Not Justin Bieber

Någon som vet hur det gick? Jag hoppas riktigt långt. Det är en väldigt härligt röst som jag skulle kunna lyssna länge på...

Her name is 'Not Justin Bieber' =)


A Presto!

Glöm Inte Benskydd

Alltså, jag verkligen älskar min brors krönikor! =) Så klockrena och genuint ärliga. Väldigt uppfriskande att läsa och ger en skön känsla hela dagen =)

För att delge en mening i slutet av den senaste krönikan där han är upprörd över alla muthärvor bland politiker i Gbg:
'Vi syns på fotbollsplanen. Göm inte benskydd.'

Man måste läsa hela för att inse det smarta i meningen, men tänker inte delge hela krönikan här. Det har iaf att göra med vad hans gamla fotbollstränare från 2000 sa till honom =)

A Presto!

Som Sagt, Jack Är Bra

Är ju en riktig sucker för 'The X-factor UK' och när jag kolla lite på youtube så dock det upp en kille som var med i den australienska versionen. Oh, MY GOD!

Vilken audition!!!


Sen när han gör Adeles 'Set Fire To The Rain'


Ah, vilken kille. Han kommer bli något stort i musikvärlden!

A Presto!

Ur Skunkens Arsle

Man måste ju bara älska klockrena repliker, en jag hörde idag var denna som sades i ett serieavsnitt där de båda bröderna är ovänner och den ena brodern tar av sig skorna i bilen och lägger upp sina fötter på instrumentbrädan:

'Vi måste ha kört på en skunk som krypit ur arslet på en annan skunk'

A Presto!

Hmm... Läggdax?

Ja, nu har då klockan hunnit bli nästan 01.30 och jag funderar på om jag skulle ta och gå hem och lägga mig... ska ju jobba imorgon. Vet inte ens vart dagen tagit vägen... den bara försvann. Det är ju lätt hänt när man har en ledig dag men samtidigt har värsta mensvärken så det man orkar ta för sig är att slappa i soffan. Ja, i princip iaf. Har ju varit en sväng och pratat med 2 olika grannar, hämtat posten och maten samt tvättat.

Nej, det får nu bli till att gå hem och sova nu och hämta tvätten på vägen....NattiNatti

FlipFold

Jag var ju bara tvungen att kolla läget lite och gissa vad jag hittade...


Den finns även i rosa *tihi*

Men allvarligt medmänniskor, hur svårt/jobbigt är det att vika en tröja?

A Presto!

Jag Vill Ha!

Alltså allvarligt, jag vill ha, jag vill ha, jag vill!!! Vad jag vill ha? Jo, jag sitter och slötittar lite på tv:n nu innan läggdags och kollar på The Big Bang Theory, där Sheldon - min favorit - är i tvättstugan och viker tvätt. Till sin hjälp har han en blå bräda i 4 delar som viker tvätten.

En klassisk sådan där 'onödig sak som du inte visste att du behövde' =) Mitt 'Ha-begär' är väckt. Tur i oturen så lär det inte finnas ngn att få tag på (och den är ändå så onödig att det inte är ngn förlust) så det är lugnt på shoppingfronten
.
Och svar ja, han vek även sina strumpor med denna! Lite overkill men ändå... =)

A Presto!

Torsdagens Middag

Ja, egentligen hade jag planerat att äta bakad potatis med keso & tonfiskröra till middag idag, men när jag gick hem för att fixa middagen och tittade in i kylskåpet så fanns där ju även färsk pasta som jag köpt så då fick det istället bli pastaverde, dvs färsk pasta med pesto =) Alltid lika gott - även om det inte var hemgjord pesto som ju är det allra bästa. Men ibland blir det som Kajsa Varg, man tager vad man havet =)

A Presto!

GRATTIS x 2

Här kommer två stora GRATTIS


Till min kära lillasyster på hennes namnasdag och till hennes sambo på hans födelsedag! Hoppas ni båda har en riktiga bra dag!

A Presto!

Del 1 Avklarad; Tele2

Jaha, då har jag nu skickat iväg mitt mail till PIP Tele2 med detaljer om mitt ärende. Då nästa felaktiga räkning som är ett direkt lurendrejeri från Tele2's sida ska vara betald 4november så brådskar det lite. Jag tänker nämligen inte betala mer pengar till deras bedrägeriverksamhet för något jag inte fått besked om att jag inte kan använda och därmed inte ens aktiverat!!!

Nästa steg blir från min sida att först anmäla det hela till ARN, och sedan för jag läsa på om det även blir en anmälan till KV. Sista räkningen är ju bevis nog. Totalt felaktig! Om det ens varit korrekt från början så har den ett påslag på otroiga 100%! Hallå, men behöver ju inte vara Einstein för att fatta att det ligger en hund - LR 2 - begraven här!

Nu håller jag tummarna att den tjejen som erbjudit sin hjälp här via min blogg, står för sitt ord och tittar på mitt ärende och hjälper mig att styra upp det hela. För om jag får välja så klart jag väljer ett fullt fungerande internet inom rimlig framtid istället för att tråka till tillvaron med anmälningar. Tillhör ju skaran som försker se lösningar istället för problem, men det har sannerligen inte varit lätt när det kmmer till detta infekterade ärende med Tele2.

Jaja, håll nu tummarna för mig att jag har internet även nästa vecka när jag är hemma igen (lånar ju denna vecka internet av min bror då han och hans familj är på semester)

A Presto!

Nytt Lösenord

Ok, vågade inte chansa så skickade snabbt in en begäran om nytt lösenord. och eftersom jag - självklart - kunde svaren på alla mina säkerhetsfrågor så kunde jag ordna mig ett nytt lösenord på direkten =)

A Presto!

Mitt Lösenord?

Jag är i desperat behov att komma in på min mail och skriva 2 väldigt viktiga mail, men jag kan för allt i världen inte komma in!!! Någon som har mitt lösenord och vill delge mig?! Det vore snällt, gärna under dagen. Är ledig idag och det är nu jag har tid att göra det jag måste...


A Presto!


Mosters Bebis

Imorgon, på Lillasysters namnsdag så är det 10v till det är beräknat att jag ska bli moster =) Tiden går fort, men samtidigt så sakta. Vill ju att bebisen ska vara här nu så man får gosa lite. Men samtidigt så vill jag ju att bebisen ska stanna i Lillasysters mage så länge som möjigt, dels för sitt eget bästa och dels för att jag hoppas den föds på rätt sida nyår, dvs 2012.

Denna bilden är från v.18


Tycker det ser ut som om bebisen ligger i en hand och sover, hur sött som helst. Men eftersom det är fysiskt omöjligt, så ser jag det i min tolkning att det betyder att någon har en vakande hand över bebisen.

A Presto!

En Gång Är Ingen Gång

Första gången jag hörde den så gillade jag den inte alls, det störde mig att det inte ens lät som rätt sångare. Men andra gången så kom jag på mig själv med att digga helt crazy i bilen på väg till jobbet och var tvungen att lyssna extra noga vilken låt det var... Nu har jag hört den otaliga ggr och den blir bara bättre.

Ni vet att man brukar säga: En gång är ingen gång men två gånger är en gång för mycket. Jag säger just i detta fall istället; En gång är ingen gång, 2 ggr kan vara fullt tillräckligt, men många ggr är ändå det allra bästa! =) Lyssna och njut!A Presto!

Ett Ord

Jaha, då var det så då dags igen... årets Halloweenhelg är i antågande. Jag jobbar så det blir nog ingen utgång för mig (trots att vi har den årliga stora personalfesten o allt) men en kompis ska ut och hon lade upp en bild på sin inköpta outfit i sin blogg idag.

Jag har bara ett ord för den: Modigt

Fråga mig dock inte vad det ska föreställa för hur jag än försökt så har jag inte fått det till ngt speciellt, endast en outfit.

Hoppas att alla ni ska planerat ngt speciellt för en kalaskul kväll! =)

Galen På Svar På Kommentar

Alltså, allvarligt... fattar inte folk?! Vad är problemet lixom?! Hur svårt kan det vara att svara på en kommentar hos personen i fråga som skrev den? Inte så svårt, men behöver ju inte ens skriva in adressen, bara klicka på länken.


Och nej, detta säger jag inte för att jag vill ha fler läsare. Min blogg finns för min egen skull, inte alla andras. Men ibland hittar man sådana där guldkorn i bloggvärlden som man vill komma ihåg, då är ett svar extra viktigt.

Sedan kan jag även tycka att om nu någon tagit av sin tid för att skriva en kommentar på ett inlägg, kan man då inte ge lite tillbaka? En mikrostund av sin tid... Jag svarar alltid på kommentarer som innehåller en fråga, påstående LR annat som kan vara lämpligt att ge en svarskommenta.

Ja, det var min åsikt för kvällen. *just so you know*

A Presto!

Du Som Gjorde Det Läskiga

Idag när jag höll på och fixa och dona på jobbet så hör jag en klar liten stämma säga:

- Det är du som gjorde allt det läskiga.

Leende vänder jag mig om och ser två små blonda charmtroll som tittar på mig. Klart jag känner igen dem, det var dem som underhöll mig och ställde 100 frågor när jag Halloween-dekorerade i butiken för ett par veckor sedan. Ibland är det extra kul att vara på mitt jobb, och just när dessa 2 barn kom på återbesök med sin mamma var det en sådan stund =)


De fick faktiskt hjälpa mig att bestämma vart jag skulle sätta upp vissa spindlar, fladdermöss och små äckliga råttor =)


A Presto!

Gravsten Välte

Hmm.... alltså, jag är kluven.

Och med det sagt vill jag påpeka att jag INTE SÄGER ATT HON FÅR SKYLLA SIG SJÄLV! OK?!

Men, faktum kvartstår.... den lilla flickan avled efter det att en gravsten vält över henne då hon klättrade på den. Hon gick alltså inte lugnt omkring och gravstenen flög upp och oturligt landade på henne. Jag vet inte, men i min värld så klättrar man inte på gravstenar. Man vistas på kyrkogårdar med respekt. Respekt för de döda och respekt för de andra människorna som vistas där.


Om man nu inte skulle bry sig ur den aspekten, borde då ändå inte föräldrarna vara lite vaksamma så att inte deras barn leker på/i/med saker som kan skada dem? *bara en fundering*

OBS! Med detta sagt, så upprepar jag inledningen; Jag säger INTE att hon får skylla sig själv. Min åsikt är endast en reflektion.

A Presto!

Vem Har Bajsat På Min Bil?!

Ja, idag när jag kom hem från kursen så kom jag ihåg att vara smart att gå av en hållplats 'för tidigt' så att jag kunde flytta hem min bil efter städdag idag. Såg på ganska långt håll att det inte var bästa gatan jag tillfälligt parkerat på. Bilen var allt annat än ren. När jag sedan satte mig i bilen för att köra så såg jag bokstavligen inte ut genom rutan.


Jag försökte först den lätta vägen; spolarvätska och vindrutetorkarna. Hmm... vi kan väl säga det lyckades sådär. Skiten sitter som berget!!! Lyckades köra hem den korta biten, men skymd sikt. Körde extremt sakta och hoppades på det bästa. Det är inte ens så att jag kan köra bilen för att få den tvättan utan jag måste själv ta tag i tvättandet av rutan först... vilket i säg inte är ett problem. Om nu det inte var så så dåligt tajmat att jag har kalasont i ryggen efter 4 dagars sittande på kurs.
Sen är min fråga; är det verkligen fågelbajs?! Jag måste säga att jag är skeptisk. Det ser sådär 'skvättigt' ut som det brukar men, men är helt brunt och stenhårt! Måste vara ett flertal monsterfåglar, det är inte direkt mes-, LR trast bajs om jag säger så...


A Presto!

Back Pain = No Joke

Apropå föregående inlägg:Kunde inte sagt det bättre själv! *haha* Om nu trodde att det var det; just wait until it gets you!

A Presto!

4 i Rad

Ja, så var då fjärde utbildningsdagen i rad avklarad *puh*

Kanske inte låter så farligt, men för mig som i princip aldrig haft ett stillasittande jobb så är det en bedrift. Dels ur 'sittastill'-synpunkt (känns ju så fruktansvärt oproduktivt) men även ur en ren kroppslig. Trots väldigt smarta pausintervaller så tog ryggen alltför mkt stryk och efter 1,5dag fick resterande av dag 2 förbli stående.

Men sett från den positiva sidan så har dessa 2 kurser (3dgr+1dag) varit väldigt intressanta och lärorika =)

A Presto!

Kvällens Schema

Jaha, nu var klockan snart 19 och det är dags att börja tänka på att gå hem.

Har varit tillsammans med Jack idag som har varit på sitt allra bästa gosiga jag *mylove*, och även ätit god middag efter att ha lämnat hem honom till hans föräldrar. Nu är det som återstår av kvällen:

*tvätta
*duscha
*packa
*sova

A Presto!

Kurs i 2 Dagar

Jaha, efter många och men och dåliga telefoner och kommunikation så ska jag då iväg på en 2-dagars kurs med start imorgon.

Ska lära mig schemagranskning för förtroendevalda, och det ska faktiskt bli spännande. Tråkigt att Jossan inte kunde åka med denna gången, men men... Sedan är det ju styrelsemöte på torsdag så jag hoppas jag har åtminstone lite ny info att komma med =)


Eg ska även våra personliga presentation vara kvar, men jag gillade Camilla improvisation. Nog för att jag endast gått på ett enda Tupperware-party i hela mitt liv, men jag gillade ideén med kombinerade cocktailpartyn =) *moreofthat*

Jaja, uppdatering kommer. (Djä'la Tele2 ser ju till att det inte blir i första taget, men blir när BroderTuck är på semester om inte tidigare*L*)

A Presto!


Spa-Weekend

Nu är det nära, bara 2 veckor kvar innan det blir en SPA-WEEKEND! Det kom som en överraskning, men en väldigt trevlig sådan. Det är ju inte varje dag - år - som man blir bjuden på spa.

Jag har valt behandlingar så att det blir skönt för verkligen hela kroppen! *smarttänkt* Det blir en topp-till-tå, en ansiktsbehandling samt en ben-och fotmasage *ahhh*

Det kunde inte kommit vid en bättre en tidpunkt, kände mig sådär som jag gjort tidigare i livet... liksom på väg nedåt... svårt att förklara... men det är en känsla jag inte vill ha. Vill inte dit igen. LR igen och igen, har ju aldrig riktigt lämnat det men det har iaf gått uppåt alltsedan den där dagen jag fick känslobryt i restaurangen på IKEA.

Nej, nu pratar vi inte mer på det - som min systeryster alltid sa när hon var liten =)

Nu ser vi istället fram emot härliga behandlingar för kropp o själ


A Presto!

Älskade Jack

Undrar om det inte är ngt visst med namnet Jack?! Finns iaf fyra väldigt bra...

*Min brorsson
*Jack Vreesvijk
*Jack Sparrow
*Jack á la Lundell
A Presto!

Lånat Internet

Jaha, nu har jag då internet för ett liten (liten) stund eftersom jag befinner mig hemma hos BroderTuck =)

Vet egentligen inte vad jag ska  skriva... inte för att jag inte har något att skriva, utan snarare tvärtom... det har hänt alldeles för mycket (är det ens möjligt?! *L*) och har haft totalt nada internet så...

(behöver jag ens säga det?! Puckade Tele2!) BroderTuck är snart - allt är relativt - på semester för att fira sin sambo så då har jag internet i 10 hela dagar! Det kommer kännas som värsta lyxen! *längtar*

A Presto!

RSS 2.0