Måndag

Ja, idag är det då måndag igen... Men jag tillhör numera skaran som gillar måndagar =)

Är ledig varje måndag, och jag tillbringar den i stort sett likandat varje vecka.

* Sovmorgon (sova tills jag vaknar självmant)
* Gymmet


* Lunch
* Hämta Jack tidigt på dagis

* Jack =) Kan innebära vad som helst, promenad, fika, biblioteket, lekparken, cykla, leka i den upptinade sandlådan (mamma o pappa blir så glada då för de rena kläderna *L*)

* Ofta middag hos min bror
* Tvättkväll


Idag får jag tillägga, besök hos min granne. Ska lämna en blomma och hennes pedalhink (som mamma av misstag tog med sig i flytten, jag har en likadan) samt förhoppningsvis få min del av hyran som blev vid byte av lägenheten =)

A Presto!

I Nuläget 21000

Hörde på nyheterna att det i nuläget är över 21000 personer som är antingen döda eller saknade... det är ju helt galet!!! Tyvärr lär väl den siffran stiga ytterligare innan man får en officiell slutsiffra för katastrofen vad gäller personskador.


A Presto!

Kladdkaka i Lappland = Sant?

Hmmm... jag som är en vädligt stor icke-ölälskare kanske ska ge drycken ett nytt försök om man någon gång skulle besöka Lappland..?! =)Thank you sis =)

A Presto!

Yes, Shit Happens

Och bara så du vet Jessica... risken finns... Det finns t.o.m. bevis för det jag varnade för =)


Hoppas semestern blir skön =)

A Presto!

No Iceberg Please =)

Nog med katastrofer, så se till att undvika alla
nu så vore det kalasbra! =)

A Presto!

Är Det Mig Du Gråter För?

Av en slump fick jag se o höra denna... och började väldigt oväntat att gråta... vad hände där lixom?!?!Älskar verkligen hans röst...

A Presto!

Long Time No See

Ja, vad kan man säga.... det var onekligen ett bra tag sedan sist jag var här inne... närmare bestämt nästan 4månader, helt galet - vart 17 tog den tiden vägen?! Jag bara undrar...

Det har hänt massor - men samtidigt ingenting - så det är inte det som har saknats, men det har helt enkelt inte blivit av av varierande anledningar. Men förhoppningsvis - iaf för min egen del - kommer det blir mer inlägg här nu. Speciellt nu när barriären är övervunnen jag fått iväg detta första =)

A Presto!

RSS 2.0