A Presto*


Skrev Precis Ett Inlägg

Men det får jag publicera lite senare... eftersom jag just nu sitter och skriver från Tess dator (ska fortsätta julgodisbaket och alla recept är här *L*) och inte vill börja krångla och ladda ur mina bilder här på denna. Men lugn, bara lugn... det kommer =)

A Presto!

Snart Är Det Jul =)

Och det betyder att jag snart får umgås lite med min familj... =)

Fortfarande är på min mamma, men det ger sig väl så småningom... om inte annat så måste det ju göra det när jag kommer hem. Har dock sagt ifrån att jag inte kommer vara hemhemma så mycket utan hemma hos mig alt hemma hos min bror o hans familj.

Jag ogillar även starkt en information som min lillasyster gett mig, men som jag inte kan mamma... det känns som att ljuga och det är något som inte ligger mig nära till hands! Men som sagt, kommer rensa luften på alla vis när jag kommer hem, orkar inte sitta i kläm hela tiden - nu är det dags att alla tar ansvar för sina egna handlingar...

A Presto!

I Need SomeOne Special

Mycket händer i mitt liv just nu... i mitt liv, och i det liv som rör hela vår familj... Väldigt jobbigt att vara så långt ifrån alla, hatar det verkligen! My contribution (vad 17 heter det på svenska?!) var att tillbringa nästan 1½ timma i telefon för att lotsa dem rätt till den bästa hjälpen... det var onekligen ett virrvarr...

Kan inte sova, finns ingen chans att komma till ro.. och det är inte utan att jag önskar jag hade någon som låg brevid mig, någon speciell som höll om mig... Någon som lät mig vara orolig och snurra runt i sängen, samtidigt som personen faktiskt *moment 22* fick mig lite lugn(-are) LR åtminstone fick mig att slappna av lite...

Hade inte varit fel...

Har så mycket jag vill säga, men samtidigt vill jag inte blottlägga mig och min familj, främst min lillasyster... *amo la mia sorella piccolina - men är det tillräckligt?*

Något hände i helgen, fortfarande är jag ej helt klar över vad - vet bara konsekvenserna - och min älskade lillasyster ringde mig inte. Ringde mig inte innan det var för sent. Trots att vi gjorde pratade om det förra gången jag var hemma. 'när du mår dåligt så ring mig eller storebror, vilken tid på dygnet det än är. Ring någon innan du gör något som du kommer ångra och som vi alla kommer må dåligt av' Hon ringde inte... känner mig som världens största besvikelse..! Jag är alltså inte besviken på henne, verkligen inte... utan på mig själv. Hur dålig storasyster är man inte, hur kass är man inte i livet när inte ens sin egen lillasyster litar tillräckligt mycket på en för att ringa när hon mår dåligt?! Jag bara undrar... och frågan är om jag ens vill veta svaret på min egen fråga... det gör tillräckligt ont som det gör...

                       

A Presto!

Finally... No More Waiting =)

Jag har ju hört att min blogg var efterfrågad... känns ju bra =) Den saknades när den inte uppdaterades som den brukade... Har jag hört iaf, så att säga =)

Anledningen till att jag har varit riktigt dålig på att uppdatera de senaste 2 veckorna är helt enkelt den att jag inte precis haft tillgång till interet.

Vill inte uppdatera bloggen på jobbet och mitt mobila internet funkar i princip 0 och jag dessutom är mellan 2 bostäder så att säga  - därav mitt mobila bredband - så blir ju allt lidande som är i behov av internet.

Men förhoppningsvis blir det bättre och bätre allt eftersom... och dessutom blir det som vanligt extra bra när internet väl fungerar... Dock blir väl mina sedvanliga bilder, musiksnuttar, länkar och allmäna guldkorn i vardagen lite haltande, men så fort det fungerar som det ska så kommer det *and that's a promise*

A Presto!


RSS 2.0