Jack Sover

Jaha, här sitter man framför datorn medans Jack sover... håller ett öga på honom medans hans föräldrar är och tränar - de tränar omlott så det blev en stund när ingen var hemma eftersom NellyBell är på bio (nya Twilightfilmen) med sina kompisar idag.

Men jag är så gärna här. Ha ju i ärlighetens namn redan varit här 2ggr idag =) Ledig. Först var jag här en snabbis och lånade en toarulle (orka åka och handla på sin lediga dag) och sedan blev jag uppbjuden på fika. Jack kom springande;
'Jag åt upp din chokladboll' =) *gullunge* Det gjorde dock inget, för P hade frågat mig om det var ngt speciellt jag ville ha innan hon gick till cafeét och handlade men jag ville bara ha kaffe.

Passar på att använda internet och kolla läget lite... var ju bland hela 5 dagar sedan jag kunnat vara här inne. Jag hade hoppats att mitt internet skulle vara fixat nu men de kanske väntar tills det är 'rätt' datum på kontraktet (det som skrevs på förra året!)

A Presto!

Ladies Night

Idag är det min mamma födelsedag och den firar hon genom att åka till Göteborg med min moster och kolla på grabbarna i Ladies Night.

Jag hoppas hon får en riktigt kalasbra födelsedag och att det blir en oförglömlig kväll! =)
A Presto!

Välkommen Bonnie

I lördags så var min kusin Maria förbi en sväng och sa 'hej', jag passade då på att fråga hur det var med Ulrika, hennes syster som hade BF 19november. Jodå, allt var kalasbra, hon var ute och gick 8km varje (!) dag och Maria trodde inte det skulle komma någon bebis förrän i slutet av månaden.

Hmm... så fel hon hade =)

I onsdags, 9november, så fick jag mms av min faster som innehåll bild - och födelseinfo - på mitt yngsta kusinbarn; en liten tjej vid namn Bonnie.

Så; Välkommen till världen och vår familj lilla Bonnie!

Nu är det endast 1 bebismage vi väntar på.... men där hoppas jag få vänta tills minst 1januari =)

A Presto!

What The Hell

Här kommer hela versionen av: What The HellI Love This Girl, I Just Want To Say!

A Presto!

RSS 2.0