Hund Dör Lätt i Bil

Om man är idiot och lämnar sin hund (LR vilket husdjur som helst för den delen) så ska man ha detta i åtanke. Tyvärr får man ju inte krossa en bilruta utan polisens tillåtelse, och det finns fall då det inte ens så har varit lagligt rätt... man blir alltså dömd för skadegörelse (minst) trots att man har räddat ett liv...


Det hjälper inte att veva ner rutan - även om det självklart är bättre än inget, ger medmänniskor chans att hinna rädda hunden. Och tänk på att hunden inte själv kan rädda sig genom att köra sin väg...


A Presto!

Kommentarer
Postat av: Linnea

sv: tack så mycket! det var mitt förstahandsval och jag antog att jag skulle komma in. det finns 250 platser ungefär och den intagna med lägst betyg hade 21.5 :)

2010-07-13 @ 16:32:52
URL: http://ehlskling.blogg.se/
Postat av: Linnea

SV: Kommer tyvärr inte ihåg vad det hette där vi köpte men det är det längst upp på aschebergsgatan, nedanför kapellplatsen. Jag tycker sushin var god, stora bitar och mison var helt okej :)

2010-07-13 @ 17:04:00
URL: http://ehlskling.blogg.se/
Postat av: Jessica

I ed har jag nada att göra men utomlands kommer jag nog aldrig. mitt mod sträcker sig till att flytta till trollhättan ingefär. jag överlåter det till dig som har modet att göra det.

2010-07-13 @ 18:55:37
URL: http://skyler.blogg.se/
Postat av: Jessica

Telia minns jag inte nåt speciellt om men flyg jodå.och jag är så tveksam så det finns inte. jag har iaf ingen lugn i kroppen som säger att jag gjort rätt val. men jag går dessa två veckors utbildning, sitter på medlyssning i en vecka, kör fyra veckor semester och sen får jag se för då har jag haft tid att fundera.

2010-07-13 @ 18:58:11
URL: http://skyler.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0