Analys Av Norska Hollywoodfruar

r kommer min snabbanalys av de 4 kvinorna som ingår i programmet om de norska hollywoodruarna:

* Siv - oförmögen att visa känslor, pga beroende av botox sedan 10år. Stolt över att få sina vänner att se sina (totalt obefintliga) brister och locka dem till samma plastkirurg som hon själv går till. Stort bekräftelsebehov. Ex; tillsammans med 5 väninnor skulle hon åka limo samt gå på röda mattan för ngt. Hon sade då till sina kompisar hur de skulle gå ini bilen för att hon absolut skulle sitta i mitten där bak. Vid fotograferingen sedan så omarrangerande hon även gruppen så att hon återigen hamnade i mitten.

Sen kommer jag inte ihåg vad de andra 3 heter men de är iaf såhär:

* Ung skild tjej från tidigare inlägg - lever på sitt underhåll. Tror hon är världsbäst och har koll på allt, men i verkligheten (iaf enligt den bild som tv visar) verkar det helt klart vara totalt tvärtom. Troligtvis fan av Paris Hilton då hon alltid går omkring med sin lilla hund under armen. Hon refererar till sig själv som 'mamma' och när saker är viktiga är de det för 'oss/vi' dvs henne och hunden. Helt sjukt.

* Fd modell, numera ägare till sexhop - tror hon fortfarande är glamourmodell, samt att det innebär att vara sexig att bita i sitt halsband när man fotar bikinireklam. På hennes plussida ska dock nämnas att hon startat butiken själv tillsamans med sin man och tydligen designar bikinis, vilket innebär att hon är lite produktiv och inte enbart lever på sin man.

* Sångerska, Angelina Jolie lookalike - hälsofreak, men tyvärr på fel sätt. Dricker bland annat en flaska klorofyll (ja, det är till växter!) varje dag. Inför inspelningen av hennes tredje musikvideo visades kvällens program. För det första var hon helt galet lik A.J., för det andra kom det hela 2 (!) personer till audition som dansare i hennes video. Varkar dock vara den som har flest hästar hemma av dessa 4 personligheter.


A Presto!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0