Var Är Mitt Halsband?

Om de inte är tjuvar, så har då inte jag någon annan idé... för så vitt jag vet kan inte smycken få egna ben att mystiskt gro fram så att de kan knalla iväg på egen hand... Nej, jag står fast vid att någon ur personalen har stulit det... Enda alternativet var ju mellan springorna i sängen men där har vi letat, och letat överallt annars oxå där det kan tänkas ha ramlat ned! LEDSEN!!! A Presto!

Tusenlappar Åt Lillasyster

Jaha, då har jag lånat dator och internet av broder så att jag ska kunna skriva ett överklagande till skatteverket á min systers vägnar. Förhoppningsvis göra så att hon får ytterligare några flera tusenlappar lagom till midsommar =) Jag menar, allvarligt, hur 17 kan man tycka att det är ok att hon ska köra en något kortare sträcka till jobbet när den går: * via Norge! * på skitvägar med både 30 och 60 sträckor * så hon måste betala tull för att komma in i Sverige igen * på sådana dåliga vägar att den tar ca 1,5h - dvs dubbelt så lång tid som om hon kör den vanliga (läs 'normala' vägen) Skulle de själva tycka att det är ok?! Svårt att tro det. De sitter bara där framför sina datorer och klickar in 'kortaste resväg' på Eniro.se utan att ta hänsyn till andra aspekter. Nej, bäst att sätta igång och skriva så det blir ivägskickat idag. A Presto!

Sol På Min Lediga Dag

Ja, idag var det fortsatt soligt när jag slog upp ögonen och tittade ut... och tur var väl det eftersom det är min lediga dag =) Hittade dock inte min picnicfilt i flyttyran så det fick bli en vanlig (och svar ja, den tog med sig det mesta av det nyklippta gräset hem!) och boken jag just nu läser - Mannen som inte ville bli vuxen - som åkte ner i väskan tillsammans med en liten flaska vatten - det närmsta vattenmelon jag kommer på ett litet tag) och ett äpple. Ett par timmars ren avkoppling på ett plats där jag, trots sitt namn, inte såg en enda liten apa =) A Presto!

Fröken Doktor

Ja, för jag hade en kvinnlig läkaren på sjukhuset... Idag ska hon ringa mig för att meddela provsvaren; SNÄLLA, låt mig inte ha salmonella LR det där andra konstiga alternativet. Låt det bara vara en långvarit och konstig infektion i kroppen. OK?! A Presto!

Tjuvar?!

Jag är ledsen.., tror att det varit en tjuv i farten.... Saknar mitt halsband som varit min ständiga följeslagare sedan våren i Paris 2001... GE MITT TILLBAKA!!! A Presto!

Solen Skiner Ute...

... och här sitter jag inne.... Ska nog dock försöka ta mig ut och köpa en sallad att ta med för lite picnic i solen. Får passa på att njuta av ´ledigheten´och ladda batterierna - som är långt ifrån fulladdade. Imorgon måste jag nog ställa mig i kö på banken för att få en ny dosa. Kan inte hitta den. A Presto!

RSS 2.0